Norbi Update diéta 2010. október 5-től! Csatlakozik valaki? (beszélgetés)
Ma rakott karfiolt készítek ebédre! Pipicickóból készítem el a husit hozzá, hát a rizst egyszerűen kihagyom belőle. A családnak természetesen rizzsel. A tetejére pedig öntök egy kis tejfölt! Remélem fincsi lesz.
Nálatok örökölték a kis manók a hízásra való hajlamot, ha igen próbáljátok már most őket a helyes táplálkozásra nevelni? Ha én vissza léphetnék 14 évet az időbe akkor biztos, hogy nem engedném meg a nassolást!!! Nálunk sajnos a nagylány hajlamos a hízásra.
Én norbis lisztből szoktam palacsintát csinálni. Nemrég tudtunk anyuval olcsóbban venni egy csomaggal, mert egyébként nem nagyon szoktunk, hisz nagyon drága. Azt hiszem 880.-ért sikerült venni.
Mondjuk az a szerencsém, hogy én 2 db palacsintával jól lakom. Így elég sokáig elég az 1 csomag liszt.
Palacsintával már bűnöztem egyszer (nagymama féle, amit nem lehet kihagyni), de főétel terén nem vagyok bűnözésre hajlamos :)
Egyszerűen nem kivánom meg őket...
Ez hol szerepel, hogy a zöld tea 3-as kód? Nem az üveges, előre gyártottra gondolsz?
Én egyébként 1,5 év alatt fogytam 15 kilót.
Szia :)
Hány kilót fogytatok és mennyi idő alatt?
Sziasztok!
Még mindig beteg vagyok, ma voltam dokinál, egy halom gyógyszert írt ki egy halom pénzért :-((( Egész éjjel köhögtem, és a fejem is piszokul fáj.
Ráadásul a kisebbik lányom is beteg, lázas, és ő is nagyon köhög. Úgyhogy koncertet adhatnánk köhögésből.
Devilinbed: Üdv. köztünk! Én is étk. keményítőt használok sűrítésnél. Prézli helyett zabkorpát, sima liszt helyett zabpehelylisztet. Cukor helyett pedig fruktóz, mesterséges folyékony édesítő és Xylit (nyírfacukor).
Rizset lehet helyettesíteni kölessel, zabpehellyel, bulgurral, kuszkusszal.
A mérlegelésnél pedig kikérem magamnak, mert én leszek az utolsó :-)))) 60-ról 59-re mentem le 2 hét alatt.
Rég tornáztam, és már hiányzik, de most egy porcikám sem kívánja.
Főzelékeknél rántás helyett pl. keményitőt használok + kicsi tejföl.
Én teljesen elhagytam a kenyeret, krumplit, rizst, tésztaféléket, zsirt, cukrot. Cukor helyett édesitő, olaj helyett oliva olaj.
Joghurtot, sajtot, és vajkrémet csak ligh-ot veszek. Kenyér helyett puffaszott rizs, vagy búza.
w w w . j e g e s k a v e . h u
Na igy engedi? :)
Szia!
Én még akkor csináltam ezt a dvd-t mikor az elején voltam, kb. addig, amíg elértem a 90 kg-ot. Onnantól már túl könnyűnek tűnt, akkor vettem taposógépet. Egyébként heti 3-4 nap tornáztam rá.
Köszönöm szépen :)
olyasmikre lennék kíváncsi,hogy mit mivel helyettesítesz?
Szia!
Nem tudom mennyit tudsz a Norbi életmódról, a kódokról... A lényege, hogy milyen kódú ételeket, a nap melyik szakában eszel. 1-est egész nap ehetsz, és ha fogyni szeretnél érdemes a szinte egész nap ilyeneket enni, max reggel egy kevés 2-es kódút (én igy csinálom)
A 3as kódú kaját fogyózás idején nem célszerű, súlymegtartásnál már ehető, azt hiszem de. 10 óráig.
Kódlistát találsz a neten, jegeskave honlapján, szerintem a legjobb.
Ha a táplálkozásod eszerint alakitod, érdemes mozogni is mellette, heti 2szer, 3szor, akkor még nagyobb eredményt tudsz elérni!
Mire lennél még kiváncsi?
Sziasztok :)
A napokban figyeltem fel a Norbi Update fogyira
és szeretném a véleményeteket kikérni.
Mit,hogy érdemes csinálni, praktikák, okosságok érdekelnének.
Látom nektek nagyon hatásos ez az életmód :)
Legyetek szívesek segíteni...
Az biztos, hogy a testtartásunk is jobb lesz, ha lesz egy kis izom rajtunk :) Én például állandóan előre nyomom a pocim, így, hogy amúgy is nagy gyakran terhesnek néznek :))))
Manócska! Neked mennyit kell leadni?
Én is gondoltam egy új frizurára, de én már attól is új asszony leszek, ha leadom a felesleget :)))
Nincs izomlázam a Duci tréningtől így ma is tornázni fogok. olyan jó érzés, hogy elkezdtem mozogni, annyira el voltam lustulva.
Shirley, Te anno hányszor csináltad hetente?
A mérlegelést nem várom olyan nagyon, mert nagyon le vagyok maradva hozzátok képest és saját magamhoz képest is :) De azért állok elébe!!!!