Norbi Update diéta 2010. október 5-től! Csatlakozik valaki? (beszélgetés)
Az előző témákhoz...én 1,5 éve próbálkoztam gyógyszerrel fogyni...agyra hatóval. Hatott is, annyira, hogy 2 nap után nem szedtem, mert "rosszul voltam" még kaja láttán is. Kb. 5 evőkanál leves ment le a torkomon a 2 nap alatt...Úgy gondoltam, hogy nem teszem tönkre magam, és leálltam vele.
Szerintem a fogyás lényege a tudatos étkezés, és a rendszeres mozgás! Viszont erre én is csak most jöttem rá, hogy elkezdtem norbizni... :)
Az utolsó gondolatomhoz még annyit, hogy én is végigjártam ezt az utat. Mindig találtam kifogást, meg elkezdett és abbahagyott fogyókúrák. De hányszor... 20-21-22 évesen 110-115 kg voltam, ami valljuk be, borzalmas. :(
Egy nap úgy keltem fel, hogy elegem lett. Nem úgy, hogy " na, holnaptól majd fogyózok", hanem attól a perctől kezdve.
És nem mondom, hogy könnyű volt, mert nem volt az, de megérte...
Biztos van olyan gyógyszer, amit orvosi felügyelettel szednek. De ne mondja nekem senki azt, hogy ami az agyra hat, és az éhségérzetet csökkenti, nem ártalmas. Ráadásul olvasom, hogy vannak akik különféle bogyókat netről rendelve, mindenféle orvosi konzultáció nélkül szednek.
A gyomorgyűrű... én sosem vágnék bele ilyen műtétbe. Inkább erőt veszek magamon. Mozgok és változtatok az életmódomon. Hisz bogyókat sem lehet életünk végéig szedni, és a gyomorgyűrű sem örök. Ha utána az ember ugyanúgy étkezik és nem mozog, mint előtte, akkor semmi nem ért az egész!
Lehet, hogy ez most bunkón fog hangzani, és nem szeretnék senkit megbántani, de mindig lehet kifogásokat találni, meg alternatívákat és könnyebb megoldásokat keresni... viszont minden fejben dől el! Akaraterő kérdése. ( persze vannak kivételek, akiknek pl. hormonális problémái vannak, stb. )
Igen, én is sokat nevetek a különböző diétákon és fogyókúrás készítményeken.
Bár van 1-2 olyan tabletta (csak receptre orvosi felügyelet mellett) ami tényleg hatásos, de olvastam, hogy hány amerikai halt meg, vagy szenved most is a következményeitől. Azt hiszem Mo-n be is tiltották némelyiket.
De a másik nagy divat Amerikában a gyomorműtét na ez se értem... állítólag nagyon kockázatos, mégis vállalják ahelyet hogy csak simán kevesebbet és egészségesebbet ennének. Vagy ők már nem tudják ezt megcsinálni amit mi?
Nekem a pizzás csiga valahogy olyan édesnek tűnik, ezért azt nem szoktam venni. Viszont ma már lesz a pékségben igazi pizza. ( 15-étől van egyáltalán "forgalomban" )
4 féle ízben lesz, és azt mondták nekem, hogy 395 Ft/db lesz. De persze nagyobb átmérőjű lesz, mint a pizzás csiga.
Sziasztok!
Egy ismerősömnek a krómról csak rossz tapasztalatai vannak. Szerintem ne szedjetek ilyeneket, nem ezektől fog menni a fogyás. Sokszor elképedek, ahogy olvasok más topicokat is, hogy mustármagtól fogyni, meg ilyen olyan gyógyszerekkel, amik az agyra hatnak....
Azt viszont tudom javasolni, hogy edzés előtt l-karnitint szedjetek. ( DM-ben lehet kapni, 1190.-/60 kapszula. Semmi ártalmas hatása nincs, de tényleg csak akkor ér valamit, ha mozog az ember )
Próbáltam a krómot, amikor elkezdtem a diétát nekem hatásos volt. Segített leállni az édességről, de egy idő után nem éreztem semmi hatását, így inkább az akaraterőmre bíztam magam.
Smukky, én is hasonló reggeliket ettem, mindenki elcsodálkozott amikor látták, hogy reggeli előtt vagy helyett simán megettem 1 tábla csokit vagy 2-3 krémest :))))
Olyan jó, hogy erről leszoktam, soha többet nem akarok cukorfüggő lenni!!!!!!
Helló Mindenkinek!
Kóstolt már valaki csicsókát????? Állítólag baromi egészséges, jó a cukrosoknak, a fogyisoknak, stb. De miért hívják a szegények krumplijának, mikor 400 Ft/kg??? Gondolom régen volt nagyon olcsó.
Szóval felkarikáztam, só, fokhagyma, kevés olaj, kevés főzőtejszín, és reszelt füstöltsajt. Be a sütőbe, és várom a csodát!!!!
Én még nem is hallottam róla...De várom majd a tapasztalatokat :) Én fura, de mióta norbizok, nincs az a hatalmas édesség utáni vágyam. Pedig előtte egy reggelim igy nézett ki: 1 milli jegeskávé, 1 csokis croissant, 1 túró rudi vagy 1 ishler :) Ehhez képest mióta norbizik átálltam a joghurt-műzli, vagy kakaó-műzli duókra...
Most csináltam meg éppen a szakácskönyvből azt a göngyölt virslit! Jól néz ki, kiváncsi leszek az izére! Mondjuk nem főztem meg a virsliket előtte...Csinálta már valaki?
Próbáltátok már a króm tablettát?
"
A króm számos életfolyamatunkban létfontosságú szerepet tölt be. A bio króm gyorsítja az anyagcserét és rendben tartja a cukorháztartást. Azt is mondhatjuk, hogy a króm egy szénhidrátfaló elem. Serkenti a szervezet cukor anyagcseréjét, javítja a kóros cukor-toleranciát és csökkenti az inzulinnal kezelt cukorbetegek inzulinigényét."
Én is ugyanígy működök, nekem az update süti és a tejbezabi segít.
Smukky: De azért becsületemre legyen mondva a rakottkrumplin kívül minden ebédnek csak a felét eszem meg!
Mi október 5 óta egyáltalán nem eszünk krumplit, tésztát,kenyeret, cukrot, olajat, zsirt.
Eddig simán ki is birtuk!
A főttkrumpli update2-es,
nem tudom ki mennyire szigorú magához, én 3-ast egyáltalán nem eszek, de ebédre általában valami 2-est eszek(13h körül).
A legjobb persze az lenne, ha egész nap kibírnám U1-esen, de ez a másfél hónap alatt 3x sikerült.
Smukky, gondolom mennyire örülsz a váratlan vendégnek, nekem anno, a szoptatás miatt másfél évig nem volt és nem hiányzott :)))
Shirley, én heti 2x járok Update pékség fele és akkor mindig veszek magamnak valami finomságot. Tegnap megkóstoltam a pizzás csigát és mákos bejglit, ez utóbbi feledhető volt, de, a pizza íze már nagyon hiányzott.
Amúgy minden 2500 FT/kiló (ha jól tudom a normál látványpékségeknél kb. fele ennyibe kerülnek a sütik)így tegnap 700 Ft-ot sikerült otthagynom a vacsimért. De tény, hogy végre jóllakva fekhettem le :))))