Neera léböjtkúra (beszélgetés)
Attól függ mennyi az ember feleslege.
Amit neera.hu jelez az szerintem nagyon sok, átlagban annak a fele megy le ( s majd jön vissza egy része a normál táplálkozás után):
Sziasztok, fogyizók...
azt szeretném megkérdezni, hogy a ti tapasztalatotok alapján 10 napos kúra esetén hány kg - tól szabadultatok meg?
Hencsy
ja és képzeljétek, az utóbbi 3hétben 5kg lement.gondolom nem csak a neerától, mert már előtt e is kímélőket ettem, meg sokat bicikliztem, de úgy örülök. :-) holnap (újholdkor :-) ) veszek egy jó sófürdőt, hátha az is rásegít a tisztulásra.
és úgy tervezem, hogy rendszeresen tartok 1-2 nap kúrát, ill. évente kétszer megcsinálom a 10napost. (most úgy érzem magam, mint az újévi fogadalmaknál...)
mindenkinek kitartást!!!
sziasztok!
zitabeata: a szenna-kihagyás módszer bevált...este és reggel már nem ittam, "kiválasztás" van, hasmenés,görcsök nincsenek...köszönöm, sokkal jobb így...igen, ez már a 7.napom, és 10 napos kúrát csinálok, ha már lúd, legyen kövér... :-))) jól vagyok köszönöm, az elmúlt pár nap nem volt túl fényes (főleg a 4.és 5.), de azért kis kitartással túl lehet élni. persze nem megyek társaságba,étterembe, ilyesmi, otthon vagyok, kutyázok és olvasok, meg a szokásos.
többiek: én nem tettem hűtőbe, mert persze nem olvastam el a dobozt...de nem lett semmi baja (azt hiszem)
Fátyolfény: a 2l neera mellett nem kötelező 3 liter vizet innod. amennyi jólesik, persze minél több, annál jobb. én kb.2l-t iszok meg mellette. és amit sosem hagynék ki, a facsart narancs!!! majd meglátod, olyan az, mintha egy szelet dobostortát vagy bélszínt ehetnél...(amelyik jobban tetszik) :-)))
Már csak egy nap és kezdem :) ÚJHOLD! Felbontásőben után hűtőben kell tárolni?
Ugye van a 2 liter neera szirup (1,5 dl) az igazi citromlé (1,5 deci) és hozzá az 1,7 liter víz. Ezen felül pedig legalább 3 liter víz? És ez megy 10 napon keresztül.
sziasztok! esetleg még annyi, hogy a szennával is vigyázzatok, nekem 2 napja olyan görcseim és hasmenéseim vannak, hogy azt szívesen kihagynám... vagy fogjam fel úgy, hogy legalább van "székletem"?... :-) kitartás mindenkinek.
igen Zsó001, 16.500Ft a teljes 10 napos kúrához szükséges csomag.
Sziasztok!
Én nem az eredeti neera szirupot vettem,ki tudod próbálni a juharsziruppal is,egy késhegynyi cayenne bors,és citromlé jó 2 dl keverékét is!
Én a fél literes szirupot osztottam el,ami 2900Ft-ba került.
Ezt ittam,és ahogy szabk írta mellette gyógyteákat,és vettem salaktalanító teát,de az úgy meggörcsöltette a hasam,azt már nem ittam másodszorra,de ez a szenna tea jó ötlet,mert nekem az volt a gondom,hogy nem volt székletem amikor csináltam.
Aztán közben ittam frissen facsart gyümölcs levet is,és egyik nap megengedtem magamnak 1 l-es kész gyümilevet valami fittnes cukor nélkülit.Az akkor nagyon jól esett!
Meg személy szerint erős gyógyszereket szedem,így ebédkor megettem pár szem epret is,jól szétnyomkodtam,meg megrágtam,de ez csak a gyógyszer miatt!
A juhar szirupot gyógynévény boltban vettem,és fontos,hogy jó minőségű legyen,én ragaszkodtam a legjobb "D"-hez.
Remélem tudtam segíteni!
Sziasztok!
Éppen ma hallottam a neera kúráról. Én szeretném kipróbálni de nem tudom, hogy hol juthatok hozzá. Én kecskeméti vagyok ha valaki tud akkor segítsen, hogy hogyan juthatnék hozzá. Előre is köszönöm!
szia
Én most jöttem fel erre az oldalra és kíváncsi lennék rá, hogy milyen ez a kúra, hogyan zajlik, hol tudnék ennek utánanézni, vagy tudnál róla mesélni,hogy mit kell tennem?
Egyébként gratulálok az eredményhez
Várom válaszod, egy fogyókúrás lány
Sziasztok!
Olvastam,hogy 3.-án kezditek sokan,én is akkor szeretném kezdeni,együtt könyebb lesz talán!
Én már kétszer csináltam,egyik alkalmommal 3 napig csináltam,de a párom nem engedte tovább ,mert féltett,aztán a másodiknál 4 napig,akkor meg azért hagytam abba,mert elvitt a párom balcsizni ahol háromszori étkezés volt!!Most 13.-án megyünk nyaralni,úgyhogy addig sokat kellene fogynom!
Nekem egyébként az volt a gondom,hogy a lébőjtöt elég jól bírtam,csak utána amikor elkezdtem enni nem bírtam betartani a diétát sajnos!
Most örülnék,ha meg is bírnám tartani utána is!
sziasztok! nekem most van az 5.nap, és jól vagyok :-))) talán a tegnap volt kicsit nehezebb, de sós vizet nem bírok inni, helyette minden este és reggel szennateázok, de az is meghajt rendesen... 3-án lesz újhold, akkor a legjobb méregteleníteni, meg sófürdőzni.én még benne leszek, de azért már tudom mit fogok enni az 1.normális evős napomon... :-)))
fogyni nem tudom hogy fogytam-e, ill. inkább olyan beesett lett az arcom...meg a hasam persze...