Női fecsegő - a la Smokey (beszélgetés)
na milyen vagy, te nem vartad azta rohadt csikot:)))) en is szeretnek mar lilat pisilni.
A "szakemberek" vittek rossz utakra engem:))
Mindent a saját bőrömön kell kitapasztalnom és ez visz elöbre, csak egy kicsit hosszadalmas:(
Biztos, hogy jó a bicikli is, egy laza temop és hosszú táv miért ne égetné a zsirt?
Remélem nem a felmosóizmainkat kellene többet mozgatni, hogy kicombosodjunk:))
Faggasd ki és számolj be mindenről.Főként kérdezt az állati eredetü zsirokról, nehogy beledöljünk a saját tőrünkbe.Habár Ő is csak tanulta és nem kisérletezett mint Atkins.
Bodza mama! Sok vidámságot, apadó kilógat kívánok sok szeretettel.
Küldök virtuálisan egy csokor bangitát a kertemből.Nyisd az ablakod:)
Sziasztok! Hát odáig vagyok meg vissza, hogy mennyi sorstársam van. Zsuzsóka! Borzasztóan drukkolok neked (a naplódat olvastam). Végre egy oldal, amin meg tudjuk osztani a gondolatainkat.
168 cm és 72 kg vagyok. Megvettem az Atkins könyvet, de még az elején vagyok. Rögös lehet az út, de biztos van értelme. Klassz, hogy ennyi az Atkins-párti, én meg már azt hittem, hogy nincs is követő! Már annyiszor lefikázták, szegény megboldogultat. Állítólag igen tekintélyes mérettel távozott az égiekhez.
Jajj de édi vagy!!! Úgy legyen!! :)))
Puszi :*
Köszi Molntak! :)
Lenne egy kérdésem hozzátok, beszéltem egy táplálkozási tanácsokat is adó gyógymasszörrel, és egész jól fogadta az Atkinst, érdekes tanácsokat adott. Sajnos csak telefonon beszéltünk. Szegedi, és szívesen válaszolna a kérdéseinkre a hölgy. Sok tapasztalata van. Pl. én eddig bicajoztam, és ő mondta, hogyha fogyni akarok, ahhoz laza izomzat kell, viszont a bicaj meg erősít, tehát így kilövi 1mást a kettő! Érdekes meglátás, olyan mozgást kellene ami nem erősít.
Bodsa
miert ne lenne:))) futart elkepzelem, hogy mondja milyen jo fuvarja volt. Keton csikot szalitott:)
igaz azt se tudja mi az.
en is
Persze Pityu!
A jobb kezedben egy egész tortával könnyen zenged a hősiesség dalát:))
na jó akkor tötöm a fejem a hálán.:))))))))
küldök valamit nehogy röhögögörcsöt kapjon ha meglatja a keton csikot mert oda a tekintélyem.
Sziasztok!!
Bodsa ma lett negyed évszázados!! ;))
Épp 1 bögre tejszínhabos kávé mellett ünneplem!
Egészségetekre ;)
Bodsa