Norbi Update diéta 2010. október 5-től! Csatlakozik valaki? (beszélgetés)
Ez nagyon jó ötlet! A párod biztosan le lesz nyűgözve :)
Én még nem gondolkodtam ilyesmin...
Sziasztok!
IGEN! Pénteken kell küldenetek a "kilójelentéseket" :) Kiváncsi leszek, ki fog diadalmaskodni :) Húzzatok még bele, van pár nap :)
Manocska! Tök ari lehetett a nagylányod, amikor ezt mondta :)
Szeszil! Gyógyulj meg mielőbb!
Az a baj, hogy anyu magasabb 3 cm-vel és izmosabb is, mert könnyű fizikai munkát végez, én meg világ életemben lusta irodista voltam :). Így még mindig vékonyabbnak látszik, de most már dolgozom az ügyön.
Egyébként nekem az is egy lökést adott, hogy a szomszédomban lakó kismamik és anyukák egyre fogyni kezdtek (különböző diétákkal vagy norbival vagy csak úgy)és így rájöttem, hogy nem lehet csak a gyerekszülésre fogni a megmaradt kilókat.
A nagyfiam osztálytársainak anyukái között egyetlen dagi csaj sincs, ez bizonyíték arra, hogy nem kell mindenkinek elhíznia aki szül, de ha mégis akkor 6 év alatt mindenkinek van ideje arra, hogy leadja a felesleget.
De persze a legfontosabb én magam vagyok, hogy egészséges legyek és csini :))))
Képzeljétek vettem egy Norbi duci tréning DVD-t! (TESC 690.-) úgy látszik tényleg elszánt vagyok, mert rögtön ki is próbáltam. Remélem nem lesz nagyon izomlázam és holnap is végig tornázom majd :)
Nagy elhatározásom,hogy minden nap egy kis futás (amíg bírja a térdem)vagy egy duci torna vagy 20 perc taposás. Taposógépet használtan szeretnék venni valamelyik aukciós oldalról.
Szeszil! jobbulást!!!!!! és kitartást!!!!
Manócska! Ennél jobb elismerés nem is kell!!!!
Nekem az egész fogyi akkor indult be igazán amikor anyuval együtt mérlegeltünk és én 81 voltam, anyu meg 76, mert akkor döbbentem, hogy milyen brutál, hogy kövérebb vagyok mint az anyukám. Tegnap amikor nálunk volt, büszkén meséltem neki, hogy már egy súlyban vagyunk és csináltunk is egy közös egészalakos fotót ennek örömére. :)
Szia! Sajna nem adható meg semmilyen nyilvános fórumon, de érdemes megvenni a könyveket, rengeteg jó, és kizárólag diétás recept van benne.
A szerző Szoó Judit, a honlapja is ugyanezen a néven fut, csak egybeirva ékezet nélkül.
Dögrováson vagyok, hőemelkedésem van, és köhögök. Szar érzés!!!
Remélem Ti jól vagytok!!!
Jó éjszakát! Szilvi
Szia! Szerintem a kilófaló lisztkeveréket csináltam meg, és élesztővel csináltam a pizzát. Jó lett! Kicsit szárazabb az állaga, de a páromnak is izlett :)
Majd meséld el, milyen lett a Charlotte tortád! Kiváncsi vagyok! Ahhoz melyik keveréket használtad?
A kelt tésztás csodalisztet keverted be? Mert annak más az összetevője, mint a sima "kilófaló liszt"-nek. Élesztővel csak az használható (legjobb tudomásom szerint).
Bár épp a pizza az, amit sütőporral is el lehet a könyv szerint készíteni.
Én ma Charlotte tortát sütöttem. Sikerült, szép lett, viszont az ízét holnap tudjuk letesztelni, mert vendégségbe viszem.
Clugie! Csak azzal foglalkozz, hogy már rádmegy a nacid, pár hét múlva már dicsérni is fognak! :)Csak türelem! :)
Én ma bekevertem a "csodalisztet"! Holnap pizzát szeretnék sütni belőle. Szeszil! Szerinted milyen lesz?
Jesszus! hogy nézhet ki szegénynek a hasa, combja és a karja!!!
Képzeljétek tegnap a nagy-fiammal mentünk egy szülinapi buliba és meg bírtam állni, hogy ne egyek a legnagyobb kedvencemből, a csokitortából!!! Nagy erőt adott az, hogy egy olyan nadrágba mentem ami utoljára 3 évvel ezelőtt jött rám. De nagyon rossz volt, hogy mindenki kérdezgette, miért nem eszek szendvicset pogit és pláne tortát.
Egyáltalán nem látszik rajtam, hogy fogytam volna, így halára cikiz még a párom is ...
Köszi szépen! Egyébként nagyon szívesen segítek bárkinek a tapasztalataimmal, ha tudok. :)
Az, hogy bármit képes lennék elérni... szép is lenne.. de van, amit nagyobb erők irányítanak, sajnos. :(