Norbi Update diéta 2010. október 5-től! Csatlakozik valaki? (beszélgetés)
Sziasztok!
Jelentem felkeltem, érzem minden tagomban az izomlázat, de nem vészes. De azért a kávét ágyba kaptam apától :)
Fő a babgulyás, most pedig csúsztatott palacsintát készítek. Palacsinta zabpehelylisztből, töltelékek: mák, dió, diétás lekvár szigorúan fruktózzal és xylittel.
Kellemes hétvégét, puszi: Szilvi
Lányok!
Délután végigcsináltam Réka Alakreform 90 percét. Brutál volt. Ráadásul gumiszalaggal. Szerintem reggel ki sem bírok kelni az ágyból. Majd oda rendelem a reggelit :)
Szerettem volna kölcsön adni neki a Norbi könyveket, de nem akarta elvinni, pedig neki is fogyni kellene az egészsége miatt.
Ő anno reductillal fogyott 70 kg-ról 42-re. Most inkább a homokba dugja a fejét, arról ábrándozik, hogy majd valahogy szerez reductilt :(
Manócska gratulálok neked!!!!! 7,5 cm mindenhonnan? Szerintem ez nagyon jó eredmény, de ugye tudod Te ezt jól akkor is, ha nem anyósod mondja !!! :) Majd azért írd meg mit szólt! ;)
Úgy kell nekünk az elismerés mint egy falat kenyér, mondhatnánk ironikusan. :))))))
Az első (és eddig egyetlen) elismerést én most hétvégén kaptam apám feleségétől, aki pont 2 hónapja látott utoljára. Hozott nekem diabetikus kekszet, mert azt hitte ezzel cukkolhat, de mondtam neki, hogy nagyon fini, csak sajna ez is hízlal :)))) és mostmár végképp nem érti, hogy nem haltam éhen, ha diabetikus kekszet sem ehetek.....
Túrógombóc zabpehelyliszttel és zabkorpával + édesítővel. Családnak jó cukros prézli, magamnak natúr fahéjas édesítős tejföllel.
Holnapra: babgulyás.
Nem láttam még ilyen embert, aki ennyire várja az anyósát :)
A leolvadt centik nagyon jók! Gratulálok! :) Én hülye voltam, mert centiben nem mértem magam...Pedig ott látványosabb nálam is sztem...
Ebbe a téli fogyókúrába az a legjobb, hogy sokak számára leginkább majd csak tavasszal válik láthatóvá a nagy átalakulás, akkor aztán büszkén sétálhatunk az utcán és, hogy őszinte is legyek nagyon jó észre venni azt ilyenkor, hogy xy-nál már soványabb vagyok.
Bevallom eléggé várom, hogy jöjjön az anyósom, már pedig tuti hogy jön a mikulás miatt, ő mindent észre vesz, megjegyez és ez eléggé föl tud engem doppingolni engem, addig majd a kabát vásárlásból merítek egy kis erőt.
7,5 cm ment le mell, derék, has és csípőről. Szerintem ez nem rossz. Gondolom én.
Szóval vetélytársam akadt:)
Ha harc hát legyen harc:)
:) DEDE!!!!! Küzdeni fogok érte!!!
Reszkess :D