Negativ terhességi teszt vagy lehet ebből még pozitív? (tudásbázis)
Már mehetsz! Vérvétel+UH!
A nem várt menzi napja+1-2 hét között már érdemes megnézetni a pocilakódat!
Gratula!!!!
Van akinek csak hetekkel később mutatja ki a teszt, és vki már nagyon hamar rosszul van. De terhességi tüneteket sok minden okozhat. pl. hormonprobléma, ciszta... ( nem ilyesztegetésképpen )
Ha nem is vagy terhes, mindenképpen ki kell vizsgáltatni, főleg ha babát akarsz!
Addig is pihenj, mert sose lehet tudni!
Nem febr. 20-at akartál írni?
Ica
sziasztok!
nekem 2 hete késik a mensim. csináltam tesztet mikor 4 napja késett és két nap mulva megismételtem egy másik fajtával, de mindkettö negativ lett. amikor pedig meg kellett vna jönnie barnás folyásom volt. semmi más tünet, vagyis szédülök meg hányingerem van, de sztem az mástol mert 2 hetesen nincsenek ilyen tünetek nem? mert akk kezdödött a szédülés.
dokihoz április 20-ára kaptam idöpontot.
szerintetek mi lehet? lehet baba a dologban?
Egy vérvétel sokat segíthet. Még a körzeti orvos is tud adni beutalót.
Az tutira megmutatja.
Üdv:Ica
Sziasztok!Egy nagyon fontos kérdésem lenne kérlek írjatok!!!
késik a menszeszem 8-napja de csináltam terhességi tesztett és nagatív lett de elég sokat van hányingerem nem csak reggelente még napközben is.szerintetek lehetek terhes?
Nekem a babánál 2 napos késés után kimutatta a 25-ös érzékenységű,igaz nagyon halványan.Elrohantam a patikába,vettem 10-es érzékenységűt és másnap reggel megcsináltam.Azon pedig már egészen erős volt a 2 csík.
Az előző babánál akit elvesztettünk 2 hét késés után mutatta ki a teszt,addig negatív volt.Biztos gond volt a beágyazódással.Nem is maradt velünk csak 9 hétig. :((
Sziasztok!
örülök hogy rátaláltam erre az oldalra! és "jo" tudni hogy nem csak én szenvedek hasonlo gondokkal. 6 hónapja próbálkozunk a babával de semmi:-(. ma késik 7 napja. vettem egy tesztet és negativ lett. kicsit vannak alhasi fájdalmaim, meg hányingerem jah meg aludnék. azt mondta a doki várjunk 5-ig aztán menjek hozzá uh-ra
Sziasztok!
Pont tegnap taliztam egy barátnőmmel, aki kb 16 hetes. Neki már látszik. Ülve nem annyira, de ha áll, akkor olyan, mint amikor én számdékosan kinyomom a hasam. Szóval még nem feltűnő annyira, de látható, ha valaki tudja, mit kell nézni.
De lehetnek különbségek is emberek között. Pl van két ismerősöm, akik pár nap különbséggel szültek kb egyforma méretű babát, de egyiküknek végig sokkal nagyobb volt a hasa, mert neki kifelé növekedett, amásiknak meg mélyebb fekvésű volt a méhe, és neki befelé is nőtt.
Nem akarlak összezavarni. Szóval a barátosnőmnek látszik.
ssziasztok
mennyire latszik a 16-17 hetes terhessseg?????
nagyon szepen megkerlek hogy irjatok
elore is koszi
Szerintem a 15 hetes terhesség már látható. egy kis dudor már szokott lenni olyankor, bár ha bő pulcsit veszel, nem látszik.
Az egyik barátnőm babát vár, és ő azt mondta, hogy a 9. héttől kezdett el lártványosan nőni a picakja.
További ajánlott fórumok:
- Pozitív terhességi teszt után mikor kell/érdemes orvoshoz menni?
- A napokban pozitívat teszteltem, a terhességem első heteiben járok
- Ez a terhességi teszt pozitív?
- Miért mutat ki a terhességi teszt hamis pozitív eredményt?
- Mitől lehet a terhességi teszt pozitív ha mégsem vagyok terhes?
- Pozitív majd negatív?Terhesség vagy vetélés?