Norbi diéta aug. 12-től! (beszélgetés)
Ez a pipike egy uninteligens picsa! Néztem a hszeit más fórumokon is, csak kötekedni akar ,nem hiszem,hogy azért jár ide mert érdekli valami! Ő olyan mábeszólok csakazértis nehogymáne tipus! Ja és jót röhög ha balhét csinál! Ennyi!!
Ja meg csináltam zöldbabfőzeléket sült cs mellel!!!
R: TOJÁSRÁNTOTTA 2 PUFF RIZS
E:HÚSLEVES ZABKORPÁS CSIPETKÉVEL SOKKAL
V:U1 PIZZÁT CSINÁLOK
(A tésztája már megvan,én csináltam)
pont az a baj, ha valaki csak "hétfőtől" kezdve tud elkezdeni fogyózni, vagy életmódot váltani, vagy kinek hogy tetszik.... nem is értem mi köze a hétfőnek a diétához......
ez csak piszkálódás :-)
Ki mit tornázik általában? Otthon vagy teremben? Mi a véleményetek a stepperről, meg a twisterről? Próbáltátok már?
Sziasztok!
Mi újság? Norbiztok?
Mai ebédem sült csirkecombi lesz, egy kis krumplit biztos eszek hozzá. Ma a tornát is be kéne iktatnom, de közben a takarítást is, meg a csomagolást, mert vasárnap megyünk kicsit Balatonozni. Remélem ott is sikerül majd tartani a diétát.... bár tapasztalatból tudom, hogy a nyaralás az "más" :-))
Sziasztok csajok!Felkeltem nagy nehezen 10-kor :-D Ma már mosnom kell meg főznöm is de azért még lustizhatok is :-) Nagyon meleg van,az a szerencse,hogy legalább az éjszakák lehülnek,na de hamarosan már a melegnek is vége lesz :-) Mára tervezek egy kis Norbit,tegnap este bűnöztem,oda voltunk a városba és megettem egy amerikai pitát...hát ez van.Jövőhéttől remélem mindent csinálok majd ugyanúgy mert már kipihent leszek,bár elvileg hamarosan megkell jönnie...de jó...
Nekem is csak az a baj, hogy jó két hét múlva lesz és már nekem most kezdődik. :-( Iszok rá egy jó zöld teát.
Na most lenyomtam egy Rubint Rékát már ha annak lehet ezt nevezni amit csináltam. a felét jól elcsaltam de nem voltam most igazán formában. De legalább nekiálltam.
Lobo1 üzenem neked nekem menseskor 1.5-2kg-val mindig több a mérleg,nemtudom másnál is így működik e?
Hát lányok megmértem ma magam, határeset :-D 0,5-1 kg ment le. De szerintem elromlott a mérleg, mert ahogy leszállok róla nem megy vissza nullába. Bizti azt mutatja amennyit még fogynom kellene :-DD Ma annyira bedagadt reggelre a kezem, hogy még a gyűrű is alig ment fel az ujjamra. Mensi után merészkedek meg legközelebb, az jobb lesz (remélem).
Látom azért jöttél,hogy valakivel esetleg összevitázz... Nem ettől senki se fogyott le és nem is fog.Bár semmi közöd hozzá azért elárulom,hogy ha olvastad volna az előzményeket és nem csak úgy szólsz hozzá,hogy fingod sincs az egészről,akkor rájöttél volna hogy már lassan 1 hónapja erről az 1 nap lustizásról álmodom mert régóta nem pihentem ki magam mert gürizek mint állat.Hát ezért...miért pont aug 12?nem mindegy?mert csak.Na páááááááááááááááááá
ettől biztos sok kiló lemenne bárkiről
Csak egyet áruljatok el!!!!
Miért pont augusztus 12-től?????
Mégcsak nem is hétfőre esik:P
Sziasztok csajok,remélem minden ok.Én eddig a tervek szerint lustizom :-) nemrég keltem fel a délutáni szundikálásból,de 10-ig aludtam,aztán foglalkoztam a kutyámmal (pisi stb...)levittem :-) utána kávé,reggeli,egy nagyon jó film elfogyasztása is,aztán hazajött a párom,megebédeltünk ( maradt tegnapról abból amit anyósomm főzőtt.) aztán pedig a tv előtt bealudtunk.Minden ok :-D
Sziasztok,pipogi jó a recept,csak én nem szeretem a gombát,ha csirkehúsos pörkölttel csinálom úgy is jó?
Hali!Itt a recept:
Gombával töltött kel
Kelkáposztába tekertem a megpárolt gombapörit a káposzta egy részét (párolva szintén) és 3db tojást. Tálra raktam jó szorosan (mert bomlik a dög bármit csinálsz)és megöntöztem kapros, fokhagymás tejföllel. Szép pirosra sütöttem és nagyon jót ettem.
Én tettem bele egy kis borsot is.
Szép napot mindenkinek!
Ez az update receptkönyvből van:)
Szia atoszka!Üdv köztünk,majd holnap RE: és többet írunk majd itt a fórumon.
Sziasztok! Én is belépnék a csapatba, ha lehet! Lelkes újrakezdő vagyok. Előzmény: két elkezdett, de be nem fejezett 90 napos diéta.
Két napja (18-a óta) Update szerint eszem, remélem beválik. Tornázok is, amiben szintén újrakezdő vagyok, de annyira régen nem tornáztam, hogy inkább kezdőnek mondanám magam e téren. A naplómba mindig beírom az aznapi kajáimat, tornát, okulásképpen :-))
Nos, kezdetnek ennyit, holnap találkozunk!
Dinnye, zöld tea. Ezek nagyon jó vízhajtók.
Én most zsurló teát probálom rá inni.Hátha kicsit veszitek a sok vizemböl!Azt mondta a barinom a hasamon is inkább viz van.Fogalmam sincs hogyan ereszthetném le magam :D
Sok mindent próbáltam, de nem jött be semmi. Már megszoktam,úgy néz ki ezzel sajna együtt kell élnem. :-(
Kivi leszek,biztosan Neked is látni már eredményt:) Én is vizesedek,nincs rá esetleg valami gyogynövény ami vizhajtó? Engem is érdekelne a gombás kel receptje :)
Szia. Én még nem mértem magam, holnap reggel megfogom és ígérem, hogy beszámolok. De már jobban érzem magam! Csak az baj, hogy középidőben leszek és innentől fogva vizesedek 2-3 kg is feljön rám :-( De szerencsére le is megy.
Sziasztok!Egy kicsit eltüntem,és látom mennyi hozzászólás futott be a fórumba:Túl vagyok a nyaraláson,és szerencsére nem híztam!:D
Ma kedvem volt főzőcskézni és csináltam egy kis gombával töltött kelt,ami isteni lett!ÓÓÓ majdnem bement az összes,de türtőztettem magam:D
Estére tervezünk egy kis tiszai strandolást,aztán pár felülés és alvás!Puszi mindenkinek!
Sziasztok!
Én is vagyok ám :) Hogy vagytok?
Nálunk holnap lesz lecsó azt hiszem csirkehusos :)
Ma valami számomra ujdonságos kajcsit csinálok,husikát megpárolom kicsit megsütöm olajban és rárakok tükörtojást :) Kb már 10 éve nem ettem ilyet és azota csak kerestem a receptet,nah de nem gondoltam volna,hogy ez ilyen könnyü :D Már rég csináltam volna :)
lobo!Már Te is érzed,hogy valami történik? :) Én tegnap a bünözésem elött megmértem magam,jo-jo tudom,hogy nem kellett volna még de legalább láttam,hogy van értelme :D Lement 1kg.Ugyhogy nem adjuk fel és végig csináljuk!!!!! már csak 24 kg van hátra :(
Nagyon anyagcserefüggő ez is szerintem. Én sem mondhatnám, hogy ezerrel pörög a szervezetem, ez az emésztésemen is látszik. A férjem pont az ellenkezője. Kicsit kevesebbet eszik, már mennek is le a kilók róla. Szeptembertől őt is neki kell állítanom fogyózni ,mert már csak pár kg választja el a 100-tól.
Igazából nem mértem még meg magam. Egy hete csinálom. De már egy kicsit jobban érzem magam, nem eszek össze vissza. Hát a célom 60 kg lenne, de ha 62 leszek azt sem bánom. Már januárban elkezdtem mozogni és odafigyelni a kajára, de képzeld 3 hónap alatt egy deka sem ment le rólam. Kiborultam, voltam dokinál pajzsmirigy rendben. Akkor elkeseredtem nagyon.
A súlyom beállt 68-70kg-ra és nagyon nehezen megy lefele. Nem tudom, hogy mi történhetett, de rettentő nehéz.
A gyerekek előtt én is voltam 58 kg - de akkor is 2 éves futással értem ezt el. Ez most nehézkes.
További ajánlott fórumok: