Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Norbi diéta aug. 12-től! fórum

Norbi diéta aug. 12-től! (beszélgetés)

❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯
289. Mucó3 (válaszként erre: 288. - Lobo1)
2009. aug. 23. 20:15
Oké,de hol?
288. lobo1 (válaszként erre: 287. - Mucó3)
2009. aug. 23. 20:13
Én hullalat szoktam venni, a kéket cukormentes, növényi alapú.
287. Mucó3
2009. aug. 23. 20:11
Segítsetek hol tudok zsír és cukormentes tejszínt venni,mert nem találtam eddig sehol.
286. lobo1
2009. aug. 23. 19:42
Holnaptól nekiállok én is tornázni! És remélem be is tartom. :-D Szidjatok le,ha nem így lenne ;-)Fogyni akarok, eddig nem igazán indult meg. Most már elég!
285. lobo1 (válaszként erre: 279. - Vaczila)
2009. aug. 23. 19:36
Nagyon szépen köszönöm, már nézem is. :-)
2009. aug. 23. 17:56
Sziasztok!Itt vagyok,asszem új erőre kaptam de még nem akarom elkiabálni! Hát kb 30-40 perc és nekiállok a Kiképzésnek,már nagyon rám fér,már rég csináltam...Ma reggelire kalácsot ettem teavajjal és lekvárral,kicsit későn sajnos...Aztán az ebéd megint rendelt kaja volt,de itt már be is fejeztük ugyanis lekajáltuk az összes üdülési csekkünket,de sebaj,azért volt mert külföldi üdülésre nem lehet felhasználni.az ebéd rántott husi volt pici krumplival és legfőképp joghurtos salival.Ez volt 15:30-kor,ma már nem eszem mást.Ez van,csak nem olyan vészes a helyzet?Vagy de?Na passz.Holnaptól nagyon keményen fogom csinálni megint.Az elmúlt napokban is esténként tartottam magam de nappal nem igazán.Hát ennyi!Remélem új erőt kaptam :-)
283. vaczila (válaszként erre: 282. - Mucó3)
2009. aug. 23. 17:47
Igen 1-es. Én is szoktam este enni belőle.
282. Mucó3
2009. aug. 23. 16:51
Vanczila a receptjeid közül a fitnesz keksz 1-es kódú? mert megakarom sütni holnap és este is nassolnék belőle ha lehet.Nagyon jók az új képeid.Én megfogattam akkor teszem fel a következőt ha 60kg leszek talán a karácsonyfa mellett...
281. Mucó3
2009. aug. 23. 13:40
Sziasztok lányok tegnap bűnöztem,olyan jól sikerült a Fiam fellépése,hogy 1-2-3-4 sütivel megünnepeltem,de a mérleg nem ment följebb,hál Isten,de ma szigorúan minden betartva.Mindenkinek jó fogyást!!!
2009. aug. 23. 13:32

Sziasztok!

Jól bele húztatok a fórumba alig tudtam utánna olvasni :D De ennek nagyon örülök és csak igy tovább!Csütörtökön elutaztunk apumhoz somogyba és tegnap este jöttünk haza,még maradtam volna de a kutyim nagyon stresszbe volt :( És képzeljétek nem hiztam vissza semmit :) Pedig hát ettem azért.

Láttam volt itt valami idiota aki kérdezte miért 12-töl indul ,nah akkor elárulom :) Mivel én inditottam a forumot igy csak én tudhatom:) Az egyik: azért mert nagyon uncsi,hogy mindig "majd hétfötöl" elkezdem,én kedden akartam,a másik,hogy azért mert hétfö este éreztem,hogy ez nem mehet tovább muszály vagyok lefogyni és akkor miért várjak még egy hetet hétföig??? Szerintem ez nincs naphoz kötve,ha valaki akar valamit az miért várjon? Nah bocsi kicsit zavaros lehet de remélem értehtö :D Szoval mi azért vagyunk itt,hogy leirjuk a tapasztalatainkat és,hogy segitsünk a másikon!!és hogya valaki feladná akkor jol popoba rugjuk :D

Egyébként van valakinek valami jo kis eredménye?

279. vaczila (válaszként erre: 277. - Lobo1)
2009. aug. 23. 09:11
"fitnesz dvd letöltés" Itt többet is találsz. De a You tubon belenézhetsz többe is . Leslie Sansone nevét írd be, ő tart ilyeneket. Nem magyar, de attól még követhető és nagyon jó.
2009. aug. 23. 08:53

sziasztok, még gyorsan benéztem, pár napra elutazunk, ügyesek legyetek!! :-)) Remélem én is az leszek... :-)

Most gyorsan lemázsáltam még magam, tök jó, mert fogytam, örülök neki nagyon!

Szerdán már jövök is!

277. lobo1
2009. aug. 23. 08:17

Sziasztok! Nekem is katasztrófa volt az elmúlt két napon. Nem úgy ettem ahogy kellett volna. Igaz nem zabáltam, amikor éhes voltam haraptam egy kicsit. a hétvégén mindig elcsábulok. :-) Na, de visszatérek és figyelek.

Walk aerobik - honnan szeditek le? Érdekelne.

2009. aug. 22. 21:52

1. kód.

allgautaler ementáli, anett,balkán sós, chavroux kecske, edami, feta, flamenguitó, fokhagymás, frico, füstölt edami, gomolya, kecske natur, köményes, körözöttes, márványsajt, milli gomolya, milli mozarella, mizó anikó, mozarella szarvasi, óvári, pálpusztai, profi, sole, sport, szarvasi, tihanyi, tolnai.

2.kód

bakony, blanchette, bolgár, fino, karaván, pannónia, parenyica, rokfortkrém, tihany, toasty, trapista.

3. kód az összes többi.

275. cb82b220ce (válaszként erre: 274. - Vaczila)
2009. aug. 22. 19:43
Rosszabb napjai?Hát nálam tartanak egy ideje,úgy kb 2 hete.Igaz már esténként akkor sem eszem de a mozgásom nagyon minimális lett.Mivel a jövőhéten hűvösebb lesz így majd szerintem haza is gyalog jövök,így legalább meglesz a napi 1 óra gyaloglás 6 a torna ami összejön.Az a baj,hogy hamarosan megfog jönni és akkor megint nem tudok tornázni.Lassan haladok de majd csak össze jön.Sehogy sem bírom ezt a meleget,ez van...
274. vaczila (válaszként erre: 273. - Cb82b220ce)
2009. aug. 22. 19:41
Ne aggódj mindenkinek vannak rosszabb napjai! Meglátod pár nap alatt helyrerázódsz.
2009. aug. 22. 19:18
Sziasztok!Hát az elmúlt pár napban nem voltam túl jó...ma sem...Norbit terveztem de nem jött össze mert szétdurranok még mindig pedig 16-kor ebédeltem,csak hát elég sok volt.Tahiti csirkemell vegyes körettel és joghurtos salival,+ 1 db túrós palacsinta.Reggelire tk kenyeret ettem májkrémmel,ami jó de a többi...Igaz ma már semmit sem eszem de akkor is nagyon rossz.Elég lett volna az adag fele,én mégis megettem az egészet.Jajjjjjjjj Istenem,nagyon rossz vagyok.
272. c6fe44f4e7 (válaszként erre: 270. - Vaczila)
2009. aug. 22. 17:33

Igen, én is arra gondoltam, hogy ezekben elhanyagolható mennyiségű a cukor. Örülök, hogy más is így látja.

Azért régen az update is tök más volt, pl. csak a savanyú, zöld almát vette 1-esnek, ma már mindet, szerencsére.

2009. aug. 22. 17:31

én pl. nagyon szeretem vacsira vagy reggelire azt, amikor meleg tejbe tördelek puffasztott búzát v. rizst. Megvárom míg puhul kicsit és hamm... Lehet hozzá tenni pici édesítőt is, de én már nem szoktam. Nagyon fini, olyan mintha egy jó kis cornflakes-es reggelit ennék!

A tej (1,5%-os) Ultra 1-es, a puffasztott cuccok pedig 1-esek!

270. vaczila (válaszként erre: 269. - C6fe44f4e7)
2009. aug. 22. 17:25
Valószínűleg azért, mert csak nagyon minimális cukor van benne. Tudod van az a bizonyos 80-20%-os szabály.
2009. aug. 22. 17:17

Én az utolsó könyv kódjait szoktam nézni, néhány dolgot még mindig nem értek, de azért örülök, hogy pl. a mustár 1-es (sőt Ultra 1-es), vagy pl. a paradicsomos halkonzerv is 1-es, pedig ezekben a legtöbbször van cukor.... vagy a csemi ubi és társai.... és nem emeli ki, hogy mondjuk csak XY gyártó mustárja v. ubija.... érdekes....

Szerintetek???

268. c6fe44f4e7 (válaszként erre: 267. - 6b9378941a)
2009. aug. 22. 17:14
Én a naplómban mindent leírok. Ha gondolod, nézd meg. Tojás, tej, husi, alma, dinnye, barack, borsó, paradicsom, paprika, karfiol, tejföl, paradicsomos halkonzerv, és stb-stb. :-))
2009. aug. 22. 16:17
Csak úgy kiváncsiságképpen ,mit szoktatok egyeseket enni!?Soroljatok fel néhányat!
266. Mucó3
2009. aug. 22. 16:02
Sziasztok kicsit bekukkantok mindjárt megyek rockfesztiválra,a nagy fiam és a zenekara most lép fel először,jobban izgulok mint ők.Majd megírom,hogy sikerült,most megyek mert megjött a banda.
265. pjpogi (válaszként erre: 244. - Mucó3)
2009. aug. 22. 09:04
Szia!Szerintem úgy is finom lehet!Próbáld ki és írd meg hogy milyen lett!
264. vaczila (válaszként erre: 255. - C6fe44f4e7)
2009. aug. 21. 16:54
Én itthon tornázok, mert másra egyszerűen nincs lehetőségem. Legszívesebben a Walk erobikot és a Duci tréningeket kedvelem. Ezek valamelyikét minden héten beiktatom, + egy alakformáló tornát, bár azokat annyira nem szeretem. És hát ezt a nagy meleget sem. Próbálok mostanában este tornázni, nyitott ablaknál. Így valamivel elviselhetőbb.
263. szenia (válaszként erre: 255. - C6fe44f4e7)
2009. aug. 21. 14:16

Én heti 2x aerobicra járok. Az egyik legjobb barátnőm tartja, ráadásul este fél 8-tól van, úgyhogy a gyerekeke is itthon tudom hagyni az apjukra.

Most töltögetek le még walk aerbicot, meg amit találok, és szeptembertől a kicsi lányom ebéd utáni szundija alatt szeretném még azokat is beiktatni.

Én reggelire zabpehelyből készült kását ettem, ebédre meg fasírtot cukkini salátával :-D

Nálunk most van a négy napos Savaria Karnevál, az egész város felbojdulva, mindenfelé kézműves árusok, lacikonyhák, langallósok, mindenféle programok. Tegnap este barátnőimmel voltunk benn a forgatagban, és hát ettünk egy MÁtyás csemegét, de utána még fél kettőig gyalogoltunk, úgyhogy talán nem volt olyan gáz.

262. vaczila
2009. aug. 21. 13:39
Én ma spagettit csináltam durum tésztából, sovány hússal és zsírszegény sajttal. És dél óta már bevágtam 2 diabetikus jégkrémet is. És most is azon gondolkodom hogy mit is egyek még. Fája fejem ettől a nagy melegtől és ilyenkor mindig zabálhatnékom van. Na jó most már megpróbálom visszafogni magamat.
261. Mucó3 (válaszként erre: 255. - C6fe44f4e7)
2009. aug. 21. 12:32
Szia nekem van leg treningem és azon van twister,szerintem jó,én most csak a leg trening használom,ebbe a melegbe nem bírok tornázni,ahol dolgozok 40 fok meleg van kipurcanok műszak végére.
2009. aug. 21. 12:18
Meg kéne tornázni is valamit!
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook