Orrplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Sziasztok!
Én még csak a szemlélődők táborát erősítem... Régóta zavar az orrom..(feltöltöttem egy képet, amin jól látszik), Viszont csak más típusú orrokat láttam (karvaly, görbe), de ilyen "krumpli" orról még nem láttam előtte utána képet.
Mit gondoltok, ez is műthető? Mivel itt nem a csonttal, hanem valószínű a porccal van a baj... Nem tudom, hogy hogy lehetne arányosan átalakítani..
Volt valakinek ilyen előtte?
Teljesen legális :-)
Főleg ajánlott azoknál,akik fizikai munkát végeznek,sokat hajolnak,emelnek,ők ha tehetik,hat hetet érdemes otthon maradni.Persze tudom,hogy ezt kevesen tehetik meg,általában 2-3 hétről szokott szólni a táppénz.
Megint en jovok egy kerdessel:D
A gipszes idoszak alatt ki volt tappenzen? Es ez mennyire ,,legalis”?:Ddd
Szia Ramcsi!
Én úgy tudom,hogy gipszre nem./De ha valaki máshogy tudja,akkor javítson ki/
Ha lekerül a gipsz,akkor már van megoldás arra,hogy otthon szemüveget tudjál hordani:
Itt egy videó róla:
A szemüveget egy gumival kell felrögzíteni,ehhez adott még segítséget Tami:"Szemüvegeseknek üzenném, hogy a Decathlonban találtam fitness fejpántot, 3 db 1290 Ft, és szilikonos, szóval tuti nem mozdul el, és elvileg ki se tágul. Ebből jó kis szemüvegtartót lehet majd applikálni".
Té2 is ügyesen megoldotta,a naplójában képpel illusztrálva leírta.
Szia!
A gipszes időszakban mindenképpen és ha utána úgy érzed,hogy nem okoz gondot az így alvás,mert kényelmesen eltudsz helyezkedni,akkor hat hétig még érdemes.
Az orroddal nagyon jót teszel,mert nem pang benne a vér,eltud folyni a szív irányába és így nem duzzad.
Szia :-)
Nagyon szép,szemből,profilból-veled együtt💗
Kárász doktor nagyon eltalálta.
Sziasztok, tettem fel egy uj szembol kepet, elertem a 3 honapot 🎉
Remelem mindenki jol van es gyorsan gyogyul! 😘
Szia!
Igen, van!☺️
Szia :-)
Árat küldtem.
A műtét napján egyben kell kifizetni az összeget.
Én nagyon kicsit színesedtem,pedig sok mindent csinált az orromon:puklit eltávolította,orrcsúcsot megemelte,orrnyílásokat kerekebbre vette,az orrsövényt kiegyenesítette és az egész orrot kisebbre vette.Kétszer helyen törte az orromat-most már sokkal kíméletesebben vágja.
Egy ér pattant meg a jobb szemhéjamon és mire gipszlevételre került a sor,kis sárga színem volt,de már nem a szemeim alatt,hanem lehúzódott a szám köré.Másnapra pedig ez is felszívódott,teljesen szalonképes voltam.
De ha valaki nagyon színesedne-legalábbis ettől tart-akkor lehet rá szedni Rutascorbint,ami a hajszálerek falát erősíti.
Vagy még nagyon jó a Hegyi árnika krém és golyócskák.
Szívesen :-)
szioka :) engem is érdekelne egy ár orrplasztika terén Kárász dokinál,most megyek konzultáciora szeptember 5-én :) és hogy egybe kell befizetni a mütétet vagy kell elölegezni már a konzultácio napján?
A lilaság és a bevérzés mennyi idö mulva gyogyult meg az arcodon?
Köszike a segitséget :)
Szia,
Bajusz Hubáról már nagyon sok helyen olvastam, hogy áll plasztikára őt ajánlják. Mikor nekem volt az orrműtétem nála, akkor a szobatársamnak kombinált műtét volt, orr és áll, neki nagyobbítani kellett és a csípőjéből szedett ki csontot, hogy pótolja neki. Szerintem hívd fel, hogy kisebbítést is vállal-e. :)
További ajánlott fórumok:
- Valaki nem hív meg egy orrplasztikára?
- Mi a véleményetek Dr. Bajusz Huba által végzett orrplasztikáról?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Doleviczényi Zoltán fül-orr gégész, plasztikai sebészről orrplasztika témában.
- Van tapasztalatotok Dr. Rezek Ödön által készített orrplasztikával kapcsolatban?
- Szegeden végeztetnék orrplasztikát, vannak tapasztalataitok?
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített orrplasztikával kapcsolatban?