Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Önbizalomnövelő tréning- Napról napra a belső békéért és harmóniáért :) fórum

Önbizalomnövelő tréning- Napról napra a belső békéért és harmóniáért :) (beszélgetés)

2009. dec. 8. 22:29
gyerekek! Napról napra teljesülnek a vágyaim, kigondolok valamit és mmár ott tartok, hogy létrejön minimum 3 hét után úgy hogy elindulnakk a dolgok abba az irányba:)))) tök jó!
2009. dec. 8. 21:36
Jó éjt! Haladok szépen. Nekem az első jobban bejött, persze jobb lett volna, ha akkor sikerül, amikor nincsenek itthon a gyerekek. De így is jó volt. Napló íródik, füzet úgyszintén, csütörtökön vásárolok.
2009. dec. 8. 21:32

Jó éjt nektek és álmodjatok szépeket! Remélem, azért még itt vagytok, és csináljátok a feladatokat. :) Majd írjatok, hogy haladtok, mit vettetek magatoknak, és hogy melyik félelelem elengedő meditáció tetszett jobban.

Holnap találkozunk. :)

349. 3c9224c199 (válaszként erre: 348. - 04d410066e)
2009. dec. 8. 17:55

Köszönök neked mindent!

Most talán eljött az ideje rendbe tenni a gyerekkorom elvarratlan szálait is.Még, ha nehéz is.

Egyvalamiben kérném a segítséged, de azt priviben.

348. 04d410066e (válaszként erre: 347. - 4abfd92b5a)
2009. dec. 8. 17:39
Valóban van ilyen hátsó szándékom, de még hátsóbbak is vannak. :D Majd minden kiderül, ha eljön az ideje. :)
347. 4abfd92b5a (válaszként erre: 345. - 04d410066e)
2009. dec. 8. 17:28

tindi,

na...., Te aztán, jól összeszeretnél bennünket rázni :)))

2009. dec. 8. 17:19
Van újdonság a naplómban is. Sikerült bele vendégkönyvet tennem, úgyhogy ott is tudjátok kommentelni. :)
345. 04d410066e (válaszként erre: 343. - 4abfd92b5a)
2009. dec. 8. 17:14
Igen, nálad láttam, hogy van önbizalmad. :) Viszont sokféle gyakorlat lesz. Legalábbis remélem, hogy univerzális gyarkorlatok voltak eddig is. :) Most már látom, hogy nem csak önbizalomnövelő, hanem önismereti, és önmegvalósító dolgok is kellenek ide, úgyhogy igyekszem a jövőben is eszerint összeválogatni a dolgokat. :)
2009. dec. 8. 17:01
Sziasztok! Beszaladtam én is, most elmegyek naplót írni, hogy ti is lássátok a fejlődésem! Mert van ám! Nem is kicsi! Köszönöm nektek!
2009. dec. 8. 16:53

szia tindi,

na..., én is befutottam, mára végeztem, itt az ideje a kellemes kikapcsolodásnak! :))

köszönöm szépen, hogy az én "kis történetemet" is beraktad a naplodba, nagyon megleptél vele! ;*)

nekem most jelen pillanatban nincs nagyobb problémám az önbizalmammal, de ugy érzem hogy az önbizalmunknak mégha van is ,nem árt, ha idönként felfrissitjük a tudásunk, és az sem árt...(!) ha ezt valahonnan máshonnan kapjuk (a megerösitést), mit elözöleg.

én nagyon örülök, hogy veleket ezen az uj forumon, uj formában és tindigoval csinálhatom ezt ujra. :D

köszönöm, hogy itt lehetek veletek!

:*)

2009. dec. 8. 12:02
Lányok! Lehet, hogy néha úgy érzitek, a feladatok nem kapcsolódnak szervesen az önbizalomhoz. De minden feladat arra irányul elsősorban, hogy jól érezzétek magatokat a bőrötökben, és higyjétek el, ha jól érzitek magatokat, akkor ez az érzés átitatja az egész lényeteket, kisugárzásotokat, rengeteg pozitív visszajelzést fogtok kapni, így az önbizalmatok is a helyére kerül. :)
341. 04d410066e (válaszként erre: 321. - 3c9224c199)
2009. dec. 8. 11:52

Örülök, hogy haladsz a dolgokkal. :)

Szerintem nagyon jó tetted, hogy megváltoztattad a nevedet. Ha mindenki úgy hív, akkor persze, hogy depis is leszel. Ezen nincs mit csodálkozni. :)

Megnyugtatlak, az emberek 80%-nál van vagy volt valami gond a családi hátteret illetően. Szóval akkor lennél különleges, ha minden rendben lett volna. :) Egyébként az én szüleim is elváltak, de ez így jobb is nálunk. És már nem vagy gyerek. Itt az idő, hogy rendbe tedd a dolgokat. :)

Az akarás pedig megvan benned hozzá, úgyhogy sikerülni is fog. :)

340. 04d410066e (válaszként erre: 338. - Noncsi18)
2009. dec. 8. 11:43

Másfél éve járok, bár most már csak ritkán.

