NuvaRing hüvelygyűrű (fogamzásgátló) (beszélgetés)
Biztos a dokid még nem próbálta :)).
Igen, én is elovastam a leírást, és ez után kérdeztem újra rá a dokinál, de megint az mondta amit írtam. És azt sem mondta hogy ki lehet venni, szerinte nincs az az egyszemű ami ezt megérezné, hát ehhez képest...
Köszönöm, okosabb lettem:)
Ezt nem értem! Mármint amit a dokid mondott! 3 hétig kell bent lennie,kiveszed, megjön, 1 héttel a kivétel után felteszel egy újat. Ez van a leírásban is!!!!!
Szex alatt ki lehet venni (max. 3 órát lehet "távol", addig tart a hatása), akkor nem zavar.
Sziasztok! Egy hónapja használom a nuvaringet, az orvosom azt mondta, hogy akkor vegyem ki, ha már megjelenik egy kis szines folyás. Ehhez képest már 3 napja meg kellett volna jönnie, de sehol semmi. Szerintetek vegyem ki vagy még várjak? És még egy kérdés, a ti partnereteket nem zavarja a gyűrű sex közben? Előre is köszi!
Köszi gyors válaszod.Akkor minden oké!Én sem bánom.Nekem nagyon bejöt a gyűrű,pedig nagyon féltem tőle.csak 3 hónapra akartam kipróbálni,meg a nyaralásra,de most megint megyek feliratni.tetszik.Köszi válaszod.szép hetet
Általában nekem 3 nap. Nekem is rövidebb a gyűrűvel, mint a tablettával volt. Én mondjuk nem bánom :)
Sziasztok!Azt szeretném kérdezni,hogy meddig tart a gyűrű mellett a mensesetek?Nekem ebben a hónapban csak 2 nap volt,igaz nagyon erős,de csak 2 nap.ez normális?azért is kezdtem el használni,mert 10 napig is eltartott,igaz az utolsó napokban csak csipp csöpp.Várom válaszotok!Köszi
Nálam van ilyen, bár a férjem szerint nem függ össze a gyűrűvel :)))). Hisztis vagyok és kész.....Na, a viccet félretéve, nem....Neked van? Miben nyilvánul meg?
Sziasztok!
Nem tapasztaltatok hangulatváltozást - a gyűrű használata során?
Szia! A fejfájás nekem elmúlt, mióta a gyógyszer helyett gyűrűt használok! Szerintem próbáld ki, nem vesztesz vele semmit...Én már kb.3 éve használom, nekem nagyon bevált.
Miért nem rakod a hűtőbe? Az lenne a biztos!
Ma vettem meg egy 3 db-os csomag gyűrűt,és beraktam a szobában a fiókomba. Szerintetek ebben a nagy melegben biztonságban van ott,vagy inkább hűtőbe kellene rakni? Gondolom azért csak nincs a fiókban 30 fok,de azért mégis elgondolkoztam hogy jó helyen van-e. Egyet a 3-ból ma kezdek el használni,de a másik kettőt hagyhatom a fiókban?
Nekem a gyógyszer mellett mindig fájt a mellem, az alhasam, éhes voltam és híztam. Fél éve használom a nuvaringet és semmi bajom nincs tőle, nincs mellékhatása. Szeretkezés közben sem zavar egyáltalán, mindenkinek csak ajánlani tudom!
VBHUEW2567890^HH MUJ H ZH MMNBHZGZT7UJUUUU8U HZZHJJUJHU HJJ JHJJIUJJJJ
LHOJ,GIKBJVK
^
Sziasztok!Novemberben lesz 1éve,hogy gyógyszert szedek.De két mellékhatása nagyon zavar.Erős fejfájás/migrénes/ és az,hogy nem kívánom már annyira a szexet.Az orvosomnak mondtam pont ma ezt.és ajánlotta ezt a gyűrűt.De csak akkor fogok váltnai ha ez a két panasz elmúllik vele.De olvastam a nuvaring tájékoztatójában,hogy ugyanúgy bejutnak a hormonok a vérbe.Szóval nem tudom,hogy lenne-e változás vele.Szerintetek?Előre is köszönöm a válaszokat és a véleményeket!
szia! én is híztam a gyócitól, igaz nem sokat, de a nuvaring mellett lement rólam az a pár kiló.
Sziasztok! Én több éve szedek gyógyszert és sajnos sokat híztam tőle. Már volt 1 év gyógyszermentes időszakom,és visszafogytam az eredeti súlyomra,hiába ettem ugyanannyit.Szerintetek, ha átállok a Nuvaringra, akkor nem hízok többet és esetleg visszanyeram a régi alakom? Kérlek segítsetek!
Hát őszintén szólva nekem nem szimpatikus ez a válasz...gondolom az a lány se örült, aki kérdezte! :S Tényleg olyan, mintha ellenezné...ezért nem is értettem!
Köszi, aranyos vagy, megnyugtattál ;) :)
Szia, szerintem nyugodt lehetsz, én már több mint 5éve használom, és semmi gondom nincs nem is volt. A ciklusom rendben időre meg jön , semmi plusz, és pár napig tart, terhes meg még nem lettem a gyűrű mellet, szóval nekem bevált. A dokim meg elsők közt írta fel anno , mert sok más problémán volt.:))))))))))
100 %-os védelem semminél nincs...csak azért fura, hogy így válaszolt, mint aki le akarja a nőket beszélni a fogamzásgátlásról...vagy nem?
Sziasztok! Egy netes nőgyógyász válaszolt elég érdekeset egy lánynak a Nuvaringről...
"Tisztelt Doktorúr! A Nuvaring nevű gyűrűvel kapcsolatban szeretnék kérdezni. Mennyi idő múlva nyújt védelmet? Tisztelettel: Kiss Réka
Válasz Kedves Réka! Egy hét után már biztosan, de tökéleteset sohasem. Szeretettel üdvözli Hamvas Ferenc"
Szerintetek ez normális válasz? Vagy arra utal, hogy aki nemi életet él , az eshet teherbe és kész? :( Olyan parás vagyoooooooook... :S
köszi. hát remélem nem lesz gond :)
Gondolj arra, hogy kivenni sem annyira egyszerű, úgy értem, akkor sem csúszik ki olyan könnyen...de biztonság kedvéért azért vihetsz magaddal egy pót gyűrűt. Nekem nem volt gond.
Köszönöm a válaszokat!!!!!!!!!!!!!!!:)
Megnyugodtam.:-)
nem fog elcsúszni. ne aggódj. szerintem elég jól illeszkedik.
sziasztok! két hét múlva megyünk nyaralni, van egy hülye gondolatom, hogy valahogy elúszik a vízben a gyűrű :) ugye nem fog? :)
Azok meg nem túl megbízhatók!
További ajánlott fórumok: