Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Neera léböjtkúra fórum

Neera léböjtkúra (beszélgetés)

❮❮ ... 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 ... ❯❯
1386. 0b409e1a00 (válaszként erre: 1385. - Fridus)
2009. ápr. 6. 20:00
Köszi! És írták többen, hogy esetleg más juharszirupot is lehet használni. Szerinted?
1385. Fridus (válaszként erre: 1384. - 0b409e1a00)
2009. ápr. 6. 19:44

Igen, az orvosok is használják és javasolják is betegeiknek.

Léböjtöt nekem csak 1 napra találták ki.

A neera- t meg tényleg kínok nélkül kibírod, tehát inkább ezt.

Előnyöket olvashatsz a neeera.hu honlapon vagy holnap, ha lesz rá időm én is leírom bővebben.

Fényesebb haj

Szebb bőr

Memória - és emlékezet javulása

Több energia

Boldogabb élet, stb...

1384. 0b409e1a00 (válaszként erre: 1383. - Fridus)
2009. ápr. 6. 09:52
Jól láttam, hogy az orvosok is javasolják? Melyiket preferálod a léböjt, vagy ez? Kilóban mennyi? Egyéb előnyök? :D stbstb.... :D
1383. Fridus
2009. ápr. 6. 09:37

Szia!

Pár napig bírtam, mert homályosodott a szemem.

Nagyon jól éreztem magam a kúra alatt, de kb. 3-4 napig bírtam.

Szerintem 2 hetent 1 napot mindig böjtölni fogok.

Érdemes

1382. 0b409e1a00 (válaszként erre: 1381. - Fridus)
2009. ápr. 6. 06:57
Szia! Hogy megy?
1381. Fridus
2009. márc. 30. 08:20

Szép jó reggelt Mindenkinek!

Én is ma kezdtem el a méregtelenítést, mert festés volt. A lötyiből már 1, 5 liter fogyott (6-tól iszom), szerintem elég finom! Nah a sós vízről ne is beszéljünk, vettem tengeri sóból jódozottat és jódozatlant is (Tassi termék) kb. 3dl vízbe feloldottam 1-1 kk. sót és kb. fél óráig ittam, majdnem vissza is köszönt, de lement. . . Remélem még ma nem fog hatni a sós víz, mert 12-re megyek vezetni, 16-ra meg EÜ-re.

A borsmenta teát még nem kóstoltam, mert nem vagyok még éhes (de nagyon hiányzik a reggeli és a

kávé is), tehát a teára a következő van ráíra, így kezdődik: " Használható étvágygerjesztőnek, szélhajtónak, . . . stb. . . fejfájás ellen is"!

Persze, éhség csillapítására még igyak étvágygerjesztőt, nah mindegy azért majd kipróbálom.

További szép napot

1380. 8fec55f974 (válaszként erre: 1377. - Kethyke)
2009. márc. 24. 12:22
Kóstoltad már úgy, hogy kihagyod belőle a cayenne-t? Ég és föld a különbség az ízében.
1379. d972032f0a (válaszként erre: 1377. - Kethyke)
2009. márc. 24. 11:59
Szia..ennyire rossz,hogy nem lehet meginni? milyen ize van?megirnád....én a teát szeretném megvenni.....de még gondolkodok rajta....
1378. Fridus
2009. márc. 24. 11:56

Sziasztok!

Én ma rendeltem meg a szirupot és már nagyon izgulok, hogy milyen is lesz...

Tapasztaltabb böjtölőtöl kérnék tanácsot, hogy mit hogyan csináljak, mire ügyeljek és egyáltalán hogy bírjam ki!!!

Előre is köszönöm segítő válaszotokat!

Fridus

1377. Kethyke
2009. márc. 24. 09:36

Hello

tegnap vettem neera szirupot,de képtelen vagyok meginni:( másfél deci hiányzik belőle, ha valakit érdekel írjon.

2009. márc. 8. 23:17
Na én meg 5 napig ittam,amikor is elájultam, 2 kg-ot fogytam, ami 2 nap után vissza is jött. Megjegyezném, hogy előtte már régóta fogyóztam, lehet közrejátszott.
2009. márc. 8. 23:10

Sziasztok! Csak röviden a tapasztalataimat írnám le ide azoknak, akik mostanában szánják rá magukat a Neerára.

Kizárólag cayenne nélkül bírtam meginni (amúgy sem szeretem a csípős ízeket), anélkül viszont szerintem kimondottan finom, mint egy üdítőital. És így is hatásos volt, 9 napig ittam, 6 kiló ment le vele, és sokáig nem is jött vissza.

2009. márc. 2. 17:42

Sajnos nekem nem jött be, nagyon rosszul lettem tőle. 1 dl-t fogyasztottam el belőle.

Ha valakit érdekelne a maradék 4 dl jó áron, az írjon privit!

1373. ee664ebeea (válaszként erre: 1372. - Kesanya)
2009. febr. 22. 16:31

Köszi! Átkotródtam a juharszirup klánba, bár jó a csapat a Neera kicsit drága nekem. :/

Sok sikert mindenkinek!

1372. kesanya (válaszként erre: 1371. - Ee664ebeea)
2009. febr. 22. 15:49

Szia!

Ha Te nem a Neera sziruppal akarod csinálni, akkor keresd meg itt a juharszirupos topikot.

Ott tudnak a lányok tanácsot adni a szirup típusával kapcsolatban.

Én ezt a Neera-sat csináltam, a neera.hu-n is sok hasznos infot találsz.

Nem garantált, hogy fogysz a kúrától 8 kilót, én 83-84 ről indultam neki az első 10 napomnak, és "csak" 5 ment le, amiből 2-3 jött vissza (karácsony stb...).

Hamarosan én is újrakezdem, de a fő cél inkább a méregtelenítés legyen szerintem!

Ne a fogyást hajszold, mert akkor szenvedésnek fogod megélni az egészet, és tényleg egy pillanat alatt visszajön, amitől megszabadulsz a 7-10-14 (?) nap alatt.

2009. febr. 22. 12:08

Sziasztok!

Új csirke vagyok a szirupozásban :) Nna szóval három órát töltöttem eddíg a témával kapcsolatban a neten. Elolvastam itt is sok hozzászólást, mégis maradt két kérdésem:

1. Volt ahol az A szirupot, ahol a B ill. ahol a C szirupot javasolták kizárólag. Ahány oldal annyi szirup és annyi mennyiségű citromlé...

2. Azt többen írjátok, hogy már sokadszorra csináljátok. Ezek szerint visszajönnek a kilók :(

Ez csak azért érdekel ennyire, mert bár kétségtelen jó lehet a méregtelenítés de én 8kg-tól szeretnék tartósan megszabadulni. Fél éve lefogytam 16 kg-ot Béres Alexandra módszerével, amit csak ajánlani tudok mindenkinek de azóta megálltam és bár hízni nem híztam (nagyjából aszerint étkezem) de nem mozdulok tovább.

Köszönöm előre is a válaszokat!

1370. Csillu22
2009. febr. 14. 18:42

sziasztok,van egy doboz elado szirupom,egy dl hiányzik belöle, 4000ftért eladnám.személyesen Budapesten vehetö át.

ha érdekel,irjatok privit.

sziasztok

1369. kesanya
2009. febr. 13. 15:46

Szia Jofre! :)

Én olvastalak, és nagyon-nagyon ügyes vagy, hogy végig tudtad csinálni! Megérdemelsz egy nagy virtuális vállveregetést! ;)

Remélem én is ilyen ügyi leszek majd a következő kanyarban! Sajnos a második nekem nem szokott összejönni, pl. a 90 naposból sem sikerült... :(

Bárcsak én is 73,8 lennék, soha onnan el nem mozdulnék! :)))

Milliószor gratulálok, és gyere, kukkants be az utolsó 5 kilós topicba, sok hasznos info van az egészséges kajálásról.