5000 Ft/alkalom, ami kb 2 óra az enyémnél. És igen, nagyon hatásos. De 1 alkalomtól nem fog megváltozni az életed. :) Sok mindent felhasználok ezen a fórumon, amivel ő segített nekem. Nagyon sokat tanultam tőle. Ha nekem sosem lettek volna problémáim, most nektek sem tudnék segíteni. :)

339. 04d410066e (válaszként erre: 335. - Noncsi18)
2009. dec. 8. 11:38
És azért járok hozzá, mert még több félelmem volt, mint neked, és kellett a segítség, hogy megtanuljam kezelni, másrészt pedig azért, hogy rájöjjek, miért vagyok ennyire "furcsa", és ez a fajta másság és hiperérzékenység (pl. auralátás, angyalkommunikáció, stb., amit sosem tanultam, mégis tudtam, ami miatt egy darabig azt gondoltam, hogy talán nem vagyok normális) milyen életfeladatot ad nekem. De most már jó úton járok, hogy rájöjjek az életfeladatomra, és azt pedig már felismertem, hogy én így vagyok jó, ahogy vagyok. Mint ahogy ti is úgy vagytok jók, ahogy vagytok, és remélem, hogy hamarosan rá is jöttök erre. :)
338. Noncsi18 (válaszként erre: 336. - 04d410066e)
2009. dec. 8. 11:35

Oooo, akkor összekevertem :D:D:D

Az tök jó :) És te mióta jársz? Hatásos? Mennyi egy vizsgálat? :)

337. 9242a6388c (válaszként erre: 335. - Noncsi18)
2009. dec. 8. 11:19
Az endokrinológus foglalkozik hormonzavarokkal...
336. 04d410066e (válaszként erre: 335. - Noncsi18)
2009. dec. 8. 11:18

Helyes! Vegyél valami szépet magadnak! :D

A kineziológus nem foglalkozik hormonzavarokkal. :D

Leginkább pszihológushoz tudnám hasonlítani. Egy kezelés kb. 1,5-2 óra. Az elején beszélgettek, aztán a karodon izomreflex-szel tesztel. A lényeg az, hogy ő a tudatalattiddal tud "kommunikálni", úgy, hogy a válasz egy, a tudatos éneddel nem befolyásolt izomválaszban érkezik. Majd ha megvan a probléma gyökere a tudatalattidban, akkor ott tud szintén az izmok és a teseden különböző helyeken lévő stresszpontok ingerlésével "oldani". Ill. pozitív megerősítő mondatokkal. Ez így most nagyon misztikusan hangzik, de a második alkalomtól teljesen rendben van, kicsit sem furcsa, olyan hamar meg lehet szokni. :)

2009. dec. 8. 11:02

"Jó reggelt"

Én ma megyek venni magamnak valamit!!!! :)

tindigo tudnál nekem kicsit pontosabban beszélni a kineziológusról? Hormon zavarokkal foglalkozik nem? Miben tud segíteni? :)

Te mért jársz hozzá? (ha meg szabad kérdezni)

334. 421d0fb05f (válaszként erre: 333. - 04d410066e)
2009. dec. 8. 11:01
Most nagyon megnyugodtam! :D
333. 04d410066e (válaszként erre: 331. - 421d0fb05f)
2009. dec. 8. 11:00
Húha! Nem tudom. Nemsokára hazaér a szerelmem kondiból, és megkérdezem. Lányok, akik már letöltötték a filmet, nektek lejátsza a feliratot? :)
2009. dec. 8. 10:59

Feladat az előbbi angyalkártyához:

Most izgalmas feladat következik, ami remélem, mindenkinek tetszeni fog.

Ennek a feladatnak az átgondolására szánjatok rá egy tíz percet.

Üljetek le, és gondolkozzatok el azon, hogy mik azok a megoldatlan dolgok az életetekben, amiket itt az ideje rendbe tenni, és készítsetek erről egy listát.

