Női fecsegő - a la Smokey (beszélgetés)
Szia újra itt van a te ketonbarátnőd!!
Nana! Csak óvatosan a mancsokkal! Különben meg így nem lesz belőled agysebész, hogy ilyen lassan indulnak be az agytekervényeid!
kicsirigo oreg motoros vagyok a szakmaban. amugy is engem szivatni? miert ? amuy is jovok meg egy tapival.
Pedig úgy be akartalak szivatni, mint állat.
Basszus lecsekkoltál, te kis Te!
legjobb ha elolvasod az infokban irtakat.
sziasztok!
akkor írjátok már le nekem is,hogy pontosan mit mér a ketoncsík???és amit tudni kell róla,erről lemaradtam....köszi a segítséget!!
igen ezt megtapasztaltam nem is ertem hogy birom ennyire okosan.
Ki tuggya, még az is lehet belőled! Tudod a szénhidrátmentes táplálék serkenti nemcsak a fizimihályt, de az agyat is.
Nem bánom Vincus, megbocsájtva. :)))) Egye penész! Különben meg granulálok a csíkos eredményedhez!
jol van na nem vagyok agysebesz:))) es egy kicsit izgultam mert ma kaptam molntaktol futarral ketoncsikot is igy a pentekdelutani melomban jott egy kis lila amitol jo kedvem lett.
Na már látom, hogy nekem is be kell szereznem egyet. Ince-Vince mégis mit gondoltál:) Jó reggelt!
ja ez hulyekerdes volt tolem:)))99 de nem vagyok mert sarga maradt es a masodik kocka az mire van mert nagy izgalmamban csak a lilara fokuszaltam.
Arra, hogy megtudd, nem vagy cukorbeteg
Gratulálok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
en is nagyon. köszönöm mégegyszer. a következő kört én fizetem. Ezt amugy minden nap kell csinalni?
Amugy mire jó hogy tudom nincs cukor a vizeletemben?
Az 572 neked is szól!!!
addig is szia!
megyek vásárolni. Este leszek!!!
Ez azt jelenti hogy minden a legnagyobb rendben van!! Örülök neked!!!
tehat akkor a tapasztalatok osszegzese a Molntaktol kapott ketonmérő alapjan.
Pisiltem igaz nem volt annyira egyszerü feltünés nélkül egy befőttes üveggel eltunni a partirol.
Majd belepisiltem, es vartam.
Az eredmeny.
Sárga, barna, és lila ami a legfontosabb.
Tehat örülök nagyon.
Szóval ott tartottunk, te mivel foglalkozol? Jöhet privibe is...
Mint a gyerekek komolyan olyanok vagyunk!!! Szaladj mérj egyet!!!
Annyira kíváncsi vagyok az eredményedre, lehet, hogy én is leszaladok utána mérni egyet. Értesíts az eredményről!
megvan a levelke is:))) most mar megyek ket perc.
megjott rohanok pisilni, de mit kell nézni
ne semmi képpen se!!! újra indula gépem
Hi! soványak :-))
Végig olvastam a Keton akármicsodát de azt nem találtam hogy pontosan mikor is kell megjelenie a vizeletben.Olyat találtam hogy 3. napon be kell, hogy induljon a termelödése.Az lenne a kérdésem hogy aki méri annak mikortól volt jelen.Most tartok egy hétnél amiből kb 4 nap volt CH mentes.
Tehát akinek van infója ossza már meg. THNX!
de most magamnak hazudjak?