Norbi Update programja - tapasztalatok (beszélgetés)
Szia. Ma én is rendeltem jövő hétre, de nem menüt. Még nem néztem most át annyira az étlapot. :)
Szia! Norbi életmód menüjét fogom rendelni, a 11.200,- Ft-osat.
Sziasztok!
Boldog Új Évet Lányok!:)
Szia!És a tejbezabit is főzöd,mint a tejbegrízt?
Én általában puffasztott búzát eszem reggelire, amit vagy megkenek light vajjal, vagy sajttal. Erre mehet parizer, sonka. Van, amikor tejbezabit eszem, az olyan, mint a tejbegríz, csak zabpehely van benne, és édesítőszer, erre mehet fahéj és sok gyümölcs bele. :)
Adna vki arra ötletet, hogy mit reggelizik, ill. vacsorázik? Jelenleg még csak virsliben, tojásban, ill. parizerben tudok gondolkodni. Ez hosszú távon kicsit unalmas lesz
Kb 5-6 kg-ot. Már 20 lement egy pár éve, azt nem is szedtem vissza. 21 éves vagyok. :)
Sziasztok! Boldog Új Évet Mindenkinek!
Ismét itt újratöltve :)
Ha már 20 kilót letornáztam magamról az elmúlt évben....és az ünnepek alatt visszahíztam jó párat, úgy döntöttem a következő -10-15-ig meg sem állok!
A cél május végére összesen -30 kiló!!! :)
Hajrá és sok sikert!!
Sziasztok!
Sajnos vizsgaidőszak van!
Mit tegyek ,hogy kinomban ne a kajához nyuljak?
Szia. Norbi ételt fogsz rendelni vagy Te főzöl?
Azért az nem rossz! Mennyit akarsz fogyni?
Sziasztok! csatlakozok én is. Alapban updatezem, de mostanában kicsit elszaladt a ló és szeptemberig le akarok adni egy 6-8 kilót az esküvőnkre. Jelenleg olyan 64 kiló lehetek. Szóval szigorított udpatera fel :) Szerintetek a régi vagy az új update a hatásosabb??
Sziasztok! Én is becsatlakozom Hozzátok. Ma kezdem az életmódváltást. 43 éves vagyok, 160 centi és 73 kg. Szóval április közepéig le szeretnék menni 60 kg-ra. Igazából ez a súly lenne a cél. Aztán meglátjuk....Jövő héttől jön a Norbi Életmód menü, de addig is figyelek az étkezésre és mindennap fogok tornázni... Kitartást mindenkinek.
Sziasztok ! :)
Esti fogadalmam nekem az volt, hogy lefogyok. A mérleget elkerülöm, csakis a kihízott nadrágom a cél. (Kb. amúgy 63 kg vagyok, és 168 cm. ) Egyszer már sikerült az UPDATE-tel fogynom, bízom benne, hogy most is fog. :)
Remélem csatlakozhatok hozzátok, és tudjuk majd erősíteni egymást. :)
Sziasztok lányok!
Mindenkinek BOldog Új Évet! Hát, karácsonyig elértem a -15 kg-ot. Amiben már nem is reménykedtem. Sőt majdnem a -16-ot is. Karácsony és Szilveszter alatt nem híztam semmit. Most is mindent betartottam az update szerint.
Én is holnap kezdem igazán, mert először az alapanyagokat kell beszerezni. Ami tegnap és ma történt. Bár a virslit már Norbi kenyérrel fogom enni, viszont délelőtt azért befigyelt a kakaóscsiga :)
Én mindenképpen holnap kezdem, mert a mai nap még a nagy zabálásról szól, a szilveszterezés miatt. Bár nálunk kakaóparty lesz mert a gyerekeket le kell fektetni max. nyolckor, de addig mindent bele :)
Még csak 11 óra van, de már túl vagyok egy kis marhapörin :) nem bírtam kis, a férjem eléggé jól főz. Engem meg már a három gyerek leszívott teljesen. Mindenkinek nagyon szép napot, és Boldog Új Évet kívánok!!!!!
gratulálok :)
én 165/69 vagyok, így nem hiszem, hogy 2 hónap alatt lemenne a tervbe vett 13 kg. Bár épp tegnap olvastam Norbi könyvében, hogy havi szinten a súlyod 5%-át adod le kb.
sajnos a mai nap még nem eszerint telt, de már voltam a boltban és vettem zöldséget, gyümölcsöt, felvágottat ill. a Norbi boltban kenyeret, sót és lisztet. El kell kezdjek főzöcskézni :) pl. egy jó kis zöldséglevest ezer éve nem ettem :)
Az ételtároló doboz 0,5literes. :D :)
Reggeli általában ugyanaz. 2 sz.ceres tk.kenyér, 2 sz. felvágottal, 1 kávé. Tízórai: 1 müzli szelet. Ebéd: 0,5dl ételtároló dobozba majdnem tele, mondjuk tökfőzelék pörivel. Uzsi: 1 alma. Vacsira: körözött natúr szelettel, vagy tojásrántotta gazdagon 3 tojásból, paradicsommal. Vacsi után pedig 1 csoki puding. :) Ez egy egyszerűbb napi menü. Ha szabadnapos vagyok akkor neki állok kísérletezni "bonyolultabb" időigényesebb kajáknak is.
Hűha!!!!!!Te aztán nagyon ügyes vagy!!!!!!14 kg.!!Gratulálok!
Leírnád nekem például egy nap,hogy miket eszel, csak kiváncsi volnék. köszi
Sziasztok!
Eddig csak olvasgattam, aztán úgy döntöttem én is csatlakozom hozzátok. :) Október 20.-ám kezdtem az update-t és eddig 14kg-ot fogytam. 91-ről indultam, a cél pedig a 60kg. :)
Nem rendelek kajákat, magam főzök. Annyi, hogy nasinak megveszem néha a somlóit, szinte mindennap a pudingot :) és Norbi liszttel sürítem a fözelékeket.
Én is csatlakozom, hátha erősítjük egymást.:)
Sziasztok!
Van valaki a fórumon, aki vegetáriánusként csinálja a Norbi Update-ot?
Sziasztok!
Mától én is csatlakoznék a Norbi csapathoz :)
nem tett jót a karácsony és az előtte lévő egy hét pihenés :D
végülis igaz....
kipróbálom,hátha bejön.....:)
:))))használtál egy szót,és te ezért nem érted.EZ NEM DIÉTA!!!!!!!ez életmód váltás.a diéta az,ha számolod a kalóriát.itt senki nem diétázik,itt esznek,élnek,egy teljesen új életmód szerint.mind1 melyik életmódot választod,ami neked a szimpatikus.ma a legfelkapottabb a paleolit avagy a norbi update.szerintem a paleo drágább.mindenki eldönti neki melyik a jobb.nagyon hasonló egyébként a kettő.NE SZÁMOLJ KALÓRIÁT!ne foglalkozz vele.én direkt kipróbáltam hogy alátámasszam a leirtakat.csak kolbászt ettem,egy hét alatt 6 kiloót,mellé paradicsomot,avagy csemege ubit.kalóri,meg se merném nézni mennyit ettem de sokat.es nem híztam,igaz akkor nem is fogytam.persze először fogyni akarnál.ezért tarts mértéket,ez nagyon fontos.elveszel a részletekben.működik?működik:)akkor nem mind1 miért?:))))
Értem amit mondasz. Teljesen igazad van. Csak nekem az nem tiszta,hogy miért van u.annyi kalória és szénhidrát az update1 rudiban, mint a sima rudiban. Az egyiket lehet enni egész nap a másik meg ritkán de csak reggel. A diétával kapcsolatban értem a lényeget. Akkor lennék ezzel Norbi update-val kibékülve, ha kevesebb ch lenne ráírva, ha már édesítővel készült. Nem? Na, mindegy nem vitatkozni akarok, csak érdekelt a dolog.
nem értelek.most mitől vesztetted el a reményedet????????????én is lefogytam 45kilót.szenvedés nélkül.van aki lusta azt megveszi a norbi termékeket.én,nem.ha te megakarod venni,vegyed,én csak azt mondom megtudod te is főzni.le fogsz fogyni,nincs ezzel gond.csak csináld.elolvastad a könyvét gyanítom,abban mindent leír.mi a termékek lényege?pl sokan nem tudnak lemondani a pékárurol,ezért norbi pékárut esznek.sok embernek a liszt kihagyhatatlan igy veszik a norbi lisztet.sokan nem birnak inni vizet mert nincs ize ott a norbi üdítő,a fött ételeiben meg gondolom az a reácio,hogy a munkahelyedre tudod rendelni,vagy nem tudom.a natur hust be lehet vinni egy müanyag dobozban.vagy valami nem tiszta az egésszel kapcsolatban?kérdezz bátran:)
További ajánlott fórumok: