Nem tudok lefogyni.... (beszélgetés)
Nem értem ezt a cinizmust:)
A sport játék,élmény ,örömforrás,de nem akkor amikor muszájból,fogyás érdekében csinálja valaki!
A topic címe szerintem meg teljesen rendben van:)én semmi esetre sem kritizálnék,csak véleményemet írom le.Kritizálni nem is szoktam egyik topikban sem.
Na ugye:))
Na kedves Soldier!
Hogy te mindig engem szúrsz ki nem igaz:( aki kritizálta a topic címét,az nem én voltam.Lásd előző hozzászólásodat.Aki beszólt ez ügyben az a myly volt,mert neki válaszoltál,az én nevemmel.
bizony ugye :)))
Ma reggel édesanyám ki dobta az utolsó két szeletecske teljeskiörlésű kenyérkémet,,, azt mondta száraz volt :(( pedig nemm is... mivel ünnep van,nem tudok venni sehol :(( nem baj...eszek pacalt nokedlivel reggelira :DDDD n jó csak vicc....... ktalálok valamit..
kedves rika
igazábol ez a fórum azoknak szól akik nem tudnak lefogyni segítség nélkűl.. (vagyis legalább azt hiszik) :)) és szerintem ezért ez a címe.. fogyni mindenki tud...
Annyiszor megakad a szemem ezen a címen,egyszerűen idegesít!
Olyan mint amikor az aggódó anya belemagyarázza a gyerekébe a betegséget!"Vedd föl a pulcsit,mert beteg leszel"És láss csodát a gyerek beteg is lesz!
Nem tudok lefogyni.....
ha valaki így gondolja nem is fog soha!
Azt ertsetek mar meg, hogy senki sem tamadott senkit es vita sem volt! Lattam Depeche Mode kepeit az adatlapjan, es szerintem jo csaj! Ennyi! Ha ezert meg kell sertodni akkor tessek! Olvassatok mar el folyamataban a hozzaszolasaimat, ha van benne barmi serto megkovetek barkit!
De ha valakinek olyan kemeny onertekelesi problemaja van, hogy nem veszi eszre ha dicserik es minden mogott tamadast vel felfedezni... nos ezen en nem tudok segiteni! Sorry!
Rika ezért ezt nem kellet volna..
Mindenki máskép kezeli a kövérségét.. én pl: máig rühellem,ha megszokásbol dagadt nak hívnak! pedig már tátják,hogy kicsit sem vagyok az,de megszokták.. és mégis rosz érzés...depi aki annyit gürizik,hogy még fogyjon,tajnácsokat kér odafigyel,
erre te meg megjegyzést teszel a hurkáira..
tökmind1 milyen szándék vezérelt,,akkor sem kellet volna.. grat!
Senki ne felejtse el honnan jött! főleg ő aki annyit gürizik,hogy még fogyjon..
ez a fórum nem a vitáról szol...
Szerintem Dpeche elég jó csaj,még egy kis "hurkával" is sokkal jobban néz ki mint azok az Anorexiás diéta mániás" emberek...
ÉN MEG REPKEDNI TUDNÉK AZ ÖRÖMTŐL:))
M méreckedtem, 92,5kg :DDDDDDDDDDDDDD
huha jól beindult... junius vége és 88kg... :))))
Jaj Depe!
Nem kell megsértődni,Klariten csak viccből írta,amit írt.Köztudott,hogy aki fogyni szeretne egy-két huri csak van rajta.Mérettél már testzsír százalékot? Nekem tegnap mértek először:)
Amúgy nem kívánom neked, hogy gyógyszerek után juss oda, hogy bármit csinálsz magaddal, nem megy le egy deka se, és már azon gondolkozol, hogy felkösd magad...
Na jó ide se jövök többet.