Norbi Update diéta 2010. október 5-től! Csatlakozik valaki? (beszélgetés)
Sziasztok,én ujj vagyok remélem nem zavarlak benneteket,én hétfőtöl kezdem a Norbi ubdate diétát!Ti nektek mennyi idő alatt sikerült fogyni vele és mennyit?Nehéz volt e? Én azt halottam erről a diétáról hogy itt nem éhez az ember mert bármikor ehet csak az 1-es kódú legyen!
Meg csináltam a karfiol puffancsot valami borzalmas lett kukába fog landolni,tórós muffin az még rosszabb lett! Kezdek kétségbe esni ami ebbe a könyvbe van recept még eddig egyik sem nyerte el a tetszésem!Szerintem holnaptól magamtól fogok ki találni kajákat!
Kitartás, vas akarat és meglátod lesz eredmény, na meg torna.
Értem de nagyon jó úton haladsz! Én még csak kedd óta kezdtem el de már csak abba reménykedem minden nap csak könnyebb lesz,
Most ez így lehet nevetségesnek tűnik de én is alig hittem a szememnek hidd el! És nem nem 2 méter magas hanem csak 165cm!
Én most vettem először édesítőt. Elötte nem használtam ilyesmit, anno régen a steviát használtam, azzal és az ezerédessel is lehet sütni. Vettem gyümölcscukrot is, arra az esetre ha nagyon nem bírnék magammal... de tényleg egyre kevésbé hiányzik.
a sütibe én kicsit több túrót tettem, meg dupla annyit tojást így pont 12 adag lett. Lehet, hogy ezért nem volt tökéletes az állaga, de azért így is nagyon bejött!!
Igen, nagy szükség volt rá, mégpedig azért mert én két kislányt szültem egy más után az egyik 7 a másik 8 éves lesz. Ráadásul így szoktam le a dohányzásról, mert szerintem terhesség alatt egy józan gondolkodású nő nem dohányzik. Naivan hittem a dokinak, hogy amíg a lányom anyatejes nincs szükség fogamzásgátlásra, de nem így lett, nagyon hamar terhes maradtam. Így szedtem össze 45 kg- fölösleget, hát ennek szeretnék most búcsút inteni.
Biztos 2 méter magas! hehe :)))))
Valaki közületek meg csinálta már a karfiol puffancsot és ha igen milyen?
Csajok ezt meg kell írnom de igaz nem ide illő téma, van itt egy a csaj Hoxán és 139kiló és tudjátok menyinek néz ki max 80-nak, ez hogy lehetséges! Teljesen le döbbentem rajta!
Az jó és szigorú voltál magadhoz nagyon?
Szia,nem víz napot zöld tea,Norbi ivó lé,100 gyümölcslé,ilyenekre gondoltam! Nem tudom ti hogy vagytok vele de én mindig olyan éhesen kelek fel!
A mérlegeléssel kapcsolatban:
Pénteken reggel mindenki mérlegeljen, aki "játszanai" akar, és irja meg a súlyát! Rá két hétre, szintén pénteken, ugyanez a teendő! Ez után én összeirom, ki mennyit fogyott a 2 hét alatt, és összeállitom a listát, majd közzéteszem!
Sziasztok!
Clugie! Jó ez a muffin recept! Lehet, hogy valamelyik nap kipróbálom! 12 dbos adag? Ez az édeske akkor hő hatására nem hagyja el az izét? Mert akkor veszek :)
Anita szerinte a léböjtkúra alatt viznapot értett...vagy?
manocska te eddig menyit fogtál már és mennyi idő alatt?
Akkor félre értettem valamit. Milyen teát fogyasztasz?
Elkészítettem ma a zöldséges csirkezúzát. De nem zúzát hanem pipicicit tettem bele finom lett. A családnak meg öntöttem hozzá egy kevés tejszínt amit elkevertem egy kevés étkezési keményítővel. Belekóstoltam egy nyalitásnyit, hát így aztán tuti fenséges lett.
én nem igazán eszem éddeséget csak teát iszom édeskével
A capuccinóval szoktam csak bűnözni, mert még nem találtam cukormenteset.
Én csak akkor eszem édességet természetesen csakis édesítővel amikor már tényleg nagyon hiányzik. Sőt ahogy egyre múlik az idő egyre kevesebbszer fordul elő velem ilyesmi.
Smukky! Részletesen hétről-hétre leírva küldjük a mérlegelést? Vagy....?
én édeskét csak teába használok miért?
Csajok én látom rosszul, vagy ti elég sok édességet(édesítőt) fogyasztotok.
hol lehet megtalálni a facebookon?
Én meg megettem az összes muffint és miközben aludt a gyerekem felfedeztem, hogy a facebookon micsoda nagy norbi update élet zajlik.
Egyébként az édeskével sütött muffinnak tök olyan az íze, mint a norbi pékségbe kapható cuccoknak.
én is sokat eszem norbi joghurtot
Szia hát egy kicsit fáj a fejem,meg valahogy most hogy ilyen az idő sokkal többet eszem,nem tudom ti hogy vagytok vele?Ja persze csak update 1-eseket!
További ajánlott fórumok: