Orrplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Szia!
Engem ő műtött, ha érdekel, nézz be a naplómba. Elején elégedett voltam, most így lassan 2 év távlatában már kevésbé. De ez nem az orvos "hibája", a végleges állapot 1-2 év alatt alakul ki.
Most láttam a facebookos plasztikai sebészet csoportban egy remekművet tőle, igaz, még csak 8 napos.
Sziasztok
Régóta figyelem az oldalt. De úgy döntöttem hogy megműtettetem az orromat mint itt sokan mások. Az én választásom Dr Csuha Lajos. Szeretném megkérdezni hogy kinek mi a tapasztalata ezzel kapcsolatosan? Van itt olyan akit Ő műtött? És elégedett az eredménnyel? Munkái alapján nagyon ügyes de hát itt annyi mindent lehet olvasni és róla nem találok szinte semmit sem. Igaz ennyi hozzászólást ami itt van nem lehet végigolvasni szinte rengeteg. Tudnátok segíteni? Köszönöm
Szia Gekkoka!
A kép,amit felraktál,ez már a műtött?
Szia :-)
Nagyon boldog babavárást kívánok,minden napod legyen gyönyörű,ahogy napról-napra növekszik a kis pocaklakó.
Azt tudod ugye,hogy az élet legnagyobb csodájában van részed,amit ember csak kaphat?💞👣🤰🏼💙💞
Ha már a kezedben tarthatod a kis jövevényt,el ne feledkezzél rólunk,hogy osztozhassunk az örömödben!🤗
Sziasztok régi és ùj Tagok!
Azoknak, akik esetleg emlékeznek ràm, naplòjukba engedtek, stb... tehàt ùgy volt, hogy őszi műtétet terveztünk volna (Rezek Doki), de az élet àtìrta... és azért lettem passzìv itt a fòrumon, mert....
Kisbabàt vàrok!! 💕🤰🏼
Ùgyhogy nekem egy évet csùszik a megszépülésem. 🙂
Gondoltam, mégiscsak jelzem Nektek, mert sokan olyan kedvesek, segìtőkészek voltatok velem... nem tűntem el. Visszatérek! 😁😉
Szia :-)
Contractubex gél,sejtmegújító,ezt nagyon sokan szerették-szeretik.De jó a Bepanthen és Neogranormon is.
És ha nem kened semmivel,akkor sincs gond,mert rövid idővel magától helyreáll.
Szia
Semmi extra
Ezzel már le élem az életem!
🤣🤣
Nem,a jót és szépet könnyű megszokni.Tetszett neki nagyon az eredmény.
Egyébként ő mindig azt mondta,hogy jó voltam neki a régi orrommal is,de mivel tudta,hogy én nem akartam azzal leélni az életemet,ezért támogatott mindenben.
És most már vizsgák előtt nem simogatja meg az orromat,hogy szerencsét hoz :-)
Most már nevetek rajta,de akkor nem esett jól.
Ez is azt bizonyította,hogy azért az eredeti orrom nem az igazi...Könnyen meghoztam a döntést a változtatásra és hálát adok a sorsnak,hogy volt módom megvalósítani az álmomat <3
Sziasztok!
Az én orrom (harmadjára műtött) holnap este lesz 2 hetes , és tegnap éjjel értünk haza egy rövid nyaralásból! Semmi egetrengető probléma nem volt vele (28 fok )!
Nem dagadt be, nem torzult el!
Kalap, árnyék, baseball sapka és fekete nadálytő!
2 és fel hetesen itt is ugyanez a helyzet. Látom hogy fejlődik a helyzet napról napra de így nehéz tervezni... :)
Köszönöm a válaszokat!
Szia :)
szerintem ne akadalyozzon a nyaralasban 5-6 hetesen.
Az elso par napban gipszlevetel utan lemegy a “nagyobb” duzzanat, de aztan az elso egy evben folyamatosan apad-dagad. senkinek nem fog feltunni ha ez zavarna, mert nem latvanyos,maximum neked tunik fel! :)
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni hogy kinek mennyi időbe telt mire lement teljesen a duzzanat és visszanyerte a “régi” arcformáját és mimikajat?
Előrébb kell hoznunk a nyaralast, és 5-6 hetes lennek amikor elutazunk, nem tudom hogy mit gondoljak róla...
Koszi a válaszokat előre is :)
Szia!
Nyomkodni három hónap után szabad.Még egy kis türelem...
Keki (Dori) namsokara biztosat mod, de ne nyomkodd.
Ha picit vegigsuhintod a borod korommel, kijon aminek nagyon kell. Ne nyustold! Nem tesz jot neki. Bar a tied extra jol gyogyul, es valoszinuleg nagyon keves gondod lesz vele, me nyomkodd. En majdnem egy wves vagyok es ugy tudja nyomkodni a kozewtikus, hogy a masik oldalon ellentartok az ujjammal.
További ajánlott fórumok:
- Valaki nem hív meg egy orrplasztikára?
- Mi a véleményetek Dr. Bajusz Huba által végzett orrplasztikáról?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Doleviczényi Zoltán fül-orr gégész, plasztikai sebészről orrplasztika témában.
- Van tapasztalatotok Dr. Rezek Ödön által készített orrplasztikával kapcsolatban?
- Szegeden végeztetnék orrplasztikát, vannak tapasztalataitok?
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített orrplasztikával kapcsolatban?