Neera léböjtkúra (beszélgetés)
Szia! Köszi hogy bizatsz végig! Nem tudom még, hogy 15 napos lesz-e. Legalábbis a mai nap ugy érzem. Lehet holnap megint meg fogom gondolni magam. Ma is főztem neki. ááá.. borzalmas volt. De minden egyes nappal jobb lesz. =) Nem tudom megmondani, hogy mennyi ment le, mert nem mérem magam. Majd a végén. A méregtelenítés az elsődleges célom. Nagyon jó ez a fagyasztó tecnika. Tecccik! =) Mondjuk a hónapban én még nyers vega leszek. Aztán majd alakul...
Túl vagyunk ma is egy napon! Tök ügyik vagyunk!!!!
Szia!
Ennek örülök! :) Én is kajákat szagolgatok állandóan. :D Ez a napom egész jól telt, a tegnapi borzasztó volt. Elvileg a következő 5 már simán elmegy, már ha úgy van, ahogy leírták. :D
A mamám ma olyan finom sütiket sütött... és anyukám is ma főzte a legjobb kajákat, de én ellenálltam. :) bár pár szelet sütit gyorsan lefagyasztottam, hogy semmiképp se maradjak le róla végérvényesen. :D Majd szép apránként előveszem őket a fagyból és megeszegetem, ha véget ért a kúra.
Egyébként az tuti, hogy én csak a 10 naposat csinálom Eperke, mert már jó pár napja nem főzök a páromnak, mert nekem így nem megy, és már panaszkodik is. :) Meg aztán ezt tűztem ki célul, és maradok ennél, nekem a 15 baromi hosszúnak tűnik. Úgyhogy bocsi, de ha te csinálod addig, akkor én tartom benned a lelket! :)
Egyébként mennyi ment már le? Nekem eddig 3,5 kg a reggeli mérlegelés alapján. Remélem a végére meglesz a duplája utána meg még egy 3at szeretnék minimum és azt megtartani. :) Reméljük összejön!:)
Kitartás mindenkinek!
Sziasztok!
Végre gépelé tudtam ülni! hu... hát van mit mesélnem.minden második nap sütök főzök a pasinak,és csodák csodájára nem esem kisértésbe... hihetetlen. mondjuk igy egy kicsit bonyolult a dolog, mert rohangálok hozz, hogy " kostold meg szívi" meg hogy "elég sós mackó?" de kitartok. Néha csak annyi is elég, hogy megszagolom a kaját, és már nem is vagyok éhes. Szuper!
Kitartást mindenkinek!
Szia!
Kedvvesztett semmiképp nem leszek! :) Tudom, hogy nekem ezt végig kell csinálnom, mindenáron. Ez már a 4. nap, egész jól vagyok! A holnapi még az egyik fordulópont, de bízom benne, hogy onnantól már egyszerű lesz! :) Most reggel írtam meg a 3. napi beszámolót, ha gondolod olvasd el! :)
Kitartást és szép napot, hétvégét mindenkinek! :)
Szia!
Én olvaslak benneteket! Bízom benne nem megy el a kedved, mert van úgy, hogy mások nem tudnak gép közelben lenni, s biztatni. Persze jó a sorsközösség! Én holnap belekezdenék.. Nyugis hétvégém lesz, de Monával szerdát beszéltünk meg.
Igy egyelőre csak szemlélődőként olvasnám mai élményedet, ha leírod..:-)) Szia!
Ez a beszéd:)
Igazából a gyomrodnak sem volna szabad korognia. Ja és figyelj a vízfogyasztásra nagyon . Az is fontos, segít kimosni a mérgeket.
Sziasztok!
Én is túl vagyok a reggelen/reggelin. =) 4:30-kor keltem. Alapjáratom 6:30-kor szoktam. Az íze megszokható. További kellemes napot...
kitartááás....=)
Sziasztok!
Na elkezdtem szürcsölgetni a reggelim. :D Egy kicsit furcsa íze van, de gondolom megszokható. Vagy nem? :) Nemsokára indulok az egyetemre, remélem nem okoz majd valami kellemetlen mellékhatást a lötty, mert akkor nem tudom hová szaladjak. :D
Szép napot Nektek! :)
Oké!!!!!!!!
Akkor szerdán... Ls kitartunk kemémyen... Örülök, hogy társam leszel!
Sziasztok!
Nekem is meg van a neera, de én biztos hogy jövő hét szerdán vágok bele, mozgalmas lesz a hétvégém, és ezt nyugisan jó csinálni. Plusz fontos szempont nekem a fogyóhold:)
Természetesen mindenki maga dönti el, mikor jó neki...
Kabala, számítok rád....
Sziasztok!
most ki, mikor ketdi?? a holnap, de egy hét múlva is elkezdhetem. eredetileg péntekre gondoltam, mert akkor jövő hét végével lejár... De szeretném megcsinálni, és szeretnék társakat... Akkor holnap?? Vagy mikor?? Én 10 napig tervezem. Holnap vagy egy hét múlva.. De szeretném ezt a kalandot megjárni. Szeretmék társakat... Akkor ki mikor kezdi?? ( ha más nincs belevágok péntektől). Nagyon jó ez a kúra... Sokat ad... persze "ára van"....
Szia eperkehercegnő!
Akkor csatlakozom hozzád, vagy te hozzám, ahogy tetszik! :) Én mindenképp holnap kezdek, jó lesz, hogy nem egyedül csinálom majd! :)
Szia! :)
Az a baj, hogy én nem vagyok képes jövő hét szerdáig várni, nem bírnám ki addig, főleg így, hogy ma már meg is vettem a cuccokat hozzá. Ne haragudj! :( Bár írjátok, láttam, hogy pont akkor kezd el fogyni a hold, és ettől kicsit beparáztam, hogy így növő holdnál lehet nem kéne elkezdeni, de sajnos már túlságosan rákészültem. Azért a tapasztalatokat, történéseket mindenképp megosztom majd veletek! :)