Neera léböjtkúra (beszélgetés)
Sziasztok!
Holnap fogom elkezdeni másodjára (Neera)! Egy évvel ezelőtt csináltam már, akkor leadtam 5 kg-ot, s azóta nem jött fel semmi, ami szerintem nagyon szuper! Igen, bűn rossz íze van, s ha már rá gondolok, hogy ezt fogom most inni 10 napig, már öklendezem, DE valamit valamiért! Aki holnap kezdi jelentkezzen!!!
Szia Zonononz!
Én tegnap kezdtem! Ma van a második napom!
Helló!
nem kezdi vki most? Én ma/hnap kezdem és jó lenne, ha nem kéne egyedül:)
Szia Kesanya!
Kibírtam, jelentem túlvagyok az első napon. Tegnap déli 1 körül volt a legrosszabb, akkor nagyon szédültem és úgy éreztem, hogy nincs semmi erőm, nem bírtam koncentrálni. Ma eddig minden OK, úgy tűnik sokkal jobban bírom mint tegnap. Remélem, hogy ez az érzés kitart egész nap!
És már kevesebb kiló is vagyok és a hasam sokkal laposabb! Ez motivál. Jó érzés.
Senki nem csinál most ilyen Neera kúrát rajtam kívül?
Helló!
Sajnos pihenni nem tudok, mert dolgozok éppen!
Fél literes asagokat keverek be, de mivel itt bent a munkahelyemen nincs nálam mérőedény, ezért attól tartok, hogy a szirupom talán hígabb, mint kellene...
Már fél 12, ennek örülök. 12kor szoktam ebédelni minden nap, az már jó lesz, ha az ebédidőt túlélem. Vagy a délutánok, esték nehezebbek? Te, ti mit tapasztaltatok?
Az már szép teljesítmény, ügyes vagy... Sokaknak az első 1-2 nap elég kemény, ha tudsz, pihenjél!
Igyál, igyál, igyál!
A szirupod milyen sűrűségű? Benne van a másfél deci a napi adagodban?
Hali!
Folyamatosan csak iszok, meg WC-re járok...
Ittam ma már két pohár teát, 1L bekevert Neera-át és még 2pohár vizet. Nme tudom, hogy ez elég-e, de szédülök. Lehet, hogy ennyi folyadékbevitel nem elég?....
Egyébként köszi a gyors válaszodat, most életmentő!
Szia!
Ha éhes vagy, igyál a szirupból! Vagy igyál gyógyteát! Csak ne egyél...
Fejedben kell eldöntened, hogy végigcsinálod, csak úgy fog menni.
Én nem voltam éhes, pedig nem vagyok egy ropi alkat... :(
Kitartást kívánok!
Már nálam vannak a következő kúrám flakonjai, én is hamarosan veszek egy nagy lélegzetet, aztán belecsapok újra! ;)
Sziasztok!
Én ma reggel kezdtem el a Neera kúrát, még sose csináltam ilyet ezelőtt. Eléggé éhes vagyok! Hogyan lehet ezen átjutni? Mennyi idő után érzem majd kevésbé az éhséget?
Üdv:
agokri
Szia Teki!
Esetleg a neera.hu-n meg tudod kérdezni, de nem garantálom, hogy objektív véleményt kapsz... Egy próbát esetleg megér, hátha a forgalmazó találkozott ezzel a problémával.
üdv, kesanya
Zsofeszka!
Én is megijedtem , azért szeretném egy szakember tanácsát kérni, hogy van-e köze ehhez a dologhoz! Gondolom rengeteg NŐ végzi el ezt a kúrát, s közülük rengetegen szeretnének még babát! Figyeljünk oda egymásra és osszuk meg ismereteinket! Kérem, aki tud segítsen, vagy adjon egy elérhetőséget, ahol szakemberrel lehet beszélni! Köszönöm!
Rengeteg diétát kipróbáltam már, de eddig ez segített a legjobban. 5 kilót fogytam. Minden fórumon, csak jókat lehet róla olvasni. A diéta után el kellett mennem nőgyógyászhoz, aki megállapította, hogy tele van a petefészkem cisztákkal, amit egy drasztikus fogyókúra okozhatott. A vérvételi eredményeim is katasztrófálisak voltak. Nem is mondtam, hogy fogyókúráztam, de rögtön ez volt a doktornő kérdése!
Kérlek Titeket, hogy az ilyenfajta tapasztolatokat is osszuk meg egymással!!!
KÉrdezek egy szakembert, hogy biztos nincsen semmilyen mellékhatása a kúrának?
Köszönöm szépen!
claudia@bepon. sk
Teki6!
Ijesztő, amit írtál. :(
Vannak esetleg hasonló negatív tapasztalataitok??
Köszi
Sziasztok!
Rengeteg diétát kipróbáltam már, de eddig ez segített a legjobban. 5 kilót fogytam. Minden fórumon, csak jókat lehet róla olvasni. A diéta után el kellett mennem nőgyógyászhoz, aki megállapította, hogy tele van a petefészkem cisztákkal, amit egy drasztikus fogyókúra okozhatott. A vérvételi eredményeim is katasztrófálisak voltak.Nem is mondtam, hogy fogyókúráztam, de rögtön ez volt a doktornő kérdése!
Kérlek Titeket, hogy az ilyenfajta tapasztolatokat is osszuk meg egymással!!!
KÉrdezek egy szakembert, hogy biztos nincsen semmilyen mellékhatása a kúrának?
Köszönöm szépen!
claudia@bepon.sk
3.nap is kipipálva... :)
Bár még van pár óra a mából, de nem is kívánom az ételt. És nekem nagyon bejön a lötyi, mégha nem is neera, csak mezei juharszirup.
Sziasztok,
Sajnos sikeresen megfáztam és most kúrálom magam ezerrel , így a kúra kezdést eltoltam pár nappal...szerintem hétfőre jól leszek és akkor kezdek, valaki csatlakozik?:) Szenvedjünk együtt:)
Kiscsillag0828, te végig fejfájással küzdesz? Na aaaaz szép, nem lehet egyszerű!! Kitartás!!
Szisztok!
Jó olvasni a kommenteket, hogy nem csak én szenvedek :) Így valóban könnyebb. Még sosem csináltam ilyen kúrát, nem is a 10 napa cél, hanem ameddig megy, addig megy...
Rajakatu:
Én is migrénes vagyok és, hogy őszinte legyek az első naptól kezdve fáj a fejem (ma van a 3. nap). Az első nap annyira kibírhatatlan volt, hogy bevettem egy fájdalomcsillapítót. De sztem ez belefér, pláne, ha a munkahyeden meg teljesíteni kell közben!
nem vagyok éhes, de hiányzik a számból a falat!!
nem ettem, nem rágtam és ez okoz komoly hiányérzetet :D sose gondoltam
Szia:)
Kösz az infokat Kesanya :) Majd akkor még elolvasom a naplód is:)
Szia!
Üdv a csapatban!
A neera.hu oldalon is sok hozzászólást találsz, ott kicsit élesebben ment a téma, mint itt, ahogy olvastam.
- ottani topikban írta valaki, hogy sokat segített a bőrproblémáin, viszont amíg méregtelenítesz a kúra elején esetleg rosszabbodhatnak a tünetek (mivel ugye bőrünk az egyik leghatékonyabb kiválasztó szervünk)
- ha tudsz, szerintem próbálj meg odafigyelni, én gyümölcsnapot tartottam előtte, hogy kicsit összeszűkítsem a gyomrom, inkább zöldség, meg könnyen emészthető kaják
- jobb lenne gyógyszer nélkül túllenni a fejfájáson, saját tapasztalat: én is féltem tőle, de nekem nem fájt, anyukámnak viszont igen, és ő vett is be rá gyógyszert..., majd meglátod, mennyire bírod?
- a szűztea/mályvatea gyengébb, a szennatea kicsit erősebb (nekem így mondta a natúrboltos nőci), esetleg a kúra előtt próbáld ki őket, melyik válik be?
További infoszerzésre én a neera-s fórumot ajánlom, végigolvastam, és hasznos volt. Meg a sikrtörténetek tuningolják is az embert!
Bárhogy is, kitartást kívánok!
(A naplóm elején leírtam a saját gyakorlati tapasztalataimat, hátha segít az is...)
Jó készülődést!
Sziasztok,
Én a következő héten szeretném elkezdeni a 10napos Neera kúrát. Elolvastam a leírást és itt is próbáltam a hozzászólásaitokból kisilabizálni, hogy ki hogyan csinálta végig a kúrát. De azért maradt még pár kérdésem!
- Elsődlegesen nem a fogyás a célom (bár az sem ártana 164/74kg),inkább, hogy megtisztítsam a szervezetemet, mert pl, nekem sosem voltak bőrproblémáim, de mostanság pattanásos tini lettem, és ekcémám alakult ki a karomon. Ezen a kúra segít?
- A kúra megkezdése előtt már figyeljek jobban a táplálkozásra, visszafogottabban egyek vagy nem szükséges?
- Én sajnos alaphelyzetben is heti 2-3szor küzdök migrénnel, a Neera hatására esetlegesen fellépő fejfájás esetén, gyógyszert vehetek be rá, vagy inkább ne??
- Milyen teát javasoltok a salaktalanításra, amely azért nem okoz hasgörcsöket?
Nagyon megköszönném, ha vki válaszolna nekem!:) És plusz jó tanácsoknak is nagyon örülnék!
Köszi előre is!!
Egy kezdő Neerás:)
Sziasztok!
Én holnap kezdem a kúrát. Nem probléma ha előző este keveren be az italt?