Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Neera léböjtkúra fórum

Neera léböjtkúra (beszélgetés)

1026. szabk (válaszként erre: 1025. - Zitabeata)
2008. júl. 2. 16:18
...egyetértek, és mintha magamat hallanám... :-) én mondjuk 55szoktam lenni, és már nem akarnék annyira visszamenni, de egy 58-59-et gondolok ideálisnak. amúgy is a 169cm-hez az a jó azt hiszem... szóval gizda nem szeretnék már lenni, csak azok a lépcsők... :-))) mindenesetre ez a neera a kezdés, aztán próbálom okosan tartani a súlyom, bringával járok munkába meg haza, heti 2-3X pilatesezek, meg nem szabad visszaszoknom a zabálásra. mert sajnos enni azt imádok!!! :-))) aztán remélem az egész elúszik egy babával... :-)))
1025. zitabeata (válaszként erre: 1024. - Szabk)
2008. júl. 2. 16:12
Hasonlóképpen jártam én is, azzal a különbséggel, hogy nekem 69 kg mutatott a mérleg, de a leszédülés stimmel. Mindig 52 kg voltam, aztán amikor abbahagytam az edzést, és ugyanúgy ettem (ja, és az utóbbi időben a sok munka miatt sokszor csak este tudtunk kajálni - farkaséhesen hazaérve), láthatatlanul szaladtak fel a kilók. Mindenképpen vissza szeretném kapni a régi formámat (valahogy akkor jobban éreztem magam). Most meg, ha fel kell mennem a lépcsőn, már kipurcanok...)) Mennyit szeretnél leadni?
1024. szabk (válaszként erre: 1023. - Zitabeata)
2008. júl. 2. 14:03
hmmm...hááááááááát azt nem tudom...3hete a barátnőmnél mértem meg magam, majd rosszul lettem, még sosem voltam 67kg...de nem mértem magam a neera elején meg nem is akartam, mert nem a fogyás volt az elsődleges célom, csak tegnap véletlen mérlegközelbe kerültem... és hát nagyon megörültem... :-) de látványosan a neera alatt mozdultak a kg-k az biztos!
1023. zitabeata (válaszként erre: 1020. - Szabk)
2008. júl. 2. 13:30
Szia, örülök, hogy bevált a dolog. Írtad, hogy 3 hét alatt 5 kg-t fogytál. Megkérdezhetem, hogy csak a Neera kúra alatt hány kilótól szabadultál meg?
1022. 4c35511f0b (válaszként erre: 1021. - Hencsy)
2008. júl. 2. 12:26

Attól függ mennyi az ember feleslege.

Amit neera.hu jelez az szerintem nagyon sok, átlagban annak a fele megy le ( s majd jön vissza egy része a normál táplálkozás után):

1021. hencsy
2008. júl. 2. 09:59

Sziasztok, fogyizók...

azt szeretném megkérdezni, hogy a ti tapasztalatotok alapján 10 napos kúra esetén hány kg - tól szabadultatok meg?

Hencsy

1020. szabk
2008. júl. 2. 09:47

ja és képzeljétek, az utóbbi 3hétben 5kg lement.gondolom nem csak a neerától, mert már előtt e is kímélőket ettem, meg sokat bicikliztem, de úgy örülök. :-) holnap (újholdkor :-) ) veszek egy jó sófürdőt, hátha az is rásegít a tisztulásra.

és úgy tervezem, hogy rendszeresen tartok 1-2 nap kúrát, ill. évente kétszer megcsinálom a 10napost. (most úgy érzem magam, mint az újévi fogadalmaknál...)

mindenkinek kitartást!!!

1019. szabk
2008. júl. 2. 09:42

sziasztok!

zitabeata: a szenna-kihagyás módszer bevált...este és reggel már nem ittam, "kiválasztás" van, hasmenés,görcsök nincsenek...köszönöm, sokkal jobb így...igen, ez már a 7.napom, és 10 napos kúrát csinálok, ha már lúd, legyen kövér... :-))) jól vagyok köszönöm, az elmúlt pár nap nem volt túl fényes (főleg a 4.és 5.), de azért kis kitartással túl lehet élni. persze nem megyek társaságba,étterembe, ilyesmi, otthon vagyok, kutyázok és olvasok, meg a szokásos.

többiek: én nem tettem hűtőbe, mert persze nem olvastam el a dobozt...de nem lett semmi baja (azt hiszem)

