Nyertünk egy utazást?!?! (beszélgetés)
EMBEREK!
Visszahívtam a számot amit egy hölgy felvett és beolvastam nekik mekkora csalók!
JÓL ESETT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
EMBEREK!FIGYELEM!
Én is megkaptam a keresztrejtvény beküldése után hogy nyertük a Nílusi hajóutat!Örültem is rendesen!
De az örömöm nem sokáig tartott!
VIGYÁZZATOK EMBEREK!
Kiderítettem,utánajártam!
Felhívtam a papíron lévő tel.számot!Nem vette fel senki!Megkerestem a neten a Beck Reisen utazási irodát,aminek a honlapja jelenleg nem üzemel.Találtam Győrben ugyanezzel a Beck emblémával egy utazási irodát amin egy hölgyet el tudtam érni,és ő közölte hogy ők nem azok a Beck cég megadott 10 telefonszámot amin a Beck Reisent el lehet érni!A 10 szám közül vagy állandóan foglalt volt mind, vagy kisípolt, de az egyiket felvette egy hölgy!Nem tudott megfelelő választ adni csak annyit hogy menjek el egy termék bemutatóra átvenni a nyereményt!NADE!
A postásunkat megkérdeztük!A mi városunkba tegnap csak ezeket a leveleket postázta mindenfelé!
Én nem találtam erről a cégről csak csaló és hazug,átverős információkat!VIGYÁZZOK!!!!!!
Szia hamburger59! Én beküldtem a Beckreisenhez egy keresztrejtvényt és most kaptam rá egy olyan választ,hogy a helyesen beküldők között kisorsoltak 100 db nílusi hajóutat 8 naposat,2 főre,teljes ellátással garantáltan ingyen.De május 6-án fel kell menni Győrbe egy bemutatóra mert csak ott adják át az utat és a vele együtt nyert 1 éves tagságot a Beckreisen utazási klubba.Merjek hinni ebben,létezik ,hogy 100 utat sorsoltak ki?Vagy kiderül hogy venni kell valamit?
Te hogy nyerted az utat és milyen feltételekkel?
Szia psybaby!
Anyósom is nyert egy NIlusi hajóutat,április 1-től.Most beszéltünk az irodával. Csak úgy vehet részt az uton,ha hoz 1 főt magával,akinek 260ezer ft-ba kerül az út.Szóval ennyit az ingyeneségről. Akcióban más irodánaál ugyanez:89.900.-ft.
Nyeremény Út???
Kedves utat nyert forumozók,légyszíves írjátok meg nekem a tapasztalataitokat a BECK REISEN termék bemutató irodával kapcsolatban.
Elvileg én most nyertemegy Egyiptomi utazást Nilusi hajózással egy 4*-os hajóval,teljes költségtérítéssel kivétel az idegen vezető díját ami 60eu. Hidjek benne???
Igen,minden nap volt,de szerintem kilehet bírni,nem is panaszkodtak rá.
Sokkal több volt az élményük és minden nap más helyeken jártak,sokmindent láttak és tényleg jó áron volt,szóval azt a kis bemutatót igazán ki lehet bírni:)
djeanett
Köszi a válaszodat.
Azt láttam,hogy nagyon szép tájakon lesz az utazás Antalya,Dalyan,Ephesus,,Hirerapolis.
Komolyan momdod,hogy minden nap volt termékbemutató??????
Ez bosszantó!!!
djeanett!
Olvastam,hogy ismerőseid mennek a Beck ajánlotta törökországi körutazásra.
Elmentek és mi volt a véleményük.???
Én is kaptam egy ilyen " ajándékot""" a termékbemutatón, de nem tudjuk eldönteni,hogy jelentkezzünk-e ,vagy sok benne a negativum.
Van egy közeli ismerősöm, ő tavaly volt a barátjával Tenerifén hasonló körülményekkel.
A repülőjegyet kellett kifizetniük, + mindennap be kellett ülni egy előadásra, ami 1-1,5 órás volt.
Jól érezték magukat!
Most néztem meg a honlapjukat és egyéb irományokat.
Be kell irni a Google keresőbe és érdekes dolgokat lehet olvasni. Vannak fórumok is ahová átvert emberek irtak.
Ha egy utazási iroda több éve piacon van az nem igy szerez magának utasokat.
Én nem mennék velük sehová.
Buszos kirándulásokat szervez,meg termékbemutatókkal egybekötött...stbalaposan megérdeklődtük,tulajdonképpen az utazát kell csak fizetnünk,elég barátságos áron,egyéb költség 25eu,a kinti utazásszervezőnek ami saját költség,a többi ingyen,prospektusban van részletes leírás.
Mi azért optimistán állunk a dologhoz,de ha valaki megerősítene annak nagyon örülnék!
Nekem is gyanús lenne. Én nem hiszek az ilyen "csodákban"
A cégről soha nem hallottam. Mivel foglalkoznak?
Nehogy olyan legyen, hogy aztán nektek kell egy csomó mindent fizetni a végén. Nagyon körül kellene ezt dolgot járni.
További ajánlott fórumok:
- Félek az utazástól.
- Te bevállalnál egy hosszabb buszos utazást, (kb.1400km) egy 2, 5 éves kisgyerkőccel?
- Háziállatot tartók! Ti hogy oldjátok meg a nyaralást, több napos utazást?
- Holnap utazunk Horváto-ba, lányom nagyon nehezen viseli az utazást, mit tegyek?
- Húsvét hétvégi utazást lemondjam?
- Egy termékbemutatón nyertem egy 1 napos bécsi utazást 4 fő részére, hihetek nekik, hogy teljesen ingyen van ez az út?