Negativ terhességi teszt vagy lehet ebből még pozitív? (tudásbázis)
én a 41.napnál tartok.a mellem nem fáj,semmi tünetet nem észlelek csak annyit hogy késett 5 napot:(megvárom a jövő hétvégét mert akkor kell megjönie ha nem jön meg vagy késik irány a doki:(remélem h megjön .........jah és nekem 31 napos ciklusaim vannak
ha valaki tud bármi biztatót az légyszi írjon,köszike:)
sziasztok,nekem 5 napot késett(sokat streszeltem)de 6 napot tartott és első napokban nagyjából olyan mennyiségbe jött mint máskor,a menzesz lejárta után 5 nappal végeztem tesztet és negatív lett.mennyi az eselyem h terhes vagyok???
kérlek írjatok,köszike
Szia!
Ha csak pár csepp, akkor simán lehet baba is a háttérben.
Menj el dokihoz és nézesd meg magad, hátha....
sziasztok! szurkolok mindenkinek, aki bízik a pozitívban! én is ebben a cipőben vagyok, késik jópár napja, de a teszt negatív...
ha a holnapi is negatív lesz, mindenképpen elmegyek orvoshoz
Menj má' dokihoz! :)
Ami alatt itt dobálod ki a pénzt a tesztekre, addig a doki már rég megmondta volna biztosra!
köszike jól vagyok.Csináltam tesztet még csütörtökön de semmi.Még várok ma vagyok a 41.napon...mensi sehol.de a derekam napok óta néha fáj,szurkál a hasam.
És ilyen folyás szerüm is van...
Szia!
Tesztelés után kivártátok a kellő időt a pontos eredményhez?
Szerintem ha este csinálta és reggel mást mutat az már nem számít!
De NE nyugodjatok bele, mert este is tévedhetett a teszt, mint alább sokan leírtuk!
Ha nem vagytok benne biztosak, inkább kísérd el a barátnődet nődokihoz! Jobb a biztos tudat!
sziasztok
van egy olyan problémám hogy a barátnöm vett 1 tesztet és este megcsinálta mert nem birta kivárni a reggelt,negativ lett mind2 megnyugodtunk majd reggel megnéztük és akkor már pozitiv lett,ez miért van?terehes?
Köszönöm szépen a válaszokat.
Azóta se történt semmi.
Nem tudom mt gondoljak........
Annyit tesztelgettem már eddig,hogy nem nagyon akarok most megint.Várni kellene 1 kicsit.Csak idegesit hogy nincs e valami bajom?Elkéne menni dokiho.De várok vele még kicsit.És reménykedem a csodában.
További ajánlott fórumok:
- Pozitív terhességi teszt után mikor kell/érdemes orvoshoz menni?
- A napokban pozitívat teszteltem, a terhességem első heteiben járok
- Ez a terhességi teszt pozitív?
- Miért mutat ki a terhességi teszt hamis pozitív eredményt?
- Mitől lehet a terhességi teszt pozitív ha mégsem vagyok terhes?
- Pozitív majd negatív?Terhesség vagy vetélés?