Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Neera léböjtkúra fórum

Neera léböjtkúra (beszélgetés)

2008. júl. 4. 08:43

Sziasztok!

Igen 1 dl szirup,és 2 db citromnak a leve.

Hát este nekem is nagyon fájt a fejem,ez elkísért reggelig,még a kisfiamat is megviselte biztos ez az időváltozás az oka.

Ha először csinálod valóban sok a 10 nap,igaza van Édesanyádnak,csináld addig amíg jólesik,majd megcsinálhatod még bármikor!

Kitartás mára Mindenkinek!!!

2008. júl. 4. 07:59
Ja és este meglehetősen fájt a fejem.
2008. júl. 4. 07:59
Most édesanyám szólt, hogy szerinte a 10 nap nagyon sok (persze, hohy sok) és fél, hogy jojó hatás lép fel utána.
2008. júl. 4. 07:57
Mármint 1 deci szirup, 2 deci citromlé
2008. júl. 3. 20:59

Sziasztok!

Ma annyi energiám volt,az első napon,a gyereknek is,pedig vele nem ilyet itattam :)))

Ha elmondhatom,hogy én úgy csinálom a löttyöt,hogy 1,5 l-es ásványvízből kiöntök 1 pohárral,azt is beízesítem,és a maradékhoz 1 dl juharszirupot teszek,2 citrom levét,és cayenne borsot,de csak egy csipetet.

Így nagyon finom,ízletes lötty lesz,és szívesen iszom,nincs tőle hányingerem.

Ma én ebédre ettem hozzá egy kis szelet dinnyét,az erős gyógyszereim miatt teljes éhgyomorra nem vehetem be.Dehát az is csak víz,most teát iszogatom!

Holnapra is kitartás,ügyesek legyetek,valakinke már a 9. napja lesz :))))hogy bírod,most nem emlékszem melyikőtök írta,bocs.

2008. júl. 3. 20:20

Basszus kulcs, a neerából valamivel több, mint 0,5 liter van még. Nem bírom meginni, de a tea az jólesik. Szerintetek gond, ha ezt már nem iszom meg? Holnaptól pedig 2 deci szirup és 2 deci citromlé.

Ma volt egy kb. 30 perc, hogy rázott a hide, fájt a fejem és fájt a karom.

Ti hogy vagytok?

2008. júl. 3. 19:14

Tehát az első nap

eddig:

3,5 liter ásványvíz

a 2 liter neerából még van kb. egy bögre.

Nekem ettől a löttytől hányingerem van :S. De végig csinálom a 10 napot. Maximum befogom az orrom, ahogy az előbb az utolsó kortynál. Jön az öcsém: Miért fogod be az orrod? Ilyen finom?

Bele szagol, fintorog, aztán megkérdezi, hogy neki miért nem rendeltünk.

Tényleg émelygek tőle.

Egyébként azt hiszem, nem kifejezetten a neerától fogyunk, tisztulunk, hanem attól, hogy nem eszünk. A neera tápanyag, mert 10 nap alatt simán éhen lehet lehet halni.

Muszáj 1,5 deci a szirupból? Nem lehetne 1 deci?

1049. zitabeata (válaszként erre: 1048. - Szabk)
2008. júl. 3. 17:17
Nos, a mai nappal én is beszereztem egy Food Expresszes étlapot, és jövő hétre rendelek kaját, mert így nem lehet böjtölni.:))
1048. szabk
2008. júl. 3. 16:28
én antiszoc vagyok és a héten nem főzök...ő meg megy anyukájához enni... :-)))
1047. zitabeata (válaszként erre: 1046. - Szabk)
2008. júl. 3. 16:17
Az "szuper". Tegnap este rántott gombát csináltam a páromnak tartárral és rizzsel, majd meghaltam egy kis kajáért :)))
1046. szabk
2008. júl. 3. 15:42
na ma én sem...megjött a heti hvg. sztrapacska van az elején...a fiúk meg rántott hekket ebédeltek...no comment
1045. zitabeata (válaszként erre: 1036. - Szabk)
2008. júl. 3. 15:33
Köszönöm a biztatást, igyekszem kitartani, bár ma nem vagyok a topon!
2008. júl. 3. 15:18
Köszi Lányok,rendesek vagytok,akkor megpróbálom így csinálni,és beszélünk,hogy hogy megy!
1043. Napra_forgó (válaszként erre: 1041. - Andreamano)
2008. júl. 3. 15:01

Bocsi. :o)

Valamikor már visszaolvastam ugyan, de nem minden info maradt meg...

A füzetecskében csak ennyit írnak. De én is azt gondolom, hogy úgy osztod magadnak, ahogy akarod. :o)

1042. szabk
2008. júl. 3. 14:34
első napon csak frissen préselt gyümölcsleveket igyunk. A második nap reggel narancslevet, ebédre pedig sokféle zöldségből levest. A harmadik nap végére lehet némi párolt vagy nyers zöldség. Ne együnk húst, tojást, halat, kenyeret és édességeket, és lehetőleg ne igyunk üdítőt, teát és kávét ezen a három napon. egyébként gondolom amikor és amennyi jól esik.
1041. andreamano (válaszként erre: 1040. - Napra_forgó)
2008. júl. 3. 14:24

Én már írtam,hogy nem az ereditevel csinálom,hanem juharsziruppal,mert az sokkal olcsóbb,de a hatása ugyanaz."D" minőségűt veszek.

Így nem kaptam füzetet,de írnak is valami konkrétat,hogy reggel,délben,este hogyan?

1040. Napra_forgó (válaszként erre: 1039. - Andreamano)
2008. júl. 3. 14:18

Ahol vetted a Neerat, nem adtak hozzá füzetecskét?

Abban azt írják, hogy két napig "csak frissen préselt gyümölcslevest, könnyű leveseket fogyasszunk"

Egyébként én is ezen szoktam elcsúszni... :o)

1039. andreamano (válaszként erre: 1038. - Szabk)
2008. júl. 3. 14:13

Igazad van,így belegondolva!

Ti hogy szoktátok csinálni a levezető napokat,mert én azzal csúszok el mindig!

Salátára,gyümölcsre gondoltam esetleg.

1038. szabk (válaszként erre: 1037. - Andreamano)
2008. júl. 3. 13:50
jobban fogsz, én is jobban nézek ki :-) de a 10 nap után kell 3 levezető, hogy ne terheld a gyomrod meg a szervezeted egyből a nagy kajákkal, lehet elég lenne most neked egy "laza" 7napos verzió és akkor pont végeznél a levezetéssel a nyaralásig, nem?
2008. júl. 3. 13:28

Sziasztok!

Nálam is elindult az első nap,most 10 napig ki akarok én is tartani,mert a 11.-en megyünk nyaralni,és addigra jobban kell egy kicsivel kinéznem!:))

Ó bárcsak már én is a 8.napon lennék!

Nagyon ügyesek vagytok,mindenkinek kitartást,és sok erőt kívánok!!!

Majd még jelentkezem,ha nem baj!

1036. szabk
2008. júl. 3. 13:09
:-) ne azt mondd, hogy szeretnéd, hanem hogy végigcsinálod zitabeata. ja, az utolsó mondatomon már én is mosolygok. most inkább úgy mondanám megvagyok, azt hiszem ez a pár nap nem lesz egyszerű. bármit megennék csak végre érezzem az ízeket. most már elég uncsi a lötyi... de nem hagyom el magam, már csak 2,5nap... :-) a 14 nap nagyon kemény, soksok hajrá hozzá!!!
1035. zitabeata (válaszként erre: 1034. - Fátyolfény83)
2008. júl. 3. 11:30
Helyes, ne hagyd Magad! Nekem nem sokan tudják, nem reklámoztam, éppen a negatív vélemények miatt. Így is baromi nehéz volt meggyőzni magam, hogy elkezdjem és végig is csináljam. Úgyhogy HAJRÁ!!!:)
2008. júl. 3. 11:20

8. nap !!! Az igen!

De a 2 hét sem semmi! Meg lesz az ;)!

A környezetem nagy része rosszul lett, mikor azt mondtam, hogy 10 napig nem eszem semmit és mondták, hogy: ,,Szerintem ne csináld 10 napig" .. stb.

Mostmár csak azért is!!!

1033. zitabeata (válaszként erre: 1030. - Fátyolfény83)
2008. júl. 3. 11:05
Szia, egy nagy kalappal. Hogy ment a sós víz? Én sem bánnám, ha már 10 nappal később lenne! Igaz, én a 4. napot nyomom, de szeretnék kitartani két hétig.
1032. zitabeata (válaszként erre: 1029. - Szabk)
2008. júl. 3. 11:04
Szia, az utolsó mondatod megmosolyogtatott, remélem, így is lesz! Hogy megy a 8. nap? Én ma elég nyűgi vagyok, egy kicsit fáj is a fejem, meg éhes is lennék, ha lehetnék :)))
1031. szabk (válaszként erre: 1030. - Fátyolfény83)
2008. júl. 3. 09:36
Hát jó reggelt és sok sok kitartást Fátyolfény!!! nekem elindult a 8. jól vagyok :-)
2008. júl. 3. 07:27

Jó reggelt kívánok Mindenkinek! 1. nap

Mindejárt megiszom a 0,5 liter tengerisós ásványvizemet, aztán 1 órával később neera ... Teljesen be vagyok zsongva, most nem bánná, ha 10 nappal idősebb lennék. Jó, tudom: TÜRELEM :)

Ma lesz este a TV2-őn (Actyv) valami a sztárdiétákról és a mostanában divatos léböjtökről, szerintem ott lesz a neera is.

1029. szabk
2008. júl. 2. 19:07
:-))) én neera után azért enni is szeretnék... :-) ha eléred a célt a neeraval lehet hogy utána neked sem kellene +diétákat tartani. csak jól étkezni, meg minden héten tartani egy lénapot. azt sztem sokan csinálják súlytartásra. meg esetleg még 1 4-5 napos neerát? amúgy jókor kaptál észbe, most lefogysz és nem lesz időd visszaszedni... :-)
1028. zitabeata (válaszként erre: 1026. - Szabk)
2008. júl. 2. 16:55
Találtam egy újságban 2 jó diétát, az egyik 3, a másik 5 napos, ezekkel akarom folytatni, ha a Neerá-t befejeztem.
1027. zitabeata (válaszként erre: 1026. - Szabk)
2008. júl. 2. 16:51
Szerintem 52 kg-ra nem fogok tudni lefogyni, 55-tel már elégedett lennék. Én is a Neerá-val kezdem az egészet. Világ életemben imádtam enni, és tudtam is, és amíg sportoltam, nem híztam. Aztán pedig..., de ezt már tudod :))) A szép az egészben, hogy szeptemberben lesz az esküvőnk, szóval jókor kaptam én is észbe!!! De sajna a kaja nagy úr! Mindig toltam, hogy majd a jövő héten kezdek! Aztán persze nyár lett! Egyébként időnként belegondolok, hogy minek hajrázok ennyire, amikor hamarosan babát szeretnénk, és ahogy írtad, ezzel el is úszik az egész, aztán kezdthetjük elölről.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook