Neera léböjtkúra (beszélgetés)
Jó a sima juhar szirup is??
Milyen márkát veszel és hol?
Nézegettem én is a Neera-t, de egy vagyonba kerül :(
én is sima juharsziruppal csináltam, de a végén ugyanott leszel, én 2200.- vettem egy üveggel ami talán három napig volt elegendő, tíz napra kell 3 üveggel tuti.
Igazad van!! tényleg olcsóbb! Na én sem vettem meg a neerat.
sziasztok! Sajnos nem csináltam végig, pedig biztos hogy hatásos.
Valóban nem vagy éhes napközben, csak az az esti kísértés ne lenne!!! azóta más diétába kezdtem és eredményeim is vannak.
Kitartás kívánok nektek!!!
Szia!
Ha megírod, hogyan kell, meggondolom.. A héten akarok kezdeni valamit, de még nem döntöttem el, mit.
Sziasztok!
Lelkes neerázó társat keresek, aki szintén ezen a héten kezdené a 10 napos kúrát. Én tavasszal egyszer már végigcsináltam, és tapasztalatból mondom, hogy sokat számított az összetartás :)
Manga, sikerült a 3 nap? Eredmény?
Sziasztok!
Én ma kezdtem a kúrát, de csak 2-3 naposra tervezem, hát remélem bírni fogom..Eléggé kivagyok már most..hahhaa;)Fáj a fejem picit és fázom..jah és úgy ennék egy mozarella paradicsomot, de még azt se lehet, ugye? Ha rosszul tudom szóljatok..:)Viszont kávét ittam már kettöt is, az még belefér remélem.
Kitartást mindenkinek!
Sziasztok!
Mindenkinek aki most csinálja a kúrát sok sikert és kitartást kívánok. Én is végigcsináltam 6 napot 1 doboz neera-val.(ügyesen beosztottam.)6 nap 6 kiló mínusz,amiből miután befejeztem a kúrát, és rendesen ettem 2 kiló visszajött, de a másik 4 azóta is lent van. Fejfájásom csak az első nap volt. Az anyagcserémet biztos hogy rendbe tette, mert azóta észrevehetően jobb lett az emésztésem,és sokkal jobban alszom azóta. Mindenkinek csak ajánlani tudom nem csak a fogyás,hanem a méregtelenítés miatt is.
Ui: Tehát kitartás mindenkinek!!!
Nem lehetne otthon házilag készíteni Neera-t?
valakinek ötlete?
...hát én ma kezdtem. Van még esetleg valaki rajtam kívül...?
A reggeli KV-nek ugye heló van. Olyan álmos vagyok,hogy nagyon! Azért egy dekkre rágyújtottam. (az nem szilárd tápanyag) WC-re nem mentem, ellenben az ivás miatt folyamatosan pisilni kell és emiatt fázom. :(
Ennyi az első 2 óra tapasztalata... :( Vacak...
Én befejeztem a kúrázást!
De azért írj, hogy-hogyan haladsz előre!!!!
Remélem, hogy több sikerrel jársz mint én.
Nikikém!
Hát nekem ma olyan szinten fáj minden porcikám,de főleg az izületeim,hogy aszem mindjárt meghalok!Én tudod mit ettem?Chipset baszki,na erre varj gombot(erre tuti mindenki a fejéhez nyúl:)!Én is rosszul voltam tőle.Ma már iszok meghajtó teát is mert három napja nem volt pottyantás!
Csak szólok, hogy ettem egy extra vékony kenyeres szendvicset, elkeseredésemben!!!
Viszont elég rosszul vagyok tőle... :(( Tökre nem esett jól, csak abban a pillanatban!
Tereza! Teljes mértékben igazad van!
De nem fogjátok elhinni, ma reggel is ugyanannyi kg voltam.Teljesen kész vagyok. Én valahogy túl sokat vártam ettől az egésztől. Mindenki írt ilyen 7kg mínuszokat és tökre beleéltem magam :(
Ez az amit nem szabad!!! Mit ettél? Ha nem sokat, lehet nem olyan nagy a baj. Bár azt írják, hogy ilyenkor egy kicsit leáll minden.
Azért ne add fel!!!
A helyzet az, hogy ahhoz, hogy 1 kiló lemenjen az elraktározott zsírból 9ezer kalóriát el kell égetned, azon felül, amit bevittél. Szóval, ha rövid időn belül kilókat csökken a súlyod, az nagyban izomfogyásnak, béltraktus kiürülésnek és valamilyen szintű kiszáradásnak az együttes következménye.
Szóval, lehet 1 kiló mínusz jóval értékesebb, mint az a három, ha az egy kiló a zsírból ment le.
Ne a kilókat nézd, hanem azt, hogy mennyi az izmod és esetleg mennyi a felesleges tartalékod:)
72 kg-ról indultam, most vagyok 69. ÉS legalább 65 szeretnék lenni.
Nem szeretném 10 napig csinálni, már jó lenne enni valami finomat :)
Holnap még rásegítek egy kis szaunával a 7. napon, és még talán a vasárnapra rászánom magam.