Norbi Update diéta 2010. október 5-től! Csatlakozik valaki? (beszélgetés)
Bizony! Ma is remekeltem!
Turbo Jam (25 perc), jó húzós, majd Béres A. Pörgesd fel! (60 perc)
Mindkettőt először csináltam, de tök jók. Fárasztóak.
Banános muffin update-osan? :)
A banánnal vigyázni kell ám... :)
Habár! Te úgyis letornázod! :)
azt hol rendelted az tök jo
100 ubdate 1-es recept könyv megrendeltem és ma jött meg!
Tegnap kaptunk egy pár kiló banánt, és hogy ne romoljon ránk, ma délelőtt banános muffint készítettem.
Először a valódi recept alapján, aztán - miután sikerült - átvariáltam, és a sima liszt helyett zabpehelylisztet, a méz helyett édesítőt tettem bele, így updatesítettem. Tök jó lett.
Dehogy káros. Nem eszel Te meg annyit, hogy ártson.
Egyébként a Xilitet (nyírfacukor) is nagyon sokan dícsérik, állagra olyan kristályos, mint a cukor, de a glikémiás indexe azt hiszem 7 (vagy annál kevesebb). Ja, és nincs mellékíze.
Mennyiségre viszont ugyanannyit kell belőle használni, mint a cukorból, tehát 1:1 arányban. Viszont kezdetben vigyázni kell vele, mert hashajtó hatású, szép fokozatosan kell átállni rá.
Egyébként a legújabb Norbi könyv kitér a különböző mesterséges és természetes édesítőszerekre is.
A Steviát is dícsérik, de annak viszont van valami mellékíze.
stevia kéne de bazi drága:(
Én egyre jobban félek ezektől a mesterséges édesítőktől. Nagyon édesszájú vagyok, de már vagy 8 hónapja inkább édesítősszájú :D Szóval fogy nálunk rendesen. Félek, h ilyen dózisban káros.
Sziasztok Lányok meg jött a könyvem,és ti milyen vajat használtok mert azt nem írja le hogy milyen vajra gondolt! Ja és valaki a web áruházból szokott rendelni?
Helló Lányok!
Hát a sajtomból csak egy nyalintásnyi érte meg a 24 órát, de nekem nagyon ízlik.Úgyhogy ma készítek még egy adagot, de más ízesítéssel.
Én Tecsós folyékony édesitőt használok, de vettem ugyanott süsslis porosat. Elvileg jó sütéshez és főzéshez is...Tejbezabiba raktam kb. 3 fakanállal,és még mindig nem volt édes. Lötyiből elég 2 boritás :)
Sziasztok!
Hogy felpörgött a fórum :) Tetszik :)
Vivienke gratulálok, nagyon szépen fogysz.
Nyugi, a narancs ehető. A gyümölcsök közül a banán és a szőlő "nem engedélyezett".
Szerintem a narancs nem hízlal úgy hogy nyugi biztos nem az a bűnös!
Jesszus! 2-es a narancs? akkor nem is a hétvégi kókuszgolyó tehet arról, hogy csak 2 és fél kilónál tartok :))))))
Én nekem az a problémám hogy vastagabb vagyok most mint terhesen voltam mert a kilenc hónap alatt Norbi módszerével ettem! Aztán ugye saját házba költöztünk így én főzök minden nap és ugye a szervezetem hozzá volt szokva a Norbiék módszeréhez és így szépen lassan föl jött 10,15kg és ezt szeretném most le adni de hát olyan nehéz el kezdeni minden nap azt mondom majd holnaptól aztán szépen telnek a hetek hónapok én meg egyre depresziósab vagyok és te hogy szántad el magad?
szia igen norbival fogytam tornáztam.1 év alatt sikerült de ebböl visszajött tiz ezt probálom most leadni.és te?
Szia Szeszil!
Az U1-es túrófánk receptje ha valakit érdekel:
25 dkg túró
15 dkg Norbi 1-es sütiliszt, ami 30%-ig higítható tk. liszttel,
1 db tojás, olívaolaj, késhegynyi szódabikarbóna,
foly. édesítő
vaniliarúd
tengeri só
dolgozd össze a hozzávalókat és süsd ki olívaolajban.
Holnapén is megcsinálom a virslis levest. Annyira jól néz ki képen (is).
A sütőtököt én is kérdeztem és valaki azt írta hogy az ujj könyv szerint tiltólistás szerintem ez is durva,az alma pedig tuti 1-es kód!
Szia Vivienke30 jó sokat fogytál mennyi idő alatt sikerült ennyit le adnod? És csak a Norbi módszerét használtad?Gratulálok hozzá!
Szép estét!Azért én már azt túlzásnak tartom hogy még a narancs is csak kettes kód nem tudom ki hogy van ezzel?
Oké, ma a teámba hiányzott nagyon de nagyon, aztán végül lenyeltem úgy simán. Nehéz a 32 év alatt megszokott ízeken változtatni. :(
Igen, de nagyjából Veletek együtt kezdtem. Eddig -2,5 kiló :)
De ez nem jó sütéshez, csak egyéb édesítésre!
szia te uj vagy ugyi mi ujság?
Köszi, az édesítős tippeket, elsőre kipróbálom a pennyst, úgy is mennem kell vásárolni.
További ajánlott fórumok: