Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Norbi diéta aug. 12-től! fórum

Norbi diéta aug. 12-től! (beszélgetés)

19. cb82b220ce (válaszként erre: 15. - Vaczila)
2009. aug. 11. 15:19
Dehogy baj!Miért lenne az?Mondjuk mi már "ismerjük" egymást,egymás gondjait :-)
18. cb82b220ce (válaszként erre: 16. - Bubuka28)
2009. aug. 11. 15:19
Ne szomorkodj!Az leglább ráeszmél a dolgokra,arra jó!Viszont én nem vagyok híve a mérlegelésnek!Inkább a ruháimat figyeltem,nem pedig a mérleget mert a mérleg elkeserít főleg mert eleinte nem mutatja a valóságot,mert ha mondjuk tornázol akkor eleve növekszik az izomtömeged.Ez történt nálam is,a súlyom nem változott sokáig,viszont a ruháim már másképp álltak rajtam.
17. cb82b220ce (válaszként erre: 9. - Bubuka28)
2009. aug. 11. 15:16
Igen!Együtt megmutatjuk a világnak hogy mire vagyunk képesek!Ennyi a lényeg,hogy fejben döljön el és hogy miután elértük a célunkat ne térjünk vissza a régi szokásainkhoz,szerintem az lesz a legnehezebb!
2009. aug. 11. 15:07

Üdv a csapatban vaczila!::D Miota csinálod? Mennyit szeretnél leadni még?

Jajj lányok rááltam a mérlegre :( Borzazto! Elszomorodtam kicsit!

2009. aug. 11. 15:02
Talán nem baj ha én is jövök, bár én már régebben kezdtem de mindig jól jön a noszogatás. Főleg mert elmúlt az újdonság varázsa és kicsit nehezebben mennek már a kilók.
2009. aug. 11. 14:46
sajnos nekem már régota itt van a fejemben,hogy ez igy már nem mehet tovább!Elsösorban szeretném jolérezni magam a börömben,szeretnék ruhákat vásárolni,nem 4XL-eket.És a második lényeges dolog a férjem.Amikor megyünk az utcán akkor azért rá-rá pillangat a vékony miniszoknyás lányokra.Szeretnék neki is bizonyitani,hogy rám is tudnak igy nézni a férfiak!Bár tudom,hogy igy szeret ahogy vagyok,de azért neki sem jo,hogy mindig mondom,hogy kövér vagyok és nem szeretem magam.De ennek vége,mindent megteszek amit csak tudok! És nagyon örülök,hogy itt lesztek Ti is!!
13. Carbondioxid (válaszként erre: 9. - Bubuka28)
2009. aug. 11. 14:39

Szia neked is! :)

Lassan 4 éve! De volt közbe egy 1,5 év stagnálás + most is már jó 1 éve stagnálok. Most 66,5-67,5 kg körül vagyok.

Javasoft én is beleolvastam a blogodba! :)Jó olvasni! ;)

12. bubuka28 (válaszként erre: 10. - Carbondioxid)
2009. aug. 11. 14:39
Gratulálok!!! Nah akkor mostmár tényleg nem szabad feladnom!!
2009. aug. 11. 14:36
Sokat segit a naplod nekem is több eröt ad!!
10. Carbondioxid (válaszként erre: 7. - Cb82b220ce)
2009. aug. 11. 14:36

A többi 46 kg ebből Update-tel ment le 42kg!

Élő bizonyíték vagyok,hogy tényleg NAGYON MŰKÖDIK! :);)

De a vége az igazán nehéz! :S Most sehogy se akar lemenni az a maradék!

2009. aug. 11. 14:35

Sziasztok csajok!:D Mindenkinek nagyon örülök!Akkor mostmár tényleg mindent bele lesz :D Együtt sokkal könnyebb lesz és nagyon csini csajok leszünk!!

lobo1! Te is holnaptol kezded ,vagy már csinálod?:)

Carbondioxid! Te miota csinálod? sajna ez a stagnálás a legrosszabb :( De már nem sok van hátra a célodig :D ugyogy hajrá !

javasoft! Elolvastam a naplod!Hát nem semmi!:D Nagyon ügyi vagy,teljesen együtt érzek veled.Én is 85 körüli vagyok,(nem merem megnézni).Szerintem nagyon jol csinálod jokat eszel és mégsem szenvedsz,csak igy tovább!Megmutatjuk az egész világnak,hogy végig tudjuk csinálni és nagyon jo csajszik leszünk!!!

8. cb82b220ce (válaszként erre: 4. - Lobo1)
2009. aug. 11. 14:30
Hát jó helyre jöttél.Nem vagy egyedül!Nekem rengeteget segített,hogy itt vagyok a Hoxán és hogy akkor amikor kellett volt aki rugdosson!Tehát tényleg nem vagy egyedül.Sablonos de igaz!Az egész fejben dől el,ajánlom a naplóm,talán segít!
7. cb82b220ce (válaszként erre: 5. - Carbondioxid)
2009. aug. 11. 14:28
Üdv itt!Mennyi az a többi? Ügyi vagy h sikerült az update-el.Mert működik!
6. cb82b220ce (válaszként erre: 3. - Bubuka28)
2009. aug. 11. 14:26
Jól teszed,hogy elolvasod,így látod,hogy nekem mi kellett,hogy elgondolkodjak rajta változtatni kell!Számtalanszor megpróbáltam,de ilyen kitartóan még sosem.Na majd várom a véleményed!
2009. aug. 11. 14:24
Én is itt vagyok! Nekem még 4-5 kg van hátra a többit már leadtam Update-tel, de most megint stagnálok! :S
2009. aug. 11. 14:17
Szia. Én is csatlakozom hozzátok! Nekem is nagyon elegem van, egyedül most valahogy nem megy a fogyókúra. Akkor hajrá, mindent bele. :-)
2009. aug. 11. 14:16
Szia javasoft!!!!:) Nagyon örülök neked!!Itt a helyed!sajna nálam már jó ideje jött,hogy elég volt ebböl de sajna nem volt akarat erőm,és elöbb fejben kell eldöntenem ,hogy eljött az idö végig kell csinálnom.Elolvasom a naplod aztán jövök is vissza :D
2009. aug. 11. 14:09
Szia!Én csatlakoznék de nálam 2 hónapja telt be a pohár,a naplóm elején olvashatod hogyan és miért és mostmár 2 hónapja csinálom Norbi módszerét sikerrel,nem túl nagyjal de az első célomat már elértem h beleférek a tavalyi fehérnacimban!Naplómban minden van,az h eldöntöttem változtatok,az h fogyott az erőm de újra felálltam.Nagy határozás volt,többszöri csak most végleges!Tehát itt vagyok én is!
2009. aug. 11. 14:05

Sziasztok!Most már betelt a pohár elegem lett :D

Szeretnék lefogyni és keresnék olyan fogyis társakat akiknél szintén betelt a pohár :D Hogyha többen vagyunk sokkal könnyebb lesz!! Várok sok szeretettel minden kedves fogyozot!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook