Norbi Update programja - tapasztalatok (beszélgetés)
Mielőtt belefogsz, ha még nem tetted, olvasd el a könyvet, mert abból ismered meg a módszer lényegét... Ha időd engedi, Te magad is elkészítheted az Update menüdet, a kódoknak megfelelően. Én személy szerint nem rendelem a menüt, így nem tudok nyilatkozni, hogy melyik a legjobb...
Sok sikert!
Hasonló a célunk. :) Én is 165 cm magas vagyok, és 60 a cél, de a 65-nek is örülnék...
Júliusban indultam 84 kg-ról, most nem tudom mennyi vagyok, múlt héten mérekeztem utoljára, akkor 77 voltam. Sajnos visszaszedtem 2 kg-ot, pedig karácsony előtt 75 kg-ot mutatott a mérleg.
Messze még a cél, de kitartok, és nem adom fel...
Sziasztok!
Most találtam ezt az oldalt. A segítségeteket, illetve tapasztalatokat szeretnék kérni. Jelentős (30 kg)súlyfelesleg van rajtam (sajnos). Kb heti 1 kg.-t szeretnék fogyni. Norbi melyik étrendjét javasoljátok? Hetente 3-4 alkalommal megyek sportolni, főleg kardiózni. Előre is köszi a válaszokat!
Szép eredmény, gratulálok. :)
Csak így tovább! Bár már szerintem nem is kell fogynod, de ne hagyd abba ezt az életmódot...
Gratulálok, ügyes vagy!
Ha nem vagyok indiszkrét mekkora súlyból sikerült 1 hét alatt 3,6 kg-ot leadni? Mennyi a cél?
Szorítok, hogy elérd a célod.
Bármelyiket elolvashatod.
Tapasztalható változás a kódokban. Én mindig azt mondom mindenkinek, hogy az első könyv alapján is működik a módszer, és ott még nem volt mindenfajta U1-es termék sem... de a Te döntésed, hogy meliyket olvasod, vagy akár olvasd el mindkettőt! :)
Én az 1. könyvet, au Utolsó titok címűt és az összefoglaló kiadást is elolvastam...
Sziasztok!
Most találtam rátok, pedig már egy kis ideje nézelődök a hoxán:-)
Norbi kajával - 22 kilónál tarok.
Az átálláskor egész napos menüt rendeltem, de most csak az ebédet és a medvehagymás kenyér a kedvencem.
nem, ott van a naplómba :)
magam sem értem, de nagyon tetszik :D csak 1-es kódokat igyekszem enni, van, hogy napi öt-hatszor.
Még nem tornázom, mert fáj a torkom. De azt mondta Norbi, hogy este együnk 1-es kódú kajákat (torna után), mert az nem hízlal, viszont azt is el kell égetni ezért ez még pluszban így fogyaszt :D
Köszi kata218.
Amúgy én csak hétköznap tornázom. 9-11ig. első óra zsírégető stepaerobik, második, walkenergie. Az utóbbi nagyon brutál!!!!iszonyatosan erős, és izzaszt ám rendesen, pedig én nem vagyok egy izzadós fajta. Nekem a kaján kell változtatnom mert tornázni tornázok eleget.Délután meg szaladgálok a három gyerkő után :)