Norbi Update programja - tapasztalatok (beszélgetés)
ezt melyik könyvében írta???
Én grapefruitot iszom és almát eszem szinte minden nap, mert azt mondta Norbi, vitaminok nélkül nem lehet fogyni.
Sziasztok!
Norbi azt írta, hogy éjjel amikor elalszunk kb. 45-75 perc múlva az agyalapi mirigy elemzi a vérképünket és ha ideális a vércukorszint és van elég C vitamin és fehérje a szervezetben akkor növekedési hormont termel. Ehhez energia kell, tehát felnyitja a zsírtartalékot és elvesz belőle amennyi kell. Ezért én biztos ami tuti, minden este betolok 1-2 db kiwit a vacsim meg úgyis fehérje. :-)
Nekem bevált. :)))
nem szeretem a grapefruitot:-(
a lényeg, hogy neked használjon :D
a fagyiból viszont nyáron én is este jól bekajáltam- azzal hűtöttem magamat:)))
a grapefruit magában is fogyaszt :D vagy csak pletyka :))))) én hiszek benne, így nekem használ tuti :D
A kenyér Norbi kenyér és csak egy szelet :))) de délután már ettem lekváros kenyeret is és csak lekvárt magában :D
abban a grapefruit lében mennyi a cukor? :D
2 szelet kenyér?
na jó csak viccelődök:D
Szia,
A krumplival és a normál tésztával az a gond, hogy hirtelen megemeli a vércukor szintet és ha kicsit többet (kb.max. 2 krumpli-nem óriás) eszel belőle annyi, mintha aznap egész nap össze-vissza ettél volna.
Csak a másnapi "rendes" kajálásod lesz hatásos.
Szóval ehetsz, de csak nagyon mértékkel.
Karácsonykor 2 evőkanál krumplipürét husival simán megettem ebédre és nem tett keresztbe.
-10 kilónál kezdtem azon gondolkozni, hogy talán nem ártana kicsit mozogni.
-15 kilónál jutottam el oda, hogy felültem a szobabiciklire pár percre.
érzi az ember, mikor kell elkezdeni és túlzásba nem szabad vinni (megutálod) csak annyit, mennyi jól esik.
Most már minden nap felülök 15-20 percre éppen mennyi esik jól.
Az a baj, hogy így is van :) Ma ducitréningeztem. 8 perc után néztem először órára :D
Valaki tornázik rá? Ha feszesedni szeretnék, arra ez jó???
Köszönöm, azon vagyok:-)
Elég keményen belegondoltam, amikor kiderült, hogy magas a vércukorom.
Választhatok:
Minden megy úgy tovább, ahogy eddig és megvakulok.
Minden megy úgy tovább, ahogy eddig és elkezdik darabolni a lábamat.
Minden megy úgy tovább, ahogy eddig és megvakulok és még elkezdik darabolni a lábamat is...
NEMMMMMMMMMMMMMMMM!!! - és csak így lehet a legnagyobb akaratereje az embernek.
Annak idején sokat jártam a Pados fogyókúrás osztályán - akkor is azt láttam, milyen nem szeretnék lenni...
Bocsi, ha valakit kirázott a hideg, vagy nem bírja a borzalmakat....
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek ksimamaként ehetek update sütiket?(péksütikre gondolok most)
Napok óta erre gondolok, hogy ezt ennék de nem lehet ennyi fehér lisztes dolgot enni mint amennyit én most kívánok. Tavaly több mint 10kg-ot fogytam az update módszerrel de mot totál be van pörögve a szervezetem és nem akarom, visszaszedni ezeket a kilókat illetve sokat sem szeretnék hízni a terhességem alatt.
Üdv a klubban! :)
Először is azt kell tisztáznod Magadban, hogy az Update nem fogyókúra, hanem egy életmód, amit az életed végéig folytathatsz, nem egy diéta, aminek egyszer vége lesz. Fejben kell eldöntened, hogy mi a célod, miért csinálod, és sikerülni fog... Keress Magadnak gey motivációt, tűz ki kisebb célokat, ne rögtön akarj nagy súlytól megszabadulni, hanem szépen fokozatosan...
Ha a könyvet elolvastad, tudsz mindent, és ha betartod a kódokat, nem marad el a siker. Ami nagyon fontos, az a mozgás! Tornázz rendszeresen, de itt is tartsd be a fokozatosság elvét. Hidd el, ha elején nehéz is, egy idő után igényelni fogod a mozgást, és élvezettel fogod csinálni.
Hinned kell Magadban, mert csak Magadért kell csinálnod! :)
Hajrá!
Elég folyadékot iszol? (2-3 liter)
egész napos kaját rendelsz?
Türelem, biztos elindul, csak előbb a szervezeted átáll az új életmódra.
Sziasztok
En hetfon kezdtem az update eletmodot. A kajat rendelem minden napra, mert hajlamos vagyok engedmenyeket tenni magamnak. Gondoltam igy nem nagyon tudok hibazni.
Egyenlore nem nagyon erzem, hogy fogynek. Jarok futni mar masodik hete heti ot napot. Nem eszek melle, megsem akar elindulni. Mi lehet az oka?
Szia
Szerintem ha csak a tekeréssel van baj,akkor ugyan úgy csináld,csak sütőport is tegyél bele.
Én mindent csak találomra öntök,tojás 2 nagy.
Kb 10 palacsintához,és 1/2 sütőpor.