Norbi Update diéta 2010. október 5-től! Csatlakozik valaki? (beszélgetés)
Manócska!
Szeretném én is elkészíteni a krémsajtot, szerinted elég, ha csak pirosarannyal ízesítem?
Jó reggelt!
Anita: engem is megáldott az Jó Isten narancsbőrrel, de mióta fogytam, egy kicsit csökkent az is.
Viszont nagyon jó rá a testtekercselés. Ált. szépségszalonokban végzik, de én házilag csinálom.
Vettem csípős paprikakrémet (Rekongem), és azt hajszálvékonyan felvinni a problémás területre, kicsit bemasszírozni (nagyon kis mennyiséget és szigorúan gumikesztyűben), majd testtekercselő fóliával (nálam a folpack tökéletesen bevált) betekerni, jól bebugyolálni magad még plusz takaróval, és várni. Kb. 30-40 percig érdemes fennhagyni. (Ha bírod addig, mert piszokul csíp). Heti max. 2 alkalom, és 5-6 alkalom után már látványos a javulás.
FONTOS: napi 2-3 liter folyadék, hiszen ez egy "méregtelenítő kúra", és ha nem iszol eleget, nem hatásos.
Remélem tudtam segíteni!!!
Ja, és ha torna közben vagy betekerve, még hatásosabb, de nekem mindig lecsúszott a fólia, amint elkezdtem izzadni :-))))
Sziasztok!
Manocska! Gratula a fogyáshoz! Nagyon ügyi vagy! (Irigykedem...) :) Én holnap mérleglek...
Tegnap megjött a fotelkerékpáram, du. elkezdtem összeszerelni, végül kis segitséggel ma délelőttre végeztem...Du. el kellett mennem, de 3x10 percet azért hajtottam! Csúcsszuper :)
Holnaptól aktiv biciklizés!
Én eddig csak norbi rudit vettem, estére kis nassinak. Elvből nem veszek se norbis lisztet, se kenyeret,se tésztát, semmit. Egyenlőre jól megvagyok minden ilyesfajta dolog nélkül.
Ma megcsináltam a brokkolikrém levest. Ugyanúgy,mint a karfiolt csak ebbe tettem egy kis fokhagymát is.
Nagyon finom lett,próbáljátok ki.
Én kenyeret csak reggel eszem a glyxeset, 50 dkg a Sp.rban 440.-Ft, de nekem 1 hétig elég.
Én is ritkán eszem tésztát, akkor is a saját magam által készítettet.
Mai ebéd: zöldborsóleves zabpehelylisztből készült nokedlivel, utána szintén zabp.lisztből palacsinta. A többiek mindenféle cukrot töltelékkel, magamnak reszelt alma édesítővel, fahéjjal. De jól esett.
Sziasztok!
Én is gondoltam már rá, hogy kifejezetten a combra, vádlira ható tornákat végezzem, de félek attól, hogy nem fogyni, hanem izmosodni fogok tőle, így a vastagsága megmarad.
Vagy rosszul látom????
Sült paprika saláta
A paprikákat megmossuk tepsibe tesszük, öntünk alá egy kis vizet és megsütjük. Ha megsült egyenként kivesszük a tepsiből és óvatosan lehúzzuk a vékony héját(ha nem húzzuk le róla akkor is ehető, csak egy kicsit kesernyés ettől még pikánsabb). A paprika torzsáját is eltávolítjuk, a levét összeöntjük egy tálba és sóval, ecettel és édesítővel ízesítjük. Ezután reszelünk bele fokhagymát, és egy kevés olívaolajat öntünk rá. Amikor elkészült a salátalé akkor ráöntjük a paprikára és hagyjuk kihűlni. Ha hűtőbe tesszük akkor megkocsonyásodik az egész. Aki csípősebben szereti azoknak javaslom, a több fokhagymát.
Tegnap voltam Szekszárdon a T...óban találtam Norbi update1-es kenyeret. 585 ft-ról 479-re le van akciózva, azt nem tudom, hogy azért-e mert 8.-án lejár vagy. mert valóban akciós.
A tegnapi székely káposztám a kukában landolt olyan rosszul sikerült.
Na! Ezt a karfiollevest is annyian sztároljátok...mondjuk a könyvben is jól néz ki..Lehet, hogy holnap megcsinálom :)
Az ivással nekem is van bajom...szintén kb. 1 liter megy le...
Sziasztok! Megcsináltam a könyvből a karfiollevest. Nagyon fincsi volt, persze a fiúk is rákattantak, csak egy kicsi maradt nekem holnap ebédre.
Gondoltam megpróbálom ugyanezt brokkolival.
Ti hogy álltok az ivással?
Nekem nagyon nehezen megy. Jó ha napi 1 litert megiszom.
Van ötletetek hogyan tudnám magam rávenni több folyadékbevitelre?
Édes vagy, Anita, de a fotó deréktól lefelé nem mutat :-)))
Comb és vádli. Ez még vastag, aránytalanul a felsőtestemhez. Ezzel nagyon nehezen bírkózom meg. Segítsetek, ötleteket kérek, ezeken a kritikus helyeken hogyan "vékonyodhatnék".