Női fecsegő - a la Smokey (beszélgetés)
nem adom fel, ha kell rakétákat szerelek a bicajra és átrepülöm a dunántúlt!! :-)
Nincs is annál szebb, mint a tengerparton piknikezni!!! Főleg, így a nyár közeledtével! Nekem olasz vagy görög is bejönne! Egyébként, ha Tatáig kibírod, akkor onnan már nem szabadna feladnod! :-))
Tetszik, megérné, de szerintem Tatánál visszafordulnák :-))), Ja és a Horvátokhoz szivesen elmennék!! :-)
Az kemény fogyi lenne a számodra! :-)) Megérne ennyit a dolog???
A legjobb lenne, egyszer itt, aztán meg ott szervezni az Atkins bulikat! A végére bejárnánk az egész országot, aztán jöhet külföld is!! :-))
Megvan a megoldás: AMYW te elindulsz Nyíregyházáról, Hoxa te Pestről biciklivel, és féluton találkoztok! Ott lesz a Piknik!! :-)))))
Tuti Buli, Én meg majd Győrből odatekerek! :-)
Eló Fővárosiak! Inkább ti gyertek le vidékre! Itt jobb a levegő!! :-), hű és mennyi hegy van....
Hát eljössz, Kedves Amyw :)
Szerintem tuti hétvégén lesz és nem egész napos.
Azt sajnálom csak ebben, hogy a vidékiek, mint szerény személyem, aki nyíregyi lemarad erről a taliról! :-((((((((((((((((((((((((((((((((
Az én kedvenc kirándulásom: Fogaskerekűvel fel a végállomásig, onnan elsétálni a Jánoshegyig, fel menni sem túl nagy megerőltetés a kilátóba, vissza vagy lesétálunk valamelyik buszhoz, vagy libegő, vagy úttörő vasút a Hűvösvölgybe. Az jó ötlet, hogy hozzunk magunkkal kaját és így ötleteket is adunk-kapunk.
Szóvl elsétálunk a célig majd füvön megesszük a jó kis Atkins kajákat? Ez tetszik még sosem csináltam ilyet de a filmeken olyan élvezettel csinálják.
Molntak: Valami soft-os gyaloglásra gondoltam.
De ugye nem hegymászásra gondoltatok?
Én ma találkozom Rozsaajqval bibiiii és megyünk kirándulni a tescoba.
Sziasztok!
Tegnap megvolt az első mini találkozó :)) Logic-kal találkoztam Dr. Atom előadásán. Nagyon örültem, hogy valakit élő valójában is megismerhettem, bár beszélgetésre vajmi kis idő maradt. :(
Azt találtuk ki fejünket összedugva, hogy a topik közös találkozón kirándulni kellene menni. Mit szóltok az ötlethez?
Hoxa
Itt tudod megrendelni: www.body.builder.hu
Az étrendkiegészítőknél keresd Soy Protein néven:)
Honnan rendelitek a SoyProteint?
Smokey*, ez nagggyyyyon kemény!!!!!!
Jé, az enyém nem lesz puding állagú!:-O Meg fogom próbálni, hogy hagyom egy kicsit állni. Az epres is finom, nekem bejött az íze. És köszönöm a válaszokat:)
Hoxa: megmentetted az életem :) köszönöm:)
ez tényleg isteni finom, de még gyümi nélkül is isteni :)
ezaz, tanulj tinó...
a végét elfelejtettem :D
hm, inkább tanulok! Kezdd eldurvulni a beszélgetés! :-)
ááááááááááááááááááááá :)
retkes túró:) LOL :P
de legalább nem túrós!!!!!:-))))))
Hoxa: köszike amúgy a meggyeset, megyek, összetákolom:D
áhh, inkább kihagyom:) fonnyadt dolgokkal nem foglalkozom :P
nyaldd meg a retkeimet!! :-)
crazy!! Jó étvágyat a meggyeshez!!!
kb mennyi tejszín? mer van itthon össz-vissz. 2dl, de kikötötték, hogy nem ehetem meg, mer csináltam tegnapelőtt gesztenyepürét a családnak, de a tejszínt megettem előlük :)))
mondjuk egy deci is elég lesz Nekik :D
és fel kell verni a tejszínt, vagy csak simán öntsem bele?