Fátyolfény: a 2l neera mellett nem kötelező 3 liter vizet innod. amennyi jólesik, persze minél több, annál jobb. én kb.2l-t iszok meg mellette. és amit sosem hagynék ki, a facsart narancs!!! majd meglátod, olyan az, mintha egy szelet dobostortát vagy bélszínt ehetnél...(amelyik jobban tetszik) :-)))

1018. zitabeata
2008. júl. 1. 22:21
Szia Szabk! Majd értesíts, hogy bevált-e a módszer:) Ha jól számoltam ma volt a 6. napod!!! Hogy bírod? Melyik kúrát választottad?
1017. 4c35511f0b (válaszként erre: 1016. - Fátyolfény83)
2008. júl. 1. 17:17
Igen, ez külön rá is van írva!
1016. Fátyolfény83 (válaszként erre: 1015. - Fátyolfény83)
2008. júl. 1. 17:13
Mármint felbontás után hűtőben kell tárolni a szirupos flankont?
2008. júl. 1. 17:12

Már csak egy nap és kezdem :) ÚJHOLD! Felbontásőben után hűtőben kell tárolni?

Ugye van a 2 liter neera szirup (1,5 dl) az igazi citromlé (1,5 deci) és hozzá az 1,7 liter víz. Ezen felül pedig legalább 3 liter víz? És ez megy 10 napon keresztül.

1014. szabk (válaszként erre: 1013. - Zitabeata)
2008. júl. 1. 16:21
:-) köszi, kipróbálom...
1013. zitabeata
2008. júl. 1. 15:01
Szia, Szabk! A 3. nap után már kifele jött, képtelen voltam meginni. Naponta csak 1 bögrével igyál, de lehet, hogy 2 naponta is elég lenne. Egy ismerősöm, aki nagyon székrekedéses, 2 naponta issza, minden nap tud WC-re menni,és nincsenek görcsei.
1012. szabk (válaszként erre: 1011. - Zitabeata)
2008. júl. 1. 13:34
szia! az attól függ mit jelent neked a vacak íz... :-))) szerintem iható ízesítés nélkül is, de egyébként lehet bele tenni a szirupból (a változatosság kedvéért) :-) én nem teszek, simán iszom 6napja és nincs undorom, bár ma elgondolkoztam rajta, hogy naponta csak egy bögrével kellene innom, vagy lehet, hogy kihagyok egy napot, ugyanis elég húzós hasmenésem van és görcsölök is... majd meglátom.
1011. zitabeata
2008. júl. 1. 12:33
Sziasztok, a kérdésem az lenne, hogy iható-e a szenna tea? Nem nagyon szeretem a teákat, régebben próbálkoztam a mályva teával (szintén hashajtó), de nem bírtam néhány nap után meginni, olyan vacak volt az íze.
1010. szabk
2008. júl. 1. 10:18

sziasztok! esetleg még annyi, hogy a szennával is vigyázzatok, nekem 2 napja olyan görcseim és hasmenéseim vannak, hogy azt szívesen kihagynám... vagy fogjam fel úgy, hogy legalább van "székletem"?... :-) kitartás mindenkinek.

igen Zsó001, 16.500Ft a teljes 10 napos kúrához szükséges csomag.

1009. zitabeata
2008. jún. 30. 21:20
Sziasztok, nekem ma volt az első napom a Neera-val. Ma még semmi bajom nem volt. 14 napig szeretném csinálni. Esetleg kezdte ma valaki a kúrát? Együtt könnyebben menne...:)
1008. 4c35511f0b (válaszként erre: 1003. - Szabk)
2008. jún. 30. 17:08
Akkor kerül ennyibe ha a teljes csomagot veszed, amúgy mintaboltokban 6100FT.
2008. jún. 30. 15:43

Sziasztok!

Én nem az eredeti neera szirupot vettem,ki tudod próbálni a juharsziruppal is,egy késhegynyi cayenne bors,és citromlé jó 2 dl keverékét is!

Én a fél literes szirupot osztottam el,ami 2900Ft-ba került.

Ezt ittam,és ahogy szabk írta mellette gyógyteákat,és vettem salaktalanító teát,de az úgy meggörcsöltette a hasam,azt már nem ittam másodszorra,de ez a szenna tea jó ötlet,mert nekem az volt a gondom,hogy nem volt székletem amikor csináltam.

Aztán közben ittam frissen facsart gyümölcs levet is,és egyik nap megengedtem magamnak 1 l-es kész gyümilevet valami fittnes cukor nélkülit.Az akkor nagyon jól esett!

Meg személy szerint erős gyógyszereket szedem,így ebédkor megettem pár szem epret is,jól szétnyomkodtam,meg megrágtam,de ez csak a gyógyszer miatt!

A juhar szirupot gyógynévény boltban vettem,és fontos,hogy jó minőségű legyen,én ragaszkodtam a legjobb "D"-hez.

Remélem tudtam segíteni!

1006. szabk
2008. jún. 30. 13:48
ja és esténként megiszok 1 pohár friss facsart narancs-grapefruitlevet. azt mindig nagyon várom!!! :-)
1005. szabk
2008. jún. 30. 13:44
hűha, vegyük úgy hogy a honlap címet nem írtam le, most látom hogy nem lehet, bocsánat...
1004. szabk
2008. jún. 30. 13:43
ja és bevallom őszintén, én rágózom, hogy a rágás illúziója meglegyen - és nem leszek tőle éhesebb...
1003. szabk
2008. jún. 30. 13:42
www.neera.hu a weboldal azon a legtöbb info megtalálható, meg a mintaboltok és viszonteladók címe is. legalábbis én találtam boltot magamnak. 16.500 Ft a kúrához szükséges neera szirup adag (3 X 0,5 liter), cayenne-i paprika és egy kiskönyv az infokkal. meg kell venni egy rakás citromot. én mindig előre bekeverem az egész napi adagot: 1,5dl szirup, 1,5dl citromlé, 1késhegynyi cayenni paprika, 1,7l víz egy 2l-es üvegbe és azt iszogatom nagyjából elosztva nap közben. mellette lecsúszik kb.2 l víz, 1 l gyógytea (csipkebogyó,csalán,borsmenta,kamilla keverék,ízesítőnek max.a szirup) és persze reggel és este a hashajtó szennatea 1-1 bögre. ma is elég gyönge vagyok, meg egész délelőtt hasmenésem volt... de kitartok :-)))
1002. Zsúr
2008. jún. 30. 13:12

Sziasztok!

Éppen ma hallottam a neera kúráról. Én szeretném kipróbálni de nem tudom, hogy hol juthatok hozzá. Én kecskeméti vagyok ha valaki tud akkor segítsen, hogy hogyan juthatnék hozzá. Előre is köszönöm!

1001. edina89 (válaszként erre: 971. - Esztici)
2008. jún. 30. 12:06

szia

Én most jöttem fel erre az oldalra és kíváncsi lennék rá, hogy milyen ez a kúra, hogyan zajlik, hol tudnék ennek utánanézni, vagy tudnál róla mesélni,hogy mit kell tennem?

Egyébként gratulálok az eredményhez

Várom válaszod, egy fogyókúrás lány

2008. jún. 30. 11:53

Sziasztok!

Olvastam,hogy 3.-án kezditek sokan,én is akkor szeretném kezdeni,együtt könyebb lesz talán!

Én már kétszer csináltam,egyik alkalmommal 3 napig csináltam,de a párom nem engedte tovább ,mert féltett,aztán a másodiknál 4 napig,akkor meg azért hagytam abba,mert elvitt a párom balcsizni ahol háromszori étkezés volt!!Most 13.-án megyünk nyaralni,úgyhogy addig sokat kellene fogynom!

Nekem egyébként az volt a gondom,hogy a lébőjtöt elég jól bírtam,csak utána amikor elkezdtem enni nem bírtam betartani a diétát sajnos!

Most örülnék,ha meg is bírnám tartani utána is!

999. szabk
2008. jún. 30. 10:04
ja, meg a pattanások, az katasztrófa, remélem hamar eltűnnek...
998. szabk
2008. jún. 30. 10:03

sziasztok! nekem most van az 5.nap, és jól vagyok :-))) talán a tegnap volt kicsit nehezebb, de sós vizet nem bírok inni, helyette minden este és reggel szennateázok, de az is meghajt rendesen... 3-án lesz újhold, akkor a legjobb méregteleníteni, meg sófürdőzni.én még benne leszek, de azért már tudom mit fogok enni az 1.normális evős napomon... :-)))

fogyni nem tudom hogy fogytam-e, ill. inkább olyan beesett lett az arcom...meg a hasam persze...

2008. jún. 29. 20:20
Sziasztok! Én végül 3-án kezdem, mert akkor alegkedvezőbb a Hold állása, amikor nagyon könnyeb meg lehet csinálni és duplán hat! Látogatni fogok ide végig. Szeptemberig -20kg a cél! De már a minusz tízzel is nagyon boldog leszek!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook