Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Büszke vagyok a gyermekemre fórum

Büszke vagyok a gyermekemre (beszélgetés)

9. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 8. - 80ASIQ)
ma 18:47
Köszönöm! Persze, ez most a legkisebb probléma. Csak nagyon elveszítette az önbizalmát, és nehezen nyit. Mellette vagyok, most az apjánál van kicsit együtt vásárolnak meg fagyiznak.
8. 80ASIQ (válaszként erre: 5. - Fórumnyitó (anonim))
ma 13:28
Nem gondoltam, hogy ilyen nagy baj történt! Nagyon sajnálom! Nagyon nagyra értékelem a pozitív fejleményeket! Hogy hogyan találjon új barátnőt, ezt a problémát meghagyom a pszichológusnak...
ma 11:02
Nagyon szépen köszönöm! Igen, többször viszem bevásárolni vagy kocsikázni, sokszor csinálunk udvaron bográcsolást-sütögetést.
ma 09:44

Legyél is büszke a fiadra és magadra is.

Sokan feladták volna.

Hogy segíthetsz? Ahogy eddig is támogattad bevált, tedd ezt továbbra is.

Talán, ha egy-egy rövid programra elvinnéd, csak egy bevásárlás, aki pánikol az is kihívás, de látni fogja nem halt bele, mozi, színház, vagy rövid kirándulások, ahol tudja ott a kocsi, bármikor beszállhat és hipp-hopp otthon is lehet.

Gratulálok a sikeretekhez, hiszen ez a Te sikered is!

5. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 3. - 80ASIQ)
ma 09:19
Nagyon szívesen válaszolok, az első nagy szerelme 4 évig tartott a kapcsolat, autóbalesetben elhunyt. Olyan társaságba keveredett, ahol előszőr megkínálták, és ez lett belőle. Azóta nem volt kapcsolata, mai napig azt a Lányt keresi.... Pszichológushoz járunk, valamit már segített, de nem könnyű feladat.
ma 09:14
Büszke is lehetsz. Szép teljesítmény. Gyógyulást kívánok!
ma 08:57

Hogyan lett ő egyáltalán drogfüggő? (Nem várok választ...)

Amúgy pszichológus/pszichiáter. Sok sikert!

2. Alnisa (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 08:46
Te ebben sehgy, ebben a pszichológus tud segíteni.
Sajnos a 30 éves gyermekem, aki még velünk él 12 évig volt iszonyatos drogfüggő. Az utolsó eset tavaly szilveszterkor volt, amikor nagyon rosszul lett. Akkor eldöntötte soha többet. Iszonyatos volt a szerről lejövő állapot, halucinálás-örjöngés-sírás-visszalépés 6 éves gyermek szintre. Több vizsgálaton vagyunk túl, a koponya CT-minden psziche és neurológia belgyógyászat, hála istennek minden negítív. Az orránál az arcüregben van egy-egy polip, amit el kellene távolítani, de még halogatja. Lassan 8 hónapja teljesen tiszta, kiválóan dolgozik, van félretett pénze, javult az éjszakai alvása. Rettentő büszke vagyok rá, és boldog vagyok végre annyi iszonyat szenvedés és lelki fájdalom után, amit 12 évig átéltem vele. Ami még megmaradt a pánikrohamok, a tömegtől való félelem és bezárkózás. Hogyan tudnék még ebben segíteni neki? Köszönöm a válaszokat :)

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Hoxa Facebook