Női fecsegő - a la Smokey (beszélgetés)
igazából nem hashajtó, csak nemjutott eszembe jobb szó! ez nagyon enyhe gyógynövényes gyógyszernekj nem minősülő gyógyhatású készítmény, napi egyet kell bevenni, ha csak helyre kell állítani a dolgokat,napi kettőt szorulás esetén.. én csak egyet szedtem, mert tudom, hogy soha nem szedtem semmi ilyet, és nem tudhattam milyen hatást fog kiváltani!
( muszáj volt már, mert nem volt székletem, és husk meg mályvatea nemvolt a patikában, de azt mondta az eladó, hogy ez kb egyenlő a mályvateával, csak enyhébb)
Jóóóreggelt! :)
ma nagyon szarul vagyok, írtó erős hasmenéssel kezdtem a napot, és nagyon fáj a hasam is.
soha életemben nem szedtem hashajtót, de most muszáj volt múlthéten vennem... először nem hatott semmit, de azért minden nap bevettem egyet...
ma itt a hatás, de borzasztó rosszul vagyok...
Remélem Nektek kellemesebben kezdődik a napotok!
És akinek 10 napig?
Akkor most stagnálni fogok?
ez a 3. hetem... igazából 7 kiló feleslegem volt szerintem, most még 5 van, nekem lassabban megy, mert nem vagyok elhízva :)
így úgy döntöttem, hogy próbálom még tartani a 20Grammot, de ha valami finomságot találok, elkészítem, és finom, azt bizony nem hagyom ki, ha a 2. szakaszba belefér :)
szóljatok már rám, hogy most azonnal öltözzek fel (meztelenül tornáztam:P), szárítsam meg magam 8zuhanyoztam), és huzzak bótba, mer el lesz kapva a valagam:)
gumitorta?!
az felmelegített djurexből van?:)
pföö4 már a neve is rossz :)
ilyet nemkérek:)
viszont valamelyik topikon olvastam egy epres receptet, az isteni volt:) ma is csinálok magamnak:)
( epret, túróval, vanilia aromával, édesítővel, összekeverem, közben tejszinhabot felverem, végén összeöntöm, hűtőbe bele, 1 óra múlva nyaminyami :)
tényleg, jut eszembe, valahol azt láttam, hogy a fagyasztottan vásárolható réteslapban nagyon kevés a CH! a töltelékben szerintetek mennyi lehet?
még életemben nem sütöttem rétest...
valaki segítene?:)
(szenvedjetek mocskos undok disznók:P)
:)
ehh, hogy milyenek tudtok lenni :)
süt a nap, nelegyetek már utálatosak, mer mindjárt sütök magamnak egy rétest :P
(remélem elég fenyegető voltam, most más nem jutott eszembe:)
jajjmár, mit savanyúuborkáztok? semmi okotok a rosszkedvre! nekem van, mer bótba kell mennem bevásárolni, mégis takargatom :)
úgyhogy fel a fejjel, rúgjatok fel valamit, rakjatok be valami jó zenét, aztán nyomás tornázni:)))
na ne legyen mar rossz kedved!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!444
Jujjdecukivagy:)))
ez most jólesett a májamnak :) rendes vagy, hogy így biztatsz:) én is kívánok Neked, és mindenkinek soksok leadott kilót, amik már csak a csúnya, legrosszabb álmainkban jönnek elő :)
képzeljétek, tornáztam ma egy 3/4 órácskát olyan lightosan, aztán fogtam magam, előbányáztam a mérőszalagot (vagymijaz:), és lemértem a combom, csípőm. utoljára egy hete méricskéltem:)
és alig hittem a szememnek! comb: -1,5cm, csípő: -1cm :)
a derekam nem mérem, mer az úgy jó, ahogy van :)
köszike a szorítást:)
KITARTÁS!!!:)
Kedves Szisza!
Ne legyél durci, szép vagy és még szebb leszel, ez lebegjen a szemed előtt. ű
A testednek is van egy ritmusa, nem szabad türelmetlennek lenned, megindulnak a kilók lefelé, csak ne akarj mindent egyszerre.
Tarts ki!
Sziasztok! Köszi Macsi a drukkolást, rám fér. Én olyan rendesen betartok minden szabályt, és most már fitness-kickbox kazira szenvedek minden nap. na jó, kb. ötször hetente. :O) De mégse az a fergeteges fogyás, amit tapasztalok. Viszont remélem, hogy mivel nem éhezek nem is szedem vissza a kilókat. Mint tavaly pl. :O(
Tényleg jó érzés, hogy vagyunk páran sorstársak. Kitartás mindenkinek! Sziasztok: Zsuzsóka