Bármit a listára rakhattok, ami eszetekbe jut. Mindenkinek vannak olyan dolgai, amiket tudja, hogy itt lenne az ideje rendbe tenni, de lustaságra és időhiányra hivatkozva nem teszi meg. (Még nekem is van... :S )

Próbáljatok meg olyan dolgokra is gondolni, amitől jobban éreznétek magatokat a bőrötökben. (Pl. most eszembe jutott, hogy össze kellene rakni a kamrát, ami nem is baj, de azért őszintén megmondom, hogy az nem valami fontos nekem, mert anélkül is jól érzem magamat...)

Pl. ezer éve gondolkozol azon, hogy jó lenne, ha valamit mozognál. Vagy hogy milyen jó lenne, ha hetente, kéthetente egyszer lenne egy csajos este, csak eddig még meg sem próbáltad megszervezni. Vagy hogy végre megváltoztatnád a hajszínedet, vagy levágatnád rövidre a hajadat. Vagy hogy milyen jó lenne kiselejtezni és megszabadulni az összes göncödtől, ami feleslegesen foglalja a helyet, mert úgysem hordod, ellenben valaki biztosan örülne neki, te pedig vehetnél helyette másikat. Vagy hogy végre igenis belekezdesz abba a fogyókúrába, mert akkor jobban éreznéd magadat (persze ha jól érzed magadat pár kiló plusszal, pl. mint én anno, akkor ez teljesen felesleges). (Könyörgöm a vékony lányok, pl. Noncsi el ne kezdjenek most a fogyókúrán gondolkozni, mert nem anorexiás csapatot szeretnék...) Vagy hogy végre felhívod X.Y.-t és kibékülsz vele, mert nem az a lényeg, hogy anno ki volt a hülye, hanem hogy te tulajdonképpen még mindig kedveled őt.

Persze ezek csak példák voltak, úgyis legbelül tudjátok, hogy mit kell tennetek.

Szóval itt az ideje, hogy rendbe tegyétek a megoldatlan dolgaitokat!

Ha jól csináljátok, egy csöppet sem fogjátok nyűgnek érezni, hanem vidámak lesztek tőle, és felszabadultak. Akkor csináljátok jól, ha így érzitek magatokat közben.

Ha van olyan megoldandó dolog, aminek nem tudjátok, hogy álljatok neki, akkor szívesen segítek. :)

2009. dec. 8. 10:50

Szia, Bogaram! :D

Letöltöttem a csodafilmedet, de nálam még véletlenül sincs felirat, pedig már kétféle lejátszóval is próbálkoztam, mindkettőn bekapcsoltam a feliratozást. Ötlet?

Puszi, E.

2009. dec. 8. 10:46

És akkor térjük rá a mai arkangyalkártyára, és a feladat is ezzel lesz kapcsolatos.

SZÁMVETÉS Jeremiel arkangyal: "Készíts leltárt az életedről, láss neki, és tedd rendbe a megoldatlan dolgokat"

2009. dec. 8. 10:42

Ma habzsi-dőzsi napotok van. :) 2 pozitív megerősítést is kaptok a félelemmel kapcsolatban.

Jól megvagyok a félelmeim nélkül is.

Elengedem az összes félelmemet, és nyitok egy új, kiegyensúlyozott, önbizalommal teli életért.

2009. dec. 8. 10:40

A tegnapi, félelemhez kapcsolódó arkangyal kártyátok:

"Vigasz" Azrael arkangyal: "Veled vagyok a szükség idején , és megkönnyítem sajgó szíved gyógyulását."

Szóval ha féltek valamitől, vagy bármi bánt titeket, ha elszomorodnátok, akkor gondoljatok arra, hogy sosem vagytok egyedül, az angyalok veletek vannak, vigyáznak rátok, segítenek titeket, és begyógyítják szíveteket. :)

2009. dec. 8. 10:36
Gondolkoztam, mi legyen mára az új feladat, de közben még a tegnapi félelem feladaton is járt az eszem. Sikerült is két arkangyalkártyát kihúznom, 1 a tegnapi feladathoz fog kapcsolódni, 1 pedig a maihoz. :)
326. 9242a6388c (válaszként erre: 325. - 04d410066e)
2009. dec. 8. 10:33
köszi..., megkaptam
2009. dec. 8. 10:32

Jó reggelt lányok!

Örülök a kommenteknek, és mintha úgy látnám, hogy kicsit máris jobban vagytok. :D

324. 9242a6388c (válaszként erre: 322. - 4abfd92b5a)
2009. dec. 8. 09:28
Viszont kivánom!!!:)
2009. dec. 8. 09:27
Szia,nekem is küldheted....köszi...

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook