Norbi Update programja - tapasztalatok (beszélgetés)
köszönöm a válaszokat.
De tényeg nem értem akkor az update cuccok lényegét....Pedig már reménykedtem, hogy végre valami amitől le fogok fogyni egy kicsit.....
jah és még egy gyors példa én hogy csiáltam.sokan be sem gondolnak,pedig annyira picit kell változtatni hogy hihetetlen.
pl egy vasárnap ebéd.egyszerűség kedvéért.
húsleves sok zöldséggel főtt hússal
rántott hús+rizs+saláta.
nah,húslevesből kihagytam a tésztát,illetve jódozott só helyett eleinte tengei sót használtam most meg himalya i sót.a tengeri sóval az a baj,hogy sokszor nem olvad el és ropog,pl süteményekben.
tehat leves hussal zöldséggel,hibátlan szerintem.
a rántott hús helyett natur hus(so bors)
köret zöldség köret,de van aki ajanlja a barna rizset kis mennyiségben.
saláta meg rendben van.
a habart leveseknél,pl nem lisztet használsz hanem pl tejfölt,vagy natur joghurtot.teljesen rendben van a leves ugy is.
a 3 szabályt tartsd be s kész.
jódozott so helyett tengeri vagy himalya só
cukort helyett édesítő vagy semmi
lisztet pedig hanyagold.
ennyi.
a folyadékkal nagyon el lehet rontani.csak vizet igyál.diétás meg hasonló baromságok kizárva.
de igyál rendesen.hiaba nem vagy szomjas,mivel nem eszel esetleg sósat,akkor is igyál,mert ugy jarsz mint én,alacsony vérnyomás,fejfájás szédülés.nem ittam eleget.napi 2-3liter viezet szigoruan tartani kell!!
jah es norbi kaják.szerintem ne költs rá.tudsz te fözni,nagyon egyszerü és gyors ételeket lehet csinálni,pl a Karcsúság Receptjei címü könyvéből.ebben update 1 es ételek vannak,édességtol fő fogáson át salátáig levesig.
én azt hallottam a norbi által árult kajáknak nem sok íze van,holott a fűszereket nem tiltja.
Szia!
Kalória.Felejtsd el:)ez nem arról szól.Legalábbis én nem figyeltem.volt nap hogy 3000 et ettem kb,ha összeszámolom,volt hogy 800at.de ezt is csak onnan tudom hogy kivancsiságból megnéztem.szoval ne számolgass,egyél.
ha az update 1 el,nagyon számolgatni akarsz,szerintem a stabil fogyás kb 1000-1200kcal/nap,de mégegyszer,szerintem felesleges.
Sziasztok!
Én még új vagyok az update pályán. Lenne egy kérdésem. Vettem update1 rudit. De egy kicsit meglepődtem azon,hogy ugyan édesítőszerrel készült, mégis ugyanannyi ch van benne, meg kalória, mint a rendes rudiban. Ezt nem értem? Valaki elmagyarázná nekem? Meg a kenyérrel is így vagyok....
Szeretnék én is lefogyni 10 kilót. Szeretném kipróbálni az updatet, mert nagyon sok jó hallottam.
Illetve a napi menüjével kapcsolatban lenne még kérdésem: mi a különbség a 12000 Ft.os és 17000 Ft.os között. Illetve,hogy egy 70 kilós emberkének is ugyanennyi mennyiséget kell megenni mint egy 100 kilósnak?
köszi mindenkinek a válaszokat.
bocsi de tényleg kezdő vagyok.
Igen, biztosan könnyű átesni a ló túloldalára...
Nem voltam még hasonló helyzetben, így sajnos tanácsot nem tudok adni...
Érdemes lenne egy teljes vérkép vizsgálatot csinálni,kizárni az egészségügyi problémákat... és a fogyás okát megszüntetni, a gyökerekig leásni. Próbáld meg szakember segítségét kérni, mert itt tudunk különböző tanácsokat adni, de nem vagyunk orvosok és szakemberek, és lehet, hogy nem segítünk, hanem még rontunk a helyzeten.
Sziasztok!
Van itt valakinek tapasztalata túlfogyásról?Hogyan állította meg a fogyást?
én 1 éve élek 80%osan az update 1 szerint.oda jutottam hogy meg kell állítani a fogyást.nah most 2-es kódú ételeket nem kívánok.nagyon ráált a szervezetem a zöldség hús gyümölcs tejtermék félékre.nem akarok fogyni már.most mi a következő lépcső?ti hogyan állítottátok be az étrendeteket?minap még egy új edzésfajtát is beiktattam.igy mégjobban adott hogy fogyni fogok.most kezdem megérteni a könyvben említett mondatot,azaz hogy könnyű átesni a ló túloldalára.
De jó!Szorítok nagyon!
Nekem meg pont a szülések után maradt rajtam,10kg szeretnék,most 72kg vagyok,de nagyon alacsony,161 cm.
A Norbis módszer tűnik a legmegbízhatóbb és legbetarthatóbbnak.
viszont ha babát akartok mért várnál Januárig?
hát ez az, nincs társ, nincs 1-2 héten belül eredmény akkor én is hajlamos vagyok feladni.
86kg körül mozgok, egyenlőre 80 a cél, utána 75 és ha 70-re sikerül lemenni -a végcél-akkor nagyon nagyon boldog leszek. azért írtam így mert nem akarok "nagyot mondani", kis lépésekben szeretnék haladni de gyorsan kellene leadnom mert már benne vagyunk a kisbaba projectbe, bármikor beköszönhet a gólya és nem akarok dundi kismama lenni. így is vannak olyan sonkáim..:(
Szia,elkezdeni sosem késő!
Sajnos én nagy segítséged nem leszek,mert én is elkezdtem,de a lelkesedés hamar alábbhagyott,a rohanás,lótás-futás,időhiány.
DEEEE nem akarom feladni,mert muszály fogynom!
Te mennyit szeretnél?Hány kiló vagy?
Naponta 5x eszem,
reggel 2 kis szelet tk. kenyér felvágottal, vagy virsli, vagy rántotta, sajt, mikor mit valami friss zöldséggel (paradicsom, paprika, ubi)
10 után ezsem egy banánt, almát vagy narancsot... vagy ami épp idénygyümölcs.
1kor ebédelek csak 1-es 2-es kódúakat, de mindig főttételt.
fél4 körül még valami gyümi, de ez van, amikor elmarad...
Hazaérve jön az edzés, és utána a vacsi, ami már csak valami könnyű fehérje, sali, tej...
Enni kell, mert különben nem fogsz fogyni, mert nem működik megfelelően az anyagcsere, hiszen nem hozod mozgásba...
Hát nekem meg van étvágyam ha eszek több ch-át....
Szerintem ez is a legnagyobb gond nálam,hogy hiába eszek jól, csak ott a baj,h sokat ... :((
Leírnád kb mikor milyen mennyiségeket eszel 1 egész nap és hányszor?
Elképzelhető, hogy a mennyiséggel volt a probléma.
Én például, ha rendelném az Update menüt, biztosan nem tudnám egyszerre megenni, két napra bőven elég lenne ebédre.
Az Update-nél sem lehet túlenni magad, és szerintem nem is tudod...
Az egyesből ehetsz bőven,a kettesből fele annyit (pl a hús mellé fele köret menjen), a hármasból csak kicsit, és az időhatárokat tartsd be... Ha a heti 5 torna meglesz, nagy sikereket érhetsz el! :)))
Szeretném ujra elkezdeni az Update életmódot.
Egyenlőre csak a kódokat szeretném figyelni, betartani, s aztán Januártól tervezem hogy figyelni fogom a mennyiséget is, s a kcal-t is mellé, hátha hathatósabb lenne a fogyi tőle.
Ti mind figyeltek a mennyiségre is vagy csak a kódokra???
Én úgy tervezem hogy csak 2-es és 1-es kódú termékeket eszek majd, 2-est is csak 12-ig szigoruan, s amíg le nem fogyok,addig heti 5 nap tornát szeretnék beiktatni.
Remélem sikerül, olyan jó lenne...
Hogy vagytok? Nálatok is fehér minden?
Így a végén még karácsonyi hangulatba kerülök. :)
Ma reggel a mérleg 74,9 kg-ot mutatott, Eddig -9,1 kg az eredmény július 20-a óta... Nem fogyok nagy iramban, de ezidő alatt voltak, vannak stagnálós időszakok, ettől Ti se ijedjetek meg! :)
Januártól azt tervezem, hogy nyitok egy füzetett, és írni fogom az étkezéseimet, és az edzéseimet, így láthatom majd, hogy mi az, ami igazán pozitív irányba befolyásolja a fogyást...
