Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Nem tudok lefogyni.... fórum

Nem tudok lefogyni.... (beszélgetés)

107. Soldier30 (válaszként erre: 105. - 9778ca1817)
2007. ápr. 19. 10:20
Mégis ezt mire véljem?? persze hogy férfi... nem értelek,,,
106. Soldier30 (válaszként erre: 104. - 0c97fbb607)
2007. ápr. 19. 10:19

hát nem túl büszke...

Mivel igy most rémképei vannak,hogy mennyire kövér melettem,,, pedig ö nem igazán..na jó kicsit molett,de nem mondhatnám kövérnek..

Szóval tetszett a piedone fejem :DDD triplatokájú voltam boci fejjel.. ám de jó humorral... :))))))

105. 9778ca1817 (válaszként erre: 102. - Soldier30)
2007. ápr. 19. 09:50
Jé!!! Te férfi vagy! Nahát...:)
2007. ápr. 19. 09:44
Apáááám!!!!!Mintha nem is te lennél!!!Az asszony büszke rád ugye????:DDD)
2007. ápr. 19. 09:43
:DDDDDD))))))Remek,ügyes vagy,csak így tovább!
2007. ápr. 19. 09:28
bocsánat pólót !!! :DD
2007. ápr. 19. 09:14
Ja és épp tegnap vettem magamnak egy pópót amit még kicst passzentos ,mivel az anyaga is olyan,hogy tapad... meg ilyenkor látszik az emberen,honnan kell még nagyon lemennie..tehát van még mit tennem,,, :)))))
2007. ápr. 19. 09:12

KÖSZIIII

Azt tényleg nem gondoltad komolyan,hogy csoki evésbe zűllök... soha nem tenném...

Tettem fel magamról pár képet ha érdekel megnézheted,,, de nem vagyok szép így sem,,csak nem vagyok kövér pocakos és undorító...

A hétvégén futni megyek... de minden nap mozgok,,vagy bicajozom vagy tornázom,, de msot hétvégén futássssssssssssss.... persze csak módjával :DDD

2007. ápr. 19. 08:56
Ja és gratulálok a bámulatos teljesítményért!!!!Épp ezért is kényeztesd magad egy kicsit,étellel,ruhákkal fodrásszal...ha megteheted!!!!:DD)
2007. ápr. 19. 08:54

Figyelj!Én nem azt mondtam ,hogy folyamatosan egyél,tábla csokikat,meg mittudom én mit!Hanem hogy kapcsold ki a fogyi gondolatát.És ha megkívánsz valamit akkor edd is meg bátran,bűntudat nélkül.De mindíg csak annyit amennyit megkívánsz,egy falattal sem többet.

Tehát nem szabad semmit magadba erőszakolni!!

Ha így is azokat az ételeket fogod kívánni amiket eddig ettél akkor,nem szabad mást enned erőszakkal....

97. Soldier30 (válaszként erre: 96. - 0c97fbb607)
2007. ápr. 19. 08:41

szia

igen köszi és ott már megköszöntem,a hozzászólást..

Megfogadom a tanácsod,bár ha kissé nehéz is lesz,mivel már hozzászoktam a kevés ill az egészséges kajákhoz... de majd beindulok bízom benne,,, időm annyi mint a tenger,, :)) tényleg köszike,,,

96. 0c97fbb607 (válaszként erre: 93. - Soldier30)
2007. ápr. 19. 08:15

Szia!Egy másik fórumba is feltetted ezt a kérdést ,én oda válaszoltam.A lényege az ,hogy lazíts egy kicsit!hagyj szünetet a fogyókúrába,és élvezd az eredményt.Egyél amikor éhes vagy ,azt amit csak kívánsz(nem non-stop evésről beszélek).Nekem ez vált be.akár egy hónapig is is lehet lazítani,amikor teljesen felejtsd el fogyit.De csak is akkor egyél amikor éhes vagy!!!!

utánna,sőt nekem még közben is szokott lemmenni!

Persze,ez az én szerény véleményem tapasztalatom.

95. Barbamama (válaszként erre: 93. - Soldier30)
2007. ápr. 19. 07:35
Minden tiszteletem a tiéd. Gratulálok! Ez nem semmi teljesítmény. Szerintem se izgulj. Jön a nyár, a napsütés, a sok gyümi, csak úgy rohanni fognak megint a kilók.
94. Barbamama (válaszként erre: 92. - 9778ca1817)
2007. ápr. 19. 07:32

Margitnénit én is hiányolom.

Nagyon.

Nagyon-nagyon.

Nagyon-nagyon-nagyon.

93. Soldier30 (válaszként erre: 91. - 9778ca1817)
2007. ápr. 18. 15:23

köszönöm szépen..

semmi különös,.,,csaka szokásos unalmas jól bevált recept..

Délelött kevés szénhidrát... délután 3 után már csaks szigorúan fehérje tartalmú ételek..

Ill semmi krumpli tészta és rizs!!

Ja és minden nap valami mozgás..torna kerékpár stb--

ja és update Norbi :D

remélem ényleg beindul.. mert ha nem,akkor nem tom mi lesz..

bár feladni nem fogom az tuti ...köszönöm sok sikert mindenkinek ....

92. 9778ca1817 (válaszként erre: 88. - Barbamama)
2007. ápr. 18. 10:49
Tényleg!!! Hol vagy Margitnéni?????
91. 9778ca1817 (válaszként erre: 90. - Soldier30)
2007. ápr. 18. 10:34

A világon semmi baj nincs, csak folytasd tovább változatlanul és akkor újra beindul a fogyás.

Egyébként GRATULÁLOK!!!!! Ez nem semmi! :-)))

Hogy csináltad?

2007. ápr. 18. 10:09

sziasztok

Segítsetek megáltam a fogyásba!

Január 02. án kezdtem 124kg val és most 98 kg vagyok,, de már két hete nem megy le 1 deka sem :( tiszta ideg vagyok,pedig ugyanúgy csinálok mindent,,, nem értem mi lehet a baj,, de kész vagyok tőle teljesen.. mivel 85-90 kg akarok lenni! segítsetek köszönöm

89. Barbamama (válaszként erre: 87. - E28c6b8d70)
2007. ápr. 17. 07:23

Kedves Tüci!

Sajnos nem tudok biztos módszert. Ahogy olvasom ezen az oldalon a cikkeket, a különböző fórumokat, egyre jöttem rá: egyedüli üdvözítő recept nincs. Mindenkinek más jön be. Szerintem sikeres fogyókúra nincs! Mert annak egyszer vége, és akkor szépen visszamásznak a kilók. Tehát mindenképpen valami olyat kellene kitalálni, ami hosszútávon is, nagyobb szenvedések, éhezés nélkül tartható. Én is keresgélek, folyamatosan próbálok változtatni a rossz szokásaimon, meg mankónak most Reductilt szedek.

2007. ápr. 17. 07:16
Hová tűntél Margitnéni????
2007. ápr. 16. 08:52

Sziasztok

Én még most fedeztem fel ezt az oldalt és szeretnék segitséget kérni olyan emberektöl, akik nagyon nehezen fogytak, fogynak le.Rajtam van most kb.15-20 kg felesleg, és nagyon szeretnék megszabadulni töle, ezt mind a terheséggel szedtem fel, de leadni már nem tudom.

Elöre is köszönök minden segitséget

86. Barbamama (válaszként erre: 84. - Margitnéni)
2007. ápr. 14. 14:37

Szia Margitnéni!

Hogy sikerült a bevásárlás? Remélem, jól vagy. De ha nem úgy sikerült, ahogy gondoltad, akkor sincs gáz. Tudod, apró, pici lépésekkel...

Szép napot!

2007. ápr. 13. 20:29
IGEEEEEN!Biztosan úgy lesz!
2007. ápr. 13. 20:26
Lányok, nagyon aranyosak vagytok mindannyian, és ez nagyon jól esik. Nem tudok a gépnél maradni, de annyit azért elmondok, hogy nagy napom lesz holnap. Elhatároztam, hog egyedül elmegyek a piacra, veszek zöldeket salátákhoz, meg egyéb hétvégi bevásárlás. Már nagyon várom, biztos rendben lesz minden.
83. 9778ca1817 (válaszként erre: 80. - Barbamama)
2007. ápr. 13. 12:24
Margitnéni csatlakozom Barbamamához!!:)))))
2007. ápr. 13. 09:15
Bocsi, csak valami még eszembe jutott. Én lelki bajok ellen Vavyan Fable könyveket használok. A nevetés mindenre gyógyír. Na most már tényleg dolgozok, mert enyhén idegbajosnak néznek, ahogy lecsukogatom az ablakokat, amikor valaki bejön. Át kell raknom a monitort, hogy ne lássák, hogy én itten elfórumozgatok. DE ANNYIRA PÉNTEK VAN!!!!
81. Barbamama (válaszként erre: 78. - Margitnéni)
2007. ápr. 13. 08:59
Jajaj! Hát igen ez a baj az orvosokkal, kezelnek egy tünetet, a többivel meg nem törődnek. Nem az embert akarják gyógyítani, csak a tüneteket megszüntetni. A gyógyszer nem elég, nem foglalkoztak veled úgy, ahogy kellett volna. Megértem, ha nem akarsz többet ezzel a bajoddal orvoshoz fordulni. De nagyon nehéz egyedül kimászni a gödörböl, és nagyon nehéz elengedni a görcseinket.
80. Barbamama (válaszként erre: 79. - Margitnéni)
2007. ápr. 13. 08:46
Nagyon-nagyon ügyes voltál! Ha így folytatod, elhagyod a súlyod egy részét. Apró pici változtatások a szokásaidon, és észrevétlenül fogyni fogsz.
79. Margitnéni (válaszként erre: 75. - Barbamama)
2007. ápr. 13. 08:44

Kedves Barbamama, kérdezed mit vacsiztam. Még valamelyik nap vettem egy túrót, volt otthon két ártatlan újhagyma, azt beledaraboltam, és összekavarintottam egy körözöttet. Volt otthon korpás keksz, most nem jut eszembe a neve, azzal eszegettem.

El kell dugulnom, munka van!

78. Margitnéni (válaszként erre: 75. - Barbamama)
2007. ápr. 13. 08:38

Barbamama, és Árva Galamb neked is írom!

Voltam már a depresszióval, pánikkal is orvosnál, kettőnél is, de nincs velük szerencsém. Kaptam gyógyszert, de nekem annyira nem volt jó, így is nagyon le vagyok lassulva, akkor meg aztán teljesen, pedig nagyon kis dózist kaptam. Igaz, hogy laza lettem, de egy hónap alatt kétszer gyalogoltam majdnem egy autó alá, aztán meg egy hatalmasat estem, összecsuklottam. Ez már kb. egy éve volt, de még most nehezen tudok térdelni.

Az igazság az, hogy amiért pánikolok, és depressziós vagyok, az ok nem változik. Másnak is vannak problémái, és meg oldják, nekem is el kell fogadnom a helyzetemet, és ezzel együtt kell normálisan élni. Nehezen, de javulgatok. Gyakran visszaesek, aztán újra összekaparom magam. Nem egyszerű az élet, de miért is lenne az!?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook