Norbi Update diéta 2010. október 5-től! Csatlakozik valaki? (beszélgetés)
Tudjátok, hogy a Corában is lehet kapni a Norbis kenyeret? 479 Ft, az Update Pékségben pedig 550-ért vettem korábban.
Úgy megörültem, hogy vettem egy csomaggal, és három szeletenként lefagyasztottam.
Helló!
Igen, már többen készítettük, nekem személy szerint nagyon ízlett.
Hogy hasonlít-e az íze? Hát, kókuszos, az tuti :-)))
Sziasztok!
Manocska! Az én könyvemnek semmi baja, reklamáld meg!
Szeszil! A raffaello fini lett, most az x faktor alatt nassolgatjuk :)
Anita! Mi a L.dlibe szoktuk venni az 5 dbos bécsi virslit! Nagyon finom. Kicsit füstös, kicsit roppanós és csak 199.-Huf :)
Pintyőke! A kókuszkockát én is nézegettem...
Én tegnap a sajtos sonkás pulykamellet csináltam meg, igaz pipicicivel, de nagyon-nagyon fini lett! Csak ajánlani tudom. Ma voltunk vendégségben, sült csirkét ettem sült krumpli helyett, sült répával! Tök jó volt! A répa amúgy 1es?
Aztán a kaja után jött a habos torta...szó szerint, és az isteni, házi somlói..na annak nem tudtam ellenállni, és egy kis kupacot ettem...de kompenzáltam 10 km biciklizéssel :)
Manócska!
Az én könyvem rendben van, semmi bibije. Vagy reklamáld meg a honlapon, vagy ha személyesen bemész egy Alexandrába, ott is ugyanennyibe kerül, hátha ki tudják cserélni.
Sziasztok Lányok!
Rábeszéltem a barátnőmet, hogy ő is fogyózzon egy kicsit, mert bizony ő rá is ráférne egy "kis" fogyókúra, hogy segítsek neki megrendeltem az Alexandra könyvesboltból Norbi:Karcsúság receptjei könyvét és amikor kibontottam teljesen ledöbbentem, mert vannak olyan oldalak amik kétszer szerepelnek a könyvben(66.old.-tól a 81.old-ig).EZ A TI KÖNYVETEKBEN IS ÍGY VAN? Ha valaki közületek megnézné a saját könyvét és választ írna a kérdésemre azt nagyon megköszönném, mert szeretném megreklamálni a könyvet, vagy ezért ilyen olcsó?A madártejet elkészítettem belőle nagyon finom lett.
Sziasztok!
Anita: szerintem mindegy, milyen virslit használsz, majdnem mind 1-es kód.
Mi a Vursli virsliket, és a Pennyben kapható Gallicoop-os füstölt virslit szeretjük.
Smukky: milyen lett a raffaello?
Reggel mértem, - 0,5 kg. Hurrá!!!!
Nagyon designos a canga!!!! De ez már tuti nem férne el a lakásunkba ;)
Megfogadtam, ha közelebb leszek a 70-hez elkezdek futni. Régebben is futottam, de amikor legutóbb 80 kilósan belevágtam, a 3. alkalom után teljesen kész lett a térdem.
Ma mértem és már "csak" 76,6 vagyok. Úgyhogy hajrá!!!! :)))))))))
Smukky!
Szerintem akkor tejport tegyél bele, az besűríti. Én nem is vártam egész éjjel, 1-2 óra múlva formázni tudtam.
Sziasztok!
Ma megcsináltam a túrófánkot. Isteni finom lett, ha rám hallgattok egy kis citromhéjat reszeltek bele.
Szép estét!
Tudna valaki segiteni nekem? Megcsináltam a raffaellot, de annyira nem dermedt meg, hogy szépen formálni tudjam...Reggelig mindenképp hagyom a hűtőbe, de ha addigra se dermed úgy meg, akkor mivel sűritsem? Kókuszreszeléket már raktam bele pluszba, meg túrót is...
Sziasztok!
Kerek 1 hónapja kezdtem el Norbizni. A kitűzött célom 1 hónap alatt 5 kg volt! Jelentem, küldetés teljesitve :) Sőt, ráadásként még - 20 dkg :)
Megcsináltam a karfiol levest! Szerintem finom, de nem teljesen sikerült úgy, ahogy a képen kinéz!
Ez a krémsajt...látom sokaknak bejött. Lehet, hogy megcsinálom azt is! Délután még egy dupla adagos raffaellót akarok megcsinálni :)
Clugie! Rakok fel képet az adatlapomra! Nézd meg! Nagyon kényelmes, és direkt élvezet hajtani :)
Szia Katalin!
Örülök, hogy ízlett, próbáld ki a paprika salátát is szerintem nagyon finom és abszolút update1-es
Sziasztok!
Én megcsináltam ezt a krémsajtot, valami isteni lett.
HIhetetlen hogy joghurtból és kefirből, amit alapból nem szeretek ez lett :)