Az Update szerint számtalan kismama étkezik, szerintem egyáltalán nem tiltott az örömteli 9 hónap alatt sem! :)
Véleményem szerint az Update készételek nem tartalmaznak több adalékot, mint más egyéb készételek... nem hiszem, hogy egyik-másik károsabb lenne.
Ha pedig úgy érzed, hogy mégis, akkor is ott a lehetőség az Update szerint étkezni, és főzni.
Olvasd el a könyvet, abban megtalálsz minden fontos dolgoz a módszer működéséről...
Elárulok egy titkot! Én nem rendelem az U1 menüt, otthon főzünk az Update szerint... és működik így is a módszer. :)
Jó egészséget, sok örömöt kívánok az elkövetkezendő 9 hónapra, és az azt követő évekre!
:)
Üdv Gabóca! :)
Igen, a módszer szerintem is szuper, és a könyv is egy kincs, kis túlzással ez egy "Update Biblia"
Sok sikert kívánok Neked!
Én július végén kezdtem mostanra 9 kg-tól sikerült megszabadulni, ami nem túl sok, de látványos. :) szerintem elkezdtem izmosodni, így a mérlegen kijelzett szám nem biztos, hogy nagyon ijesztő :)
Szeretnék az elkövetkező 3 hónapban megszabadulni még pár kg-tól, ha még 10 kg-ot sikerülne addig leadnom, akkor már egész elégedett lennék magammal, és már csak pár kg választana el a célomtól, ami 60 kg.
Én is mozgok rendszeresen, Norbi és Ráka DVD-it váltogatom... nagyon fontos a változatosság, ezt ne feleldd!
Szia!
Szerintem eheted ebédre a menüt, de a reggeli-vacsora legyen teljes kiörlésű pékáru, hús, sajt, zöldség (harmadold el a tányért és mindenből legyen rajta). Egyél minden nap gyümölcsöt lehetőleg uzsonnával bezárólag. Próbálj meg egészségesen táplálkozni. De majd meglátod, hogy mit fogsz kívánni. Én állandóan "tejes-kakaóba kiflit" ettem reggelire, több hónapon keresztül...
Azért arra is figyelj, hogy hízzál eleget, a 12-15 kg teljesen normális. Azért írom ezt, mert mostanában azt vettem észre, hogy mindenki a kilókkal foglalkozik, aztán csodákoznak, hogy koraszülött lesz a gyerkőc. Ja, és kb. amennyit hízol a 20. hétig, annyit fogsz utána is összességében. Nekem ez mind a kétszer bejött...
Sziasztok!
Látom ti "régebbi motorosok" vagytok,én még csak most ismerkedek az Update-el.Most kezdtem el olvasni a "Norbi Titok Újratöltve"c.könyvet,jó kis receptek vannak benne.
10 kg-tól szeretnék megszabadúlni,beszereztem pár dvd-t.
Elég sok okosságot olvastam már,sikertörténeteket,de azért érdekelne a tapasztalatotok,meg persze bármi jó tanács!
Sziasztok! Látom, mindenki próbálkozik. Én csak ebédet rendelek, és ízlenek is. Én is megeszem az egészet. Eleinte csak a felét ettem, de most már az egészet. Rájöttem, hogy nem eszek eleget, és ezért sem fogyok. Szóval a 36g körüli szénhidrát tartalmú ebédeket rendelem.
Összességében semmi mozgással 15 nap alatt adtam le 1 kg-ot, viszont cm-ben fogytam tutira, mert rákérdeztek már, hogy fogytam, mert lötyög rajtam a nadrág egy kicsit. Szóval fogytam, mégha nem is kg-ban.
Hajrá mindenkinek! Karácsonyig van még pár hét, le kell adni még 1-2 kg-ot.
Örülj neki, mert azt is jelenti, hogy jól működik a vízháztartásod... Én torna közben nehezen kezdek izzadni, de azért a végére vizes a ruhám :)
Attól is függ, hogy mennyit iszol napközben, most már próbálok ügyelni arra, hogy meglegyen a napi 2 liter legalább...