Norbi Update diéta 2010. október 5-től! Csatlakozik valaki? (beszélgetés)
Igen, ezt én is furcsálom, hogyha eddig ehettem a puffasztott búzát, akkor most miért van tiltólistán. Ugyanígy a zabpehely.
Viszont a zsírosabb szalámik (Pick, stb.) engedélyezve vannak.
Bár én próbálom a legújabb kódokat betartani, azért néha-néha a régiek is be-becsúsznak. Viszont cukor és finomliszt jó ideje nincs az étlapomon.
Shirley: Most néztem a fotóidat, brutálisan sokat fogytál. Most mennyi vagy, ha meg szabad kérdezni?
Úgy sajnálom, hogy annak idején, mikor elkezdtem fogyózni, nem készítettem magamról fotót - csak a viszonyítás végett. Centiben viszont nagyon jól látszik, mert azt havonta mérem. Derék, has, csípő 10-12 cm-eket csökkent. Comb is jócskán, de abból még mindig mehetne.
Ma megint elkészítettem a virslis karfiollevest, nagyon jó lett.
Vasárnap vendégeim lesznek, névnapozunk, de annyira nem updatesítem a menüt, majd én csak azt eszem, amit szabad.
Sziasztok!
Amikor én nekivágtam anno az update-nek süteményekbe fruktózt használtam, vagy sima tablettás édesítőt összetörve, vízben felolvasztva. ( vagy is-is ) Egyébként nem vagyok nagy sütis, nagyon ritkán eszem süteményt.
Ez az update "cukor" horror áron kapható, amint látom. :S
Személy szerint az újabb kódtáblázatokat sem követem figyelemmel. Én még a régi (2006-os kiadás) szerint étkeztem. Ha akkor bevált...
Nem hiszem, hogy minden kódváltozást véresen komolyan kellene venni. ( Nem feltétlen vágott témába ez a gondolat, de mintha olvastam volna, hogy ilyenekről is volt szó régebben. )
De bunkó voltam, nem is köszöntem!
Sziasztok!!!
A cukormentes cukor is Norbi termék, ezért legfőképpen az Update Pékségekben lehet megvenni.
Xintia: Tudod, Csapó utca.
SZUPER :) Bővül a kajalista :)
Cukormentes cukor??? Nem is hallottam róla :) Van ilyen?
Próbáltam megkeresni, hogy a réteslap hányas kódú, de csak a kész rétesek kódjait találtam meg, ami a káposztás kivételével (az 2es) mind 3-4es kódú. Én még egy jó főételt is el tudok képzelni réteslapból: sűrű bolognai ragu, sok gombával, betölteni a réteslapba, feltekerni, megkenni tojással, rá reszelt sajt...hmmmmmm
Vagy a vacsicsatába emlitette a Norbi, hogy megengedett?
Jah...látom már megirták a választ :)
Clugie! Ez egy isteni jel volt akkor :)
Én ma a fóliás káposztást húst próbálom, igaz, nem tarjával,hanem nyúlcombbal...Kiváncsi leszek! Majd megirom milyen lett, még egyenlőre sül...
Ezek szerint akkor lehet csinálni rétest???? Hmmm...meggyes rétes...összefolyik a nyál a számban...
Üdv Xintiának!
Tegnap végre megszereztem a könyvet amiből főztök, most azon agyalok mit próbáljak ki így elsőre.
Képzeljétek miután ott lapult a könyv a tatyómban, kivel futottam össze??? IGEN, a "nagy" NORBI jött velem szemben a Király utcában!!!!! Ez lehetne egy jel is, de én sem vagyok NORBI fan...
A mai mérlegelésnél én fél kilóval több lettem mint múlt héten ilyenkor :((((
Helló Lányok!
Üdv a csapatban Xintia! Kár, hogy lemaradtam erről a vacsora csatáról. Szerintetek meg lehet nézni valahol a neten?
Én nem néztem...Alapjáraton nem szeretem a Norbit, csak a módszerét :)
Letekertem 10 km-t, és vacsinál is visszafogtam magam, mert ugye tudjátok...holnap reggel mérlegelés!
Légyszilégyszi jelentkezzetek még néhányan! Tökre rákattantam erre a "versenyre" :)
HOLNAP VÁROM AZ EREDMÉNYEKET :)
Szia Xintia!
Üdv. közöttünk, mindig szívesen fogadunk újakat, főleg, ha azok az én földijeim :-)))
Láttátok Norbit a vacsoracsatában? Engem már kifejezetten irritált a narrátor szövege, egyfolytában csak fikázta Norbit. Ezek általában az irigy emberek.