Majd írj, hogy sikerül a felépés, mi lesz az étrended!

Szép napot, kesanya

1368. jofre
2009. febr. 13. 15:33

Sziasztok!

A TIZEDIK nap73,8. MEGCSINÁLTAM!!!!

Jó volt, de elég is volt. Összesen 4,6 kg-mal lettem kevesebb. Olyan érzés most, mint amikor kitakaritok. Nem szeretném "összekoszolni":)!

Jó lett volna társakkal együtt csinálni. Nem tudom miért nem irt ide régóta rajtam kivül senki ?:(

Hát, akkor mindenkinek szép napokat!

1367. jofre
2009. febr. 10. 21:17

Sziasztok!

A HETEDIK napon 74,8 voltam. Főztem amit kóstoltam is, de nem ettem! Nem volt könnyű nap, de olyan jó volt arra gondolni, hogy márcsak 3 nap és vége!

NYOLCADIK NAP 74,5 voltam. Mivel utazással telt a nap, igy nem volt nehéz a nem evés. Tényleg érdekes, hogy nem vagyok éhes. Ha nem igy lenne, már lehet, hogy nem birtam volna ennyi ideig:)

KILENCEDIK NAP 73,8 kg!!!! Végre megint 73! Karácsony előtt voltam ennyi:(

Az érdekes az volt, hogy magamtól is el tudtam menni wc-re anélkül, hogy tegnap este megittam volna a mályva teámat. A hasam egyfolytában zuborog. Viszont mintha "szelesebb" lennék. Olyan mintha a hasam egy kicsit felpuffadt volna.

Egy kicsit már hiányzik, hogy nem fogom csinálni a kúrát....DE azért a kaja sokkal jobban hiányzik, úgyhogy már alig várom a holnapot, hogy elmondhassam én is: megcsináltam!!!

Azért jobb lett volna ha társakat találtam volna a kúrámhoz, igy olyan mintha magamban beszélnék miközben emberek állnak körülöttem:(:(:(

Na, de nem szomorkodom, holnap vége lesz végre!

Talán ha egyszer valaki visszaolvassa majd az irásomat segitségére lesz.

Kitartás! Jó éjszakát!

1366. jofre
2009. febr. 8. 08:42

Sziasztok!

A HATODIK napom reggel 75,2???? (hiztam 1o dkg-ot:), jójó nem kell a mérlegre ugrálni, dehát én mérlegfüggő vagyok:)

Farsang volt az iskolánkban és én a szendvics készitést vállaltam. Persze akkor még nem tudtam, hogy neerázni fogok. A szalámi illata lement teljesen a gyomromig, szinte éreztem, ahogy lenyelem. De nem tettem meg és büszke vagyok magamra!!!!

Mivel elkezdtem gyógyszert szedni, igy egy kicsit jobban lettem, de az egésznapos szaladgálás és önmegtartóztatás a kajától eléggé kimeritett....

Ma van a HETEDIK napom. Mivel tegnap este megittam a mályva teámat, igy tudtam produkálni egy lájtosat reggel. Súlyom 74,5 kg.

Egy pár gondolat a fogyásról:

l kg zsir elégetéséhez a szervezetnek 7OOO kalóriát kell felhasználnia. Az én optimális kalória szükségletem 2OOOkalória/nap. Mivel ez a matematika még nekem is megy, igy könnyű kiszámolni: ha csak a neerat iszom 1O napig az 1Ox2ooo= 2o.ooo:7ooo= kb.3 Tehát ha a neera kalória értékét nem számolom, akkor a tiszta zsirból max. 3kg-ot tudok lefogyni. DE mivel volt salakanyag és viz is a szervezetemben, igy a jelenlegi 4 kg-ból 3 tuti nem zsir!!!

Vagyis: ha a méreg a zsirban (is)"lakik", akkor most mennyi távozhatott belőlem????

Az okoskodásom lényege: mire jó a 1O nap azon kivül, hogy nem hizok tovább? Nyilván jóleső érzés látni a csökkenő testsúlyt, meg kihivás, hogy meg tudtam csinálni és persze a ruháimon is észreveszem.

Aki most azt kérdezi, hogy mi a fenéért csinálom akkor, annak a válaszom az, hogy:

- már sokszor böjtöltem ilyen-olyan formában

- léböjtöt is csináltam gyümölcslével 1 hétig

- 1o éve fogyókúrázok,

vagyis keresem az utamat.

Amiben igazából én hiszek az a wellness életrend!

Ez egy ősrégi dolog és mentes minden új és mégújabb fogyi ötletektől. A baj az, hogy eddig a mértékletességgel voltak gondjaim és nem tudtam betartani az előirt étel-rendet sem! Mivel a wellness mindent enged enni, ezért csak "normálisaknak" való. NA EZÉRT csinálom most a neerát, hogy a 1o nap alatt legyen bennem tisztelet magam iránt, az étel iránt, az evés iránt,....stb.

Mivel le fogom futni a maratont októberben, ezért úgy is tekintem az egészet, mintegy erőpróbát, amely lelkileg már treniroz a nagy megmérettetésre.

Remélem az elkövetkező 4 nap azért majd nekem is hoz valamit azokból a jó dolgokból amit már mások előttem tapasztaltak a 1o nap után.

Bocs, hogy hosszú lett.....

Kesanya: te sem semmi vagy hallod!:) - megnéztem a képeket;), nem fájt, ez olyan megmaradós tetkó?-

üdv és kitartás: jofre

1365. kesanya (válaszként erre: 1362. - Jofre)
2009. febr. 6. 20:54

Kedves Jofre!

Irulok, pirulok, nagyon megtisztelő, amit írtál! ;)

Én is már alig várom, hogy újrakezdhessem, de most nem szeretnék a bőrömön keresztül is méregteleníteni (részletek a képeimnél... ;)

Neked kitartást kívánok, majd még jövök!

Szép estét!

kesanya

1364. jofre
2009. febr. 6. 20:52

Sziasztok!

Nem tudom ki hogy volt az 5. napon, de én teljesen legyengültem. Du. azt hittem, hogy a mosogatástól fáj a hátam, de sajnos nem. A torkom is begyulladt és kiráz a hideg tegnap este óta szinte folyamatosan.

Gyógyszert vettem be, hogy ne legyek rosszabbul. Lehet, hogy a kúra nélkül is levert volna a virus, de igy biztos "könnyebben" hozzáfért az immunrendszeremhez:(

Azért nem adom fel és folytatom. Mindenesetre elgondolkoztam a méregtelenitésen..... Még mindig nem tudom, hogy 1O nap mire jó belülről. Szerintem aki visszatér akár 5 nap után is a normál étrendjéhez, annak nem sokat ér a 1O nap aszkétaság!!!!

Egyik gyerekem allergiás. Ahhoz, hogy újra ehessen pl. krumplit, hosszú hetekig kell diétáznia.

Na de nem panaszkodok, mert ez a 1O nap nekem fontos, legalább nem hizok tovább és talán lesz haszna is:):):)

Kitartás mindenkinek!

1363. kleenex
2009. febr. 6. 14:15

Sziasztok!

Én is ezen a hétvégén szeretnék belekezdeni egy 10 napos kúrába. Tavasszal már csináltam egy 6 naposat -5 kilós erdménnyel, amiből 2 visszajött egy héten belül, a többi meg szép lassan sunyiban azóta:-( De legalább több nem vagyok:-)

1362. jofre
2009. febr. 6. 08:55

Sziasztok!

Sajnos a neera.hu fórumára nem tudok irni, mert baj van az oldallal. Most találtam újra ide, ezért mától ide (is) irok:)

Szóval az első napom gond nélkül ment. Nem voltam éhes sem. Az indulási súlyom 78,2 volt.

