Neera léböjtkúra (beszélgetés)
Sziasztok!
Igen 1 dl szirup,és 2 db citromnak a leve.
Hát este nekem is nagyon fájt a fejem,ez elkísért reggelig,még a kisfiamat is megviselte biztos ez az időváltozás az oka.
Ha először csinálod valóban sok a 10 nap,igaza van Édesanyádnak,csináld addig amíg jólesik,majd megcsinálhatod még bármikor!
Kitartás mára Mindenkinek!!!
Sziasztok!
Ma annyi energiám volt,az első napon,a gyereknek is,pedig vele nem ilyet itattam :)))
Ha elmondhatom,hogy én úgy csinálom a löttyöt,hogy 1,5 l-es ásványvízből kiöntök 1 pohárral,azt is beízesítem,és a maradékhoz 1 dl juharszirupot teszek,2 citrom levét,és cayenne borsot,de csak egy csipetet.
Így nagyon finom,ízletes lötty lesz,és szívesen iszom,nincs tőle hányingerem.
Ma én ebédre ettem hozzá egy kis szelet dinnyét,az erős gyógyszereim miatt teljes éhgyomorra nem vehetem be.Dehát az is csak víz,most teát iszogatom!
Holnapra is kitartás,ügyesek legyetek,valakinke már a 9. napja lesz :))))hogy bírod,most nem emlékszem melyikőtök írta,bocs.
Basszus kulcs, a neerából valamivel több, mint 0,5 liter van még. Nem bírom meginni, de a tea az jólesik. Szerintetek gond, ha ezt már nem iszom meg? Holnaptól pedig 2 deci szirup és 2 deci citromlé.
Ma volt egy kb. 30 perc, hogy rázott a hide, fájt a fejem és fájt a karom.
Ti hogy vagytok?
Tehát az első nap
eddig:
3,5 liter ásványvíz
a 2 liter neerából még van kb. egy bögre.
Nekem ettől a löttytől hányingerem van :S. De végig csinálom a 10 napot. Maximum befogom az orrom, ahogy az előbb az utolsó kortynál. Jön az öcsém: Miért fogod be az orrod? Ilyen finom?
Bele szagol, fintorog, aztán megkérdezi, hogy neki miért nem rendeltünk.
Tényleg émelygek tőle.
Egyébként azt hiszem, nem kifejezetten a neerától fogyunk, tisztulunk, hanem attól, hogy nem eszünk. A neera tápanyag, mert 10 nap alatt simán éhen lehet lehet halni.
Muszáj 1,5 deci a szirupból? Nem lehetne 1 deci?
Bocsi. :o)
Valamikor már visszaolvastam ugyan, de nem minden info maradt meg...
A füzetecskében csak ennyit írnak. De én is azt gondolom, hogy úgy osztod magadnak, ahogy akarod. :o)
Én már írtam,hogy nem az ereditevel csinálom,hanem juharsziruppal,mert az sokkal olcsóbb,de a hatása ugyanaz."D" minőségűt veszek.
Így nem kaptam füzetet,de írnak is valami konkrétat,hogy reggel,délben,este hogyan?
Ahol vetted a Neerat, nem adtak hozzá füzetecskét?
Abban azt írják, hogy két napig "csak frissen préselt gyümölcslevest, könnyű leveseket fogyasszunk"
Egyébként én is ezen szoktam elcsúszni... :o)
Igazad van,így belegondolva!
Ti hogy szoktátok csinálni a levezető napokat,mert én azzal csúszok el mindig!
Salátára,gyümölcsre gondoltam esetleg.
Sziasztok!
Nálam is elindult az első nap,most 10 napig ki akarok én is tartani,mert a 11.-en megyünk nyaralni,és addigra jobban kell egy kicsivel kinéznem!:))
Ó bárcsak már én is a 8.napon lennék!
Nagyon ügyesek vagytok,mindenkinek kitartást,és sok erőt kívánok!!!
Majd még jelentkezem,ha nem baj!
8. nap !!! Az igen!
De a 2 hét sem semmi! Meg lesz az ;)!
A környezetem nagy része rosszul lett, mikor azt mondtam, hogy 10 napig nem eszem semmit és mondták, hogy: ,,Szerintem ne csináld 10 napig" .. stb.
Mostmár csak azért is!!!
Jó reggelt kívánok Mindenkinek! 1. nap
Mindejárt megiszom a 0,5 liter tengerisós ásványvizemet, aztán 1 órával később neera ... Teljesen be vagyok zsongva, most nem bánná, ha 10 nappal idősebb lennék. Jó, tudom: TÜRELEM :)
Ma lesz este a TV2-őn (Actyv) valami a sztárdiétákról és a mostanában divatos léböjtökről, szerintem ott lesz a neera is.