Norbi Update programja - tapasztalatok (beszélgetés)
Na ezt mégegyszer mert csak én tudom kihámozni belőle az értékeket:-)
100gramm
megnev Kcal Fehérje Zsír Szénhidrát
up 50%ch csökk / 322 / 33,9 / 1 / 36,30
up Master Mix / 296 / 50,5 / 0,8 / 6,10
búzaliszt / 375 / 12,3 / 1,3 / 76,00
graham liszt / 363 / 12 / 3 / 69,00
rizsliszt / 359 / 6,9 / 0,6 / 79,00
rozsliszt / 357 / 8,7 / 1,3 / 75,00
Tönkölybúza liszt / 346 / 15 / 1 / 68,00
Ráma kocka / 737 / 0,5 / 79 / 0,4
Teavaj / 746 / 10,4 / 80 / 0,5
Szia.
Keverheted őket, csak az egyiknek kicsit több lesz a szénhidrát és kalória értéke.
100gramm
megnev Kcal Fehérje Zsír Szénhidrát
up 50%ch csökk 322 33,9 1 36,30
up Master Mix 296 50,5 0,8 6,10
búzaliszt 375 12,3 1,3 76,00
graham liszt 363 12 3 69,00
rizsliszt 359 6,9 0,6 79,00
rozsliszt 357 8,7 1,3 75,00
Tönkölybúza liszt 346 15 1 68,00
Ráma kocka 737 0,5 79 0,4
Teavaj 746 10,4 80 0,5
Segíthet a kaloriabazis.hu oldal
ahogy nézem a ráma és a teavaj szinte egykutya
Norbi liszt 1 kg kiszerelésű - már előre bekevert, nem kell semmivel keverni
Master-mix 500g kiszerelésű - ezt a lisztet keverheted 1/2-1/2 arányban Bl55 liszttel.
A negyedkanál cukorból negyede kell mint a rendes cukorból, vagy a xilitből. De viszont a negyedkanál cukor 99% kristálycukrot tartalmaz. Annyiból jobb csak mint a rendes cukor, hogy csak a negyed annyi kell belőle.
De az update1 zero cukor a legjobb. Ebből szintén csak negyed annyi kell, mint a kristálycukorból de GI:0 .
szia!
Én nem rendelem a menüt,otthon főzünk...
A főzeléket étkezési keményítővel és tejjel sűrítsd, ugyanolyan finom... és így 1-es.. :)
Sziasztok, van egy kérdésem, hátha valaki tud segíteni. (Az üzletben, ahol vásárolok, nem tudtak.)
Az update 1 édesítő tablettája nekem minden esetben darabokban lebeg a tejeskávém tetején. Találkozott már valaki ezzel a jelenséggel? :-) Esetleg tudja valaki az okát? Vagy hogy mit lehetne ellene tenni?)
Köszönöm szépen,
Üdv
És marha drága is a liszt.
1 kiló majdnem 1400 forint:(
U1 Madártej
Hozzávalók:
3 tojás
2 liter tej
1 vaníliapuding
15 pötty, édesítő a tejbe, amit kezdésnek felteszünk főni.
Vaníliaaroma, update vaníliás xilit (fél csomag) vagy vaníliarúd
Elkészítés:
A tej 2/3-ad részét felforralom. A tojássárgáját habverővel, 1 kanál por édesítővel kikeverem, hozzáadom a maradék hideg tejet és a pudingport. A tojásfehérjét 1-2 kanál por édesítővel és 1 csipet sóval kemény habbá verem, majd a forró tejbe evőkanál segítségével beleszaggatom. Kis idő múlva óvatosan kiszedem és a forró tejbe a simára kevert pudingpor – tojássárgája - tej masszát belekeverem. Miután felforrt leveszem a tűzről, lehűtöm, majd a tetejére halmozom a habokat.
halmaireka.blogspot.hu /ezen az oldalon vannak U1 receptek
a kicsi norbi májkrém nagyon finom
de, ha nem tudsz venni szerintem inkább egy kis csirkemájat,apróra vágott hagymát,fokhagymát,borsot, majorannát vagy borsikafüvet főzd meg ízlés szerint sózd,kb mint a pirított májat, törd össze(vagy turmixold) és kész - egy kis mustárt is szoktam bele tenni.
vajat, szalonnát és társait szoktak bele tenni, de szerintem nem kell bele....
úgy tudom 2-es a trappista
én cserpest Kapuvári sajtot szoktam venni, mert annak nem 40 hanem 25 % a zsírtartalma és olyan, mintha trappistát ennék
sziasztok!
Ha jól emlékszem, Norbi első szakácskönyvében van valami májkrém vagy májas recept. Ha jól tudom, a májkrém 3-as kódú. Mégis, úgy ennék valami ilyesmit. Tudja esetleg valaki a receptet? Van van valami egyéb ötlete, receptje valakinek? Köszi előre is!