Női fecsegő - a la Smokey (beszélgetés)
mit kell nézni a konyha oldalon?
vagy nem mindenkinek szól?
gratulalok, hol laksz?
sziasztok!
szerintetek miért dobog nagyon a szívem amikor este lefekszek??
van másnak is ilyen tünet?
egyébbként jól vagyok,nem vagyok éhes,nem vagyok ideges!
köszi
Sziasztok!
Ismeritek a testsúlycsökkentő koffeinmentes mályvateát? Néhány helyen azt írták hogy ivása után rohanás a WC-re. Nem tiltott az Atkins listán?
Azon gondolkodom, nem lehetne-e liszt helyett a HUSK-ot sütéshez alkalmazni?Vagy krémekhez?
lehet hogy gyagya, de nekem konkret valaszok kellenek :))))))))))))))
mi a szar az a kozepső kocka, es ha aszkorbin akkor mivan es milyen szinunek kell lennie.
az elsot es a lilat ertem:)))
tehat pl.
ha a kozepso barna akkor egyek egy kakaoscsigat, vagy keressek gyontato papot.:)))
Olyan jót nevettem rozsaajq naplóbejegyzésén, hogy a könnyeim is kijöttek :)))
olvastátok? Kontroll képpen a férjét is rápisiltette egy ketoncsíkra a kis hitetlen :))))))))))))))))))))))))))))))))))
Smokey: én hetente egyszer ránézek a ketoncsíkomra, csak a biztonság kedvéért :)
Vince: Urin Gak-od van? Abban a harmadik kockát kell nézni és fehér, rózsaszín, világos lila, vagy sötét lila.
Végig a fogyi alatt használod a ketont?Vagy csak az első szakaszban érdemes?
Már olyan kedvet kaptam én is, ráadásul szeretem a lila szint.
es milyen szinure kell, hogy szinezodjo? mert ez olyan barnas volt
a harom keresztet nem ertem
Me lemértem egy karika hurkát, 34 dkg.
3 gr.Ch-t tartalmaz.Hihetetlen kevésnek tartom.Akkor a kolbász mellé eszem ezt is:))Hurrááá.
Szijóka :)
persze, hogy beszélgetünk :)
nemtudom naplót vezetek-e, igazából nem minden nap van időm írni bele, meg nem is szeretem nagyon az ilyen szabályszerű dolgokat:)
egy jó hír :
ma reggel megjegyezte a vőlegényem, hogy kisebb lett a seggem :PPPPPPP
HAJRÁ Nektek is :)
Szedek én is C vitamint, Cetebe-t.Atkins 5oo mg.-ot javasol.Remélem nem lesz sok, főleg, hogy nem eszem gyümölcsöt.Habár hazudós vagyok..ettem egy kis szölöt:(