Norbi Update diéta 2010. október 5-től! Csatlakozik valaki? (beszélgetés)
Én van mikor reggelire fehér kenyeret eszem és amióta diétázom,jóval kevesebbet tudok enni belőle.
21hónapos lesz 24.én,mindig menne így most megvan a mozgás is:)
Most készülök Norbi lisztet venni,szerintetek érdemes?
Én már majdnem teljesen leszoktam a fehér kenyérről. Csak akkor vagyok gondban, ha nincs itthon a norbi vagy a tk. tönkölykenyérből. Úgy veszem észre ezekből kevesebb is elég, persze lehet, hogy csak azért eszem kevesebbet, mert vacak az íze :)
Dorka, mennyi idős a kislányod?
Köszi Aranyosak vagytok!
Én reggelizem rendesen,mert a kislányom mellé kell az energia:)Igyekszem külön főzni magamnak ebédre,de ez nem mindig jön össze,így az idővel szoktam okoskodni,hogy még benne legyek a kód határán belül.Max.1órát szoktam csúszni,de du.3után már csak az 1es kódot követem.Persze becsúszik néha kis bűnözés is,akkor meg jön a lelkiismeret furdalás....Egyébként már én is mérleg függő vagyok:(Kb.2kiló ment le,2hét alatt.
Szia Dorka!
Még hogy csatlakozhatsz? Naná! Kevesen vagyunk, de azok hűségesen jelen vannak itt a fórumon.
Én ált. 5x eszem egy nap.
Mai reggelim: 1 szelet saját sütésű update kenyér vajjal, sonkával.
Tízórai: egy Update kókuszos csiga. Bementem az Update Pékségbe, hogy Norbi lisztet és panírmorzsát vegyek, és egyik sem volt. A hétvégén elvitték. Bánatomban megleptem magam a kókuszos csigával. Bár 300 Ft volt (2390 kilója), de annyira finom, hogy csak na.
Ebéd: kevés zöldségleves, és kevés lencsefőzelék mindenféle feltét nélkül, + a jól megszokott kávé édesítővel, tejjel.
Uzsi: szerintem alma lesz, vagy sajt, vagy együtt a kettő.
Vacsi: valami sovány felvágott zöldekkel.
Tegnap diétás madártejet ettünk a lányommal, isteni volt. Máskor is készítek majd.
Én reggelitek rendesen, ma pl. 2 vékonyka szelet teljes kiőrlésű tönkölybúza kenyeret paradicsommal, szalámival. és ettem egy banánt 10 óraira, most nemsokára ebédelek majd egy kis főtt krumplit virslivel (mert a családnak krumplifőzit csináltam), de vacsira visszafogom magam tegnap is csak egy kis jégsali és paradicsom volt.
Ne éheztesd magad, nekem az sose jött be!!!
Sziasztok!
Már régóta olvaslak titeket,de most szántam el magam az íráshoz....Kb.2hete kezdtem el a Norbi update-et,kisebb-nagyobb sikerrel:)De így is fogytam már,persze nem olyan ütemben ahogy szeretném,de ez a kilengéseknek köszönhető!
Nem gond ha csatlakozom hozzátok,mert most már komolyabban szeretném csinálni és könnyebb ha másokkal teszi az ember....
Ti mennyiért veszitek a zabpehelylisztet?
Ma a Herbáriában 170 Ft-ért (!) vettem kilóját.
Mérlegelés:
Hivatalosan én minden szombaton reggel mérek, ált. ruha nélkül, max. bugyi :-))))
Gyakorlatban heti többször is rá szoktam pattanni, ami valóban idegesítő.
Krémsajt (vagy vajkrém?): ma reggel bekutyultam egy dupla adagot. Pirosarany, kevés porpaprika, só, és őrölt kömény. Dupla adagot készítek, hogy ehető mennyiség legyen belőle. Megkóstoltam, hát majdnem olyan, mint a bolti magyaros vajkrém íze. (Estére szerintem már az állaga is olyan lesz.)
Szia Manócska!
Én a Pennyben vásárolt joghurtból készítettem, de szerintem más - esetleg nem élőflórás - is jó.
Az üveget én sem zártam le, csak ráhajtottam a tetejét (tudod, az enyém csatos üveg), és letakartam egy konyharuhával, hogy sötét helyen legyen.
Reggelre általában olyan "rezgős" az állaga.
Ügyi vagy hogy meg bírod állni! Mostantól én is igyekszem majd.
Csajok!
Mit szólnátok, ha minden héten 1x elküldenénk egyikünknek az eddigi eredményünket (pl. -3,5kg) és feltennénk ide a fórumra a listát. Hátha ösztönző lenne... mert ugye senki sem szeret a lista végén lenni :)))
Smukky, Te vállalnád? :)
Sziasztok!
Anita! A raffaello nem olyan mint az igazi, de az igazi nem is fogyókúrás :) Szerintem nem rossz! Próbáld ki!
Clugie! Én most átállok a heti mérlegelésre! Egyik napról a másikra sokszor csúnyát mutat (+0,5-1 kg) lassú emésztés, és egyéb dolgok miatt, viszont ha hetente mérlegelek, mindig minusz a végeredmény :)
Szia Szeszil!
Szeretném megkérdezni Tőled, hogy milyen joghurt segítségével készítesz a házi tejből joghurtot, mert én megpróbáltam a danone élőflórás joghurtjával, de nem történt semmi. Reggelre is ugyanolyan házi tej maradt mint este volt. Vagy talán ott rontottam el, hogy nem zártam le az üveget?
Sziasztok Lányok!
Először is szeretném megköszönni a gyors segítséget a könyvvel kapcsolatban, a héten kicserélik, és ezután már át is adhatom a barátnőmnek.
Ma megfőzöm a zöldséges csirkezúzát főételnek, desszertnek kipróbálom a mákos túrókrémet, kíváncsi vagyok milyen lesz. Hát ami a tornázást illeti még mindig vannak napok amikor elmarad, de majd valahogy jobban átszervezem a napi programjaimat, hogy meglegyen minden nap mozgás. Jut eszembe hétvégén anyósom megjegyezte, hogy most már látszik a fogyókúra eredménye rajtam, ennek nagyon örültem. A centik gyönyörűen mennek lefele.
Clody, szerintem ez mindenkinél más, függ attól, hogy mennyiről indulsz és, hogy mennyire sikerül tartanod a diétát. Van aki egész nap csal 1-eseket eszik.
Én sajna sokszor bűnbe esem, mert nem főzök update-osan, de ma én is megrendelem a könyvet, hátha kedvet kapok.
Csajok írjátok meg ki milyen gyakran szokott mérlegelni, én már teljesen mérlegfüggő lettem :))))
köszi.
és mennyi idő még lemennek?:)
Smukky, szia! A kókusz kocka finom,de nekem nem jött fel szép magasra. Legközelebb teszek bele egy kis sütőport,lazításnak.
Ma a sajtos pogi volt terítéken. Az valami isteni!!
Legközelebb dupla adagot sütök, az biztos,mert ez 10 perc alatt elfogyott. (5-en voltunk rá).
holnapra mit terveztek főzni?
Szép jó estét!
Ma voltam Pécsen az Á..ádban, természetesen az Alexandra könyvesboltba is jártam, de nem cserélték ki hanem neten kell reklamálnom ott is azt mondták nyomdai hiba, ugyanitt a Norbi titok 2, 499 Ft ha érdekel valakit(gondolom a többi Alexandra könyvesboltban is ). az utóbbi könyvben a sütőtök 2-es kódú
sziasztok!
Ezek a kódok mire valok.hogy kell értelmezni őket?
Mi általában 7 óra körül vacsizunk.
A sütőtök talán 2-es kód (régi kódok szerint), de a legújabb szerint "nem megengedett". Finom, de vigyázni kell vele. Pedig én is szeretem.