(41 éves 4 gyerekes anyuka vagyok, de a lelkem 3O-nál leragadt:)!!!)

A MÁSODIK NAP-om: reggel 76,7! Ez azért is megdöbbentő, mert ennyi "cucc" volt bennem :(:(:( Egészen délutánig jó volt, akkor ingerülté váltam. Éhes nem voltam.

HARMADIK nap reggel:76,1. Rosszul keltem fel, fájt a hasam (ittam előző este is a mályva teát). Du. volt nehezebb, amikor a család hazajött és vacsoráztak. De kibirtam!

NEGYEDIK nap: 76,1 megint. Mivel reggel el kellett mennem otthonról, ezért nem mertem előző este meginni a teát. Igy nem is tudtam wc-re menni. Egyébként is szorulásos vagyok.

Szerintem könnyebb ha nem vagyok otthon. Az idő is gyorsabban elmegy - és a hűtő sem követ mindenhova:) - ! Éhes nem voltam, de este nem sok kellett az elcsábuláshoz!

ÖTÖDIK nap: 75,1!!!!

Engem érdekelne, hogy a mérgek a vizelettel tutira ki tudnak választódni? Mivel este megittam a mályvateát, igy voltam wc-n, de a mennyisége nem volt meggyőző, meghát olyan folyékony is volt. Persze milyen lenne 4 nap "léevészet" után?

Valaki ismeri a biológiai hátterét ennek a kúrának? Elolvastam a neera.hu-n amit erről irnak, de az nem volt teljesen érthető és részletes talán.

Kesanya: olvastalak itt is meg a másikon is! Te vagy a példaképem!!! A lelkesedésed eszembe szokott jutni, amikor nehezebb óráim vannak!

Kitartás mindenkinek!

1361. talofa
2009. febr. 5. 15:30

Sziasztok!

Én vasárnap,vagy hétfőn kezdem.Gondoltam az első nap jobb ha otthon vagyok.Valaki aki kezdeni szeretné??

1360. jofre
2009. febr. 2. 14:07

Sziasztok!

Ma kezdtem el. Szerintem nem szörnyű az íze. Hasonlít egy kicsit valamelyik köptetőre:)

Igazából arra leszek kíváncsi, hogy mennyire leszek éhes!!! Gyakran szoktam főzni a családnak és hát közben kostolgatni is kell(ene). Most 10 napig olyat kapnak majd, amit nem fogok megkóstolni!:)

Már régóta készültem egy tisztítókúrára, így remélem a kitartással sem lesz gond!

KITARTÁS!

1359. Teki6
2009. jan. 30. 09:18

Szia Kesanya!

A nőgyógyász azt mondta, hogy ettől van. Egy éve csináltam az elsőt, s bízom abban, hogy regenerálódtam annyira, hogy nem fog ártani ez a mostani. Meg nagyon szeretnék még fogyni! Napok óta érzem, hogy el vannak nehezedve a beleim, ezért is szeretném a méregtelenítést!

Remélem nem lesz gond!

Első napom van ma, de még nem érzem magam sehogy, mert még nem készítettem el:-) Hál' Istennek, csak délutánra megyek dolgozni, úgyhogy reggel pihizek!

1358. happy67
2009. jan. 29. 21:13

sziasztok!Én nyáron csinálta 1 kúrat 8 napig és nagyon jó volt.2hete próbáltam újra és az első nap végére nagyon rosszul éreztem maga.borzasztó fejfájás hányinger és iszonyúan fásztam így aztán nem is folytattam.most hétfőn szeretném újra kezdeni remélem sikerül.

Ha valaki kezdi hétfő az jó lenne mert együtt tényleg könnyebb.

Kitartás!

1357. kesanya (válaszként erre: 1356. - Teki6)
2009. jan. 29. 16:06

Szia Teki!

Rendeződött a nőgyógyászati problémád?

Ezek szerint mégsem a Neera volt a "hibás", hogy újrakezded?

Kitartást kívánok! ;)

❮❮ ... 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook