Negativ terhességi teszt vagy lehet ebből még pozitív? (tudásbázis)
igen igen igen..........
nagyon szoritok menj dokihoz és ird h. mit mondott!!!!!!!!!!! :)
ne aggodj nekem igy volt reggel megcsináltam a tesztet pozitiv lett rá 5 percre megjöt!
nagyon megvoltam ijedve h. most mi a baj
nem is lettem terhes de utána valo honapban igen most vagyok 39+4napos de a kis pocaklakom nem igazán akar kijönni!!!ne aggodj tuti h. neked is összefog jönni.sok sikert kitartás!!!!!!!!! :)
Elírtam, sajnos negtív lett, csak már rá voltam kattanva arra, hogy esetlge pozitív lehet.
:(
Ebből már tuti nem lesz pozitív, megint egy hatalmas koppanás.
Szia!
Hát ha pozitiv lett a teszted akkor minden bizonyal kismama vagy:)söt több mint valoszinü!Gratula:))
Sziasztok Lányok!
Három hete késik a menstruációm, korábban szédültem, és kb két napig volt barnázás. Fáradékonyabb is vagyok. Testzteltem ma reggel, de pozitív lett. Nagyon szeretnék már babát, szerintetek lehetek terhes?
szerintem menj el nögyogyászhoz és mond el neki
mostanában nem sresszeltél mert attol is késhet amit kétlek(2hét az nagyon sok)
Sziasztok!!!
december 30-án volt utóljára menszeszem.Csináltam is tesztett ami halvány pozitiv lett.AZtán február 22-én együtt voltam párommal és barna pecsételés jelenkezett amit 24-én bevérzés követett de nem volt olyan erös vérzésem mint a menszi alatt sött 2-óra hosszáig volt erösebb utána csak barna pecsételés és csak idöközönként ami 27-re megszünt.azóta se jött meg a menszeszem de gyakra járok pisilni na meg nem mindig de fályogat a gyomrom.de a teszt nem mutat semmit.márc 11-ére van idöpontom a dokihoz.van még esélyem a terhességre vagy tegyek le róla.Kérlek írjatok
Szia.Újra én.Ha nyugtalan vagy menj el dokihoz.
De nem akarlak ijesztgetni de mintha olvastam volna hogy akkor halványodik a pozitív teszten a csík ha ürül a szervezetből a hcg hormon,és akkor van ha a baba elhalt.De lehet valami más is okozhatja,az a biztos ha elmész és ott megmondják mi a helyzet.
Jobb mint nyugtalankodni.
Szia.Nyugodj meg nekem is volt barnás folyásom mikor párommal együtt voltunk egy hét múlva elmúlt.
Ja és a halvány csík a teszten az pozitív még akkor is ha halvány.Nekem is így volt aztán 3 nap múlva megismételtem és két erős csík volt rajta.Most vagyok 11 hetes.:)
Ha a barnás folyással pedig nyugtalan vagy akkor inkább menj el dokihoz hogy megnyugodj.
:-)
Ne izgulj, biztosan minden rendben lesz!
Ica
sziatok! én vtam dokinál. nem csinált szinte semmit. kb 5 percig se vtam bennt. megkérdezte h volt-e már ilyen, h ennyit késett, és hogy tervezek-e babát. aztán annyi h ha nem jön meg 4-én akk menjek vissza. azt mondta babát nem tapint, ugyhogy terhesség kilöve. ugy látszik nálam beválltak a tesztek :)
remélem nincs semmi komoly, mert 4 napja eléggé görcsöl és szur a hasam, talán megjön :D majd meglátjuk.
mégegyszer köszi a segitséget :)
Szia! Cisztátol nincs HCG emelkedés,viszont lehet méhenkívüli is!(nekem mindkettő volt) Nézesd meg sürgősen! A méhenkívülinél lassabb a HCG emelkedés sokkal,amit a teszt is kimutat.
De reméljük a helyén van a baba,és holnap már erősebben látszik! Szurkolok!
A dokit azért minél hamarabb keresed meg!
Attól függ, hányas volt a teszt. van 10-es, 20-as, 25-ös...
Ha először 10-el csináltad, az hamarabb kimutatja.
Vagy a vizelet koncentrációja is más lehetett. ha többet ittál, vagy pisiltél, nem tartalmaz annyi hcgt, mert hígabb.
Próbálj meg még csinálni ma vagy holnap reggel másik fajtát, minél érzékenyebbet, és nyugodj meg. Az izgalom nem tesz jót a picinek.
Bizti minden rendben van!
A vérvétel megmutatja pontosan mi a helyzet, a körzeti is adhat beutalót. Próbáld azt meg, ha mindenképp idegesít a dolog!
Látom pesti vagy.
Ha kell megadom a dokim számát, Péterffyben dolgozik, a kórházban azonnal fogad, vagy hétfőn a magánrendelőjében. ( váci út, 10.000 Ft/rendelés )
Az nagyon késő. Addig még számtalan vizsgálatot kellene elvégezni a terhesség miatt. Pont, hogy a baba érdekében. Úgyhogy irány egy dokit keresni, aki a napokban meg tud uhzni, és vért vetetni!
Kórházban ingyen el kell lássanak, és azonnal! Vagy a helyi nőgyógyinál!
Áprilisig semmiképp sem várnék!
További ajánlott fórumok:
- Pozitív terhességi teszt után mikor kell/érdemes orvoshoz menni?
- A napokban pozitívat teszteltem, a terhességem első heteiben járok
- Ez a terhességi teszt pozitív?
- Miért mutat ki a terhességi teszt hamis pozitív eredményt?
- Mitől lehet a terhességi teszt pozitív ha mégsem vagyok terhes?
- Pozitív majd negatív?Terhesség vagy vetélés?