Neera léböjtkúra (beszélgetés)
Kétszer megcsináltam már, ezért osztom az észt :).
Pont a narancslétől vagy éhes. A gyomorsav azt hiszi, hogy kaja jön és termelődik. A böjtnek ez a lényege, hogy harmadnapra a gyomor megszokja, hogy csak víz van, és nem termel gyomorsavat. Ezért nem éhezel.
Nem rémisztgetni akartalak. Jövőképet festettem :DD. De ez logikus is, nem? Ha egy ideig éhezik a szervezet, azonnal beépít mindent, amikor újra kaját kap. Ezért kell nagyon óvatosan visszaépíteni az étkezést.
Akkor nem mondtam hülyeséget, ok:)
Azért tudtam én, TE majd megmondod a tutit:))))))
Jaj, ez félreérthető volt...nem Kea boltja:)
Teréz körút 32. Bp.- ez a bolt (NEERA)
Semennyire! Ásványvíz, gyógyteák. A gyümölcsé elsősorban azért nem, mert irritálja a gyomrot. Te most igazából böjtölsz, a szirupból nyered a tápanyagokat.
Arra viszont nagyon vigyázz, hogy a befejeztével mit eszel, mennyit és hogyan, mert könnyen visszajöhet a ledobott kilók duplája. Lehetőleg egy hétig párolt zöldségek, joghurthegyek, zabkorpa, stb.
Azért írtam GRATU, nem kötekedésből:)
KEA tud neked erre egészen pontos választ adni szerintem.
A boltjukban nagyon segítőkészek az eladók és ők nem ajánlanak mellé semmit, csak a vizet, de akik csinálták körülöttem (ketten) ittak mást (nem gyüm.levet, de teát)
Akkor azért tettek rá...:(
Teréz körút 32. Bp.- ez a boltjuk
Van még Győrben, (meg azt hiszem Gyöngyösön, de ez nem tuti)
Képzeljétek most vett a párom juharszirupot márkát nem tudok mondani mert nics még itthon annyit tudok hogy C-s 2db vetettem mert egy db csak 250ml-es , de szerintem olcsón vette, mert a 2 db került összesen 3200ft-ba.
Ha már ott volt mégvetettem egy csomó mindent vele:-)))
A szenna teát ti este és reggel is isszátok?
Szia Li-lo!
7 napot megcsináltam. Kész vagyok! 4,5 kg ment le! Büszke vagyok magamra! 1 hét kiadás és folyt. köv. Veletek mi a helyzet?????
Mindenkinek kitartást!!!!
Szia!
Köszi, hogy megirtad. Gratulálok eddigi eredményekhez elég biztatóak, én is remélem hogy ilyen jól fog menni:-) Nemdrga 4000 ft-ért a fél liter se.
Tegnap miben volt rossz a nap? Hányinger, közérzet? Vagy csak éhes voltál?
Kitartás neked!!!
2 db félliteres neera juharszirup eladó.
5500,-/db
Bernadett
Én igazából már most kezdeném, de nem kaptunk eddig sehol se juharszirup B-t. Persze csinálhajuk együtt. Te is először csinálod? Te mennyi napra tervezed?
whiterussian!
Nagyon szépen köszönöm a tanácsot! Igen a neera az nagyon drága, valószinüleg a juhart fogom kipróbálni.És majd jövök mindig tanácsért:)
Brikancs!
Te mikor kezded? Én jövő péntek vagy szombat, addig sajnos vizsgáim vannak, ha gondolod csinálhatjuk együtt!!
Igen 1 db kerül 6500-bea mintaboltba.
Whiterussian megkrdezhetem hol vetted a szirupot? Engem is érdekelne.Amit vetél mennyire sötét?
Állítólag B, C, D a jó az a ételekhez való, nekünk ezt mondták. Eddig az a baj csak A-t láttam.
Pedig már nagyon elkezdeném.