Norbi Update programja - tapasztalatok (beszélgetés)
És még annyit hogy a sima trappista sajt hányas kódú?!? A mozarella bizti 1-es, de a trappistát nem tudom!!!
Sziasztok! Valaki le tudná nekem írni az Update1 madártej receptet? Várom a válaszolat! Mindent köszönök!
Az U14 menü drágább lett jövő héttől. A többi is emelkedett? Én csak ezt szoktam rendelni, így a többi kaja árával nem vagyok tisztában.
Sziasztok!Tudja valaki,hogy hol lehet norbi-féle hamburger zsemlét kapni?
...nem tudom...vérvételeken mindig alacsony volt a vércukrom (még a terhelésesen is, cukorivás után). De mostanában jól érzem magam, szerintem nem ingadozik. És érdekes, nem is kívánok annyi édességet, mint korábban.
Igen, valószínűleg a vércukorszint ingadozás okozta a tüneteket... Nem könnyű, de arra kell törekedni, hogy a vércukorszint optimális szinten legyen mindig, és ne legyenek nagy ingadozások...
Nem lehet, hogy a vércukor szinted emelkedett meg?
" éhségrohamaim, a szédülés, remegés és társai" ezek a tünetek nagyon arra utalnak.
Nekem legalábbis ilyen tüneteim voltak...
szia! én is ettem terhesen ezeket, és azóta meg is maradtam a Norbi kenyérnél, mivel azóta megszűntek az éhségrohamaim, a szédülés, remegés és társai. Korábban szerintem "szénhidrátfüggő" voltam, nem tudtam éhezni. Norbi pékárui ebben nagyon sokat segítettek!
Igen-igen, már az első könyv idején is működött a módszer, nem kell rajta görcsölni, hogy 1-2 kód az újabb könyvekben eltér...
Szia, igen, én eszek mindent a kódok szerint...
Nagyon fontos, hogy szénhidrátot is egyél, mert ettől lesz energiád... :)
Keress más mozgásformát, lehet, hogy nem ez a sajátod. Biztosan lesz olyan, amit szívesen csinálsz. :)
én is a reggelit rögzítem itt.
Este volt már olyan, hogy majd 1 kilóval több voltam, mint reggel.
Főleg, hogy időnként vízhajtót kell még szednem és az rendesen 1,5-2 kiló:(
jó éjt, lassan én is megyek :)
Én vagy vetélkedőt, vagy mesét. :)
Boltban dolgozom és mi árulunk ilyen típusú elemeket!! :))
Elköszönök, mert korán lesz reggel. Jó éjt lányok!!
én is tv-t nézek:-)))
az új filmen szerdán Maharadzsa vagy mi a címe fél órát tekertem- jól elterelte a figyelmemet:-)))
de a reggeli súlyt rögzítem itt
na ugye :D muszáj kontroll alatt tartani a súlyunkat :D
többet mutat, de azt mindig az előző esti súlyhoz viszonyítom :D
Este nem állok rá, mert félek hogy többet mutatna mint reggel és akkor bepánikolnék!!
tiszta ideg voltam, amikor lemerült :DDD
Na, de most megnyugodtam, hogy nem vagyok egyedül...:-D
a kóstoló ízlett pénteken
igen - nem minden nap, de este is ráállok :D
rettegek, hogy lemerül az elem :D előre kellene vennem :D
Én is szobabiciklizem. :) Hetente 5x. Közben tv-t nézek, hogy gyorsabban teljen az idő. :)
pedig bíztam benne, hogy idővel ez változik és kevesebbet ugrálunk mérlegre:D mert én már reggel-este ráállok :D
minden reggel ráállok, ez már becsípődött :DDD
További ajánlott fórumok: