Nem vetettem el a gyerekemet az apa és anyám kívánságára, most meg a szülés előtt egyedül maradtam vele (beszélgetés)
Inkább írd azt,hogy igazából csak unaloműzésből írkálsz a hoxára.Nem is érdekel,hogy mi van másokkal.
Ez érthetőbb.
Nyílvánosak a hozzászólások,és ha valamihez hozzászólok,akkor legalább valamennyit tudjak róla,hogy ne írjak teljes hülyeséget.
Veled valami baj van,édes.Te kötözködsz,nem én.
A privátban pedig csak annyit írtam,hogy jó lenne végre boldognak látni téged,de te még nagyon messze vagy a boldogságtól.Az apaságtól meg még messzebb.Így hogyan akarsz érdembeli tanácsot adni?
Figyi! Nehogy már az legyen a rossz aki nem kezd el konzervdobozokat nyitogatni. Te vádolod az embereket lustasággal mert a pihenőidejükben nem játszanak szeretetszolgálatot? Igy is sok értelmes komment született.
Kicsit nonszensz, hogy mindenkibe belekötsz és csak a Te hozzáállásod perfect.:-) :-) :-) :-)
Végülis,ha lusták vagytok.
Ezért van az,hogy sokszor félreértenek dolgokat.És egész más sül ki egy-egy feldobott témából,mert az emberek lusták utánanézni.
Johanna volt az a nő,még gratuláltak is nektek.A te fejedben tényleg ennyire összekeveredtek a dolgok?:(
Én sosem írtam arról,hogy gyerekem lesz tőled,és ne mengem neveztél anyucinak nyílvánosan.
Lassan meglesz a babuci.Olvastam pár korábbi hozzászólásodat.
Talán ha majd a kezedben tartod a picit,akkor bátrabban nézel előre.
Ha anyukád melletted áll,és segít neked,akkor én azt hiszem,meg kéne tartanod.Mert nagyon sok boldogságot tud adni a gyeremeked.Magadban kell bíznod,és erősnek lenend,a picike érdekében is.
Biztos,hogy találsz majd egy rendes párt is magadnak,ha a babuci apukájával sehogy sem mennek a dolgok.
Ha kettőtök közt nem működik a kapcsolat,a gyerkőc miatt még mindig maradhat a jó viszony,így azért lenne apukája,és anyukája is,ha a párodat érdekli a gyereke.
És mindkettőtöknek lehet más párja,attól még ti lennétek a gyerek szülei,csak persze külön.
Én is félreértelmeztem az elején, bár a jelenlegi helyzeten nem változtat, hogy ki akarta a babát. Lényeg, hogy már nagyon is úton van, de sem az apukája, sem az anyukája nem várja.:(
Remélem ez legalább az anyuka részéről változni fog, ha kicsit tovább lát majd a párkapcsolati problémáján.
Sajnálom,hogy nem lett gyereked attól a nőtől,aki még blogot is írt róla.
Akkor tudnád,hogy miken megy keresztül ilyenkor az ember.
Te könnyen beszélsz,otthon vagy a szüleidnél,a pénzedet félre tudod rakni.És épp azzal tartasz fent kapcsolatot akivel akarsz,vagy aki épp szóba áll veled.
Nem támadásnak szánom a soraimat,de túl könnyen ítélkezel más emberekről.Nőkről,és férfiakról egyaránt,pedig te még sosem jártál ilyen cipőben.
További ajánlott fórumok:
- Alsó szomszéd nem bírja elviselni a gyerekemet, mit tegyek? bővebben lent
- Az óvónő megütötte a gyerekemet!
- Elvehetik a gyerekemet csak azért mert rendetlen vagyok?
- Meséljünk vágyainkról, álmainkról...nem teljesült kivánságainról egymásnak
- 36 évesen a 3. gyerekemet várom
- A gyerekemet ma megrugdosta a testnevelő tanár, hova fordulhatok ez ügyben?.