Norbi Update programja - tapasztalatok (beszélgetés)
köszönöm!
legalább ennyinek még le kell menni...
na ez nagy feladat lesz...
főleg, hogy ajándékba a kedvenc likőrös bonbonomat kaptam, amiben 15 db van...
kiszámoltam 1 db mennyi ch és a 2 hét alatt 2 db-ot ettem meg. Na ez a nehéz - régen egyszerre befaltam vona... - ennyit nasiztam össz-vissz augusztus óta
Sziasztok
Pár napja olvastam itt, hogy nem sikerül jól a palacsinta valakinek.Ma jutott az eszembe sütés közben hogy nem írtam le, én hogy készítem.
Igaz én nem norbi lisztet használok,hanem kilófalót,aminek az alapja zab.
Semmit nem mérek mert mindenki ezt eszi,találomra mintha fehér lisztből csinálnám.
Tojás,liszt,édesítő,só,tej,olivaolaj, ásványvíz és amit nem szokás beletenni.1/4 sütőpor vagy 1/4 porélesztő vagy csipet szódabikarbóna.Mióta így csinálom mindig sikerül a palacsintám.
Forrón és hidegen is tudom tekerni.
Régebben én is szenvedtem,vagy nyers volt és még megfordítani sem tudtam,vagy kemény és törött.
Nehogy azt hidd, hogy a nagyobb súlyból olyan könnyen megy, de azt mondják a legvége a legnehezebb....:-(
augusztus óta, de igazán szeptember 20-tól, amikor kiderült, hogy magas a vércukrom. -23 kilónál tartok.
Idő kell, amíg átáll a szervezet - lehet a sok rost és xilit, amire így reagálsz. - elmúlik.
Lassan mennem kell!
Szép hétvégét Mindenkinek!
Sok sikert kívánok, hogy elérd a célod. :)
Mindenesetre jó motivációnk van mindkettőnknek.
Hány cm magas vagy és hány kg-ról indulsz?
84 kg-ról indultam júliusban, most 75,5 kg vagyok, ami -8,5 kg-ot jelent... ez lehetne több is ennyi idő alatt, ha nem csaltam volna időnként, de ebben az évben szeretném komolyabban csinálni.
A cél augusztusra 60 kg. Ha nem sikerül augusztusig csak 65 kg, akkor sem adom fel, hanem folytatom tovább, remélem életem végéig. :)
A mozgás pedig lételememmé vált, hiányzik ha kihagyok 1-2 napot...
Ami pedig a legjobb ebben az életmódban, hogy sokkal jobban érzem magam, jobb a közérzetem, testileg-lelkileg javít az ember egészségén... :)
Egyetértek. :)
Ha pedig mozogsz mellette rendszeresen, és netán olyan mozgást választasz, ami erősítő gyakorlatokat is tartalmaz, akkor elkezdesz izmosodni, így lehet, hogy a súlyod növekszik majd, de a cm-ekben csökkenés lesz tapasztalható.
Hajrá!
Szia!
Én már az első héten fogytam, de mindenkinél más, hogy mikor indul be, és vannak stagnálós hetek, néha hónapok is...
A mérlegelőm publikus, így meg tudod nézni az oldalamon. Az ünnepek alatt elengedtem magam, és feljött majdben 3 kg, amit ezen a héten úgy tűnik sikerül eltüntetnem, ma reggel 75,5 kg volt a súlyom. (hétvégén 77,7 volt.)
Ne add fel, mert hallottam már olyat is, hogy 3-4 hétig semmi, majf szépen deindul a fogyás. A módszer működik. Kitartás, és sok sikert kívánok Neked!
Köszönöm válaszod! Az egyik kutyuskám neve Csokimorzsa...Kb akkora is...(egy kis keverék tacsi, már 15 éves...)
Kb 6-8 kg-tól kellene megszabaduljak, de mindig az a néhány kiló megy le nehezen...Persze aki túlsúlyos, annak a 10-20 kg úgy lemegy mint a sicc...!
Te mióta csinálod? Hány kg-tól szabadultál meg eddig?
Szia Csokimorzsa! - nagyon jó neved van:-)
Először a közérzetem kezdett jó lenni.
A fogyást meg szerintem ne 5-10 kilóban mérd, mert nem lesz sikerélményed. Ha heti 0,5-1 kiló lemegy az nagyon jó.
Sziasztok.
Jaj csajok, gratulálok mindenkinek a fogyáshoz, kitartáshoz :))))