Napló-pótló (beszélgetés)
Szia!
Melyik nap mész hipoxira? Majd számolj be róla!
Szülinapodra kaptad? :)
Szia!
Nem akarsz túl sokat dolgozni? :) Én sem. :)
Az én főnökeim itt lesznek, de remélem, békén hagynak :)
Amúgy egészen jól megvagyok :) A párom szabizik... De jó neki.
Sziasztok! Tegnap el voltam havazva "munkailag". Ma főnökmentességet élvezek, úgyhogy nem akarnék túl sokat dolgozni.
Ti hogy vagytok?
Szia!
Jól van, csak nyugodtan.
Lelkileg kissé most jobban vagyok, valahogy sok a dolgom mostanában, ez lefoglal. :)))
Edzeni tegnap voltam, a héten fogok beindulni, a betegségek miatt nem ment eddig, de mostantól, ihajj! Kajálás is okés, volt két napos kilengés, de semmi para, elvégre szülinapom volt, jól is eset, gondot nem okozott.:)))
Képzeld, katam egy hipoxi tréning bérletet, azt a héten kezdem el, állítólag nagyon hatásos, jól besegít majd a zsírégetésbe és a bőröm szépségébe.:))
Szia!
Igen, dolgozgatok :) Elég jól haladok, ezért most nyugis vagyok :) Legalábbis még ezen a héten :)
Veled mi van? Már okés vagy? A lelki gondok megoldódtak? Az edzés megyeget? Én múlt héten nem is voltam, de már valamelyik nap én is megyek "gyúrni" :) Kajálás rendben?
Sziasztok Lányok!
Mizujs? Megy a meló ezerrel?:)
Köszönöm!:))))
Lesz majd bulim, de még nem tudom mikor,.majd februárban összeszedem a barátaimat, aztán hajrá!:))
Nagggyon boldog szülinapot kívánok!!!
Minden álmod, vágyad teljesüljön!
örülök, hogy jó a kedved! Ennek így kell lenni!
Bizony, csak 1 nyavalyás gombát találtunk :) De legalább nagyméretűt :)
Akkor Neked is jó hétvégéd volt :)
Lesz szülinapi bulid?
Szia!
Akkor buliztál :)
A film címe: Eragon. Én nem szeretem a fantasy filmeket, a barátnőm kedvéért elmentem, egészen jó volt :)
Szia!
Nagyon-nagyon boldog szülinapot kívánok neked! Legyen szép napod! És tényleg az a lényeg, hogy belül hány évesnek érezzük magunkat, a személyi nem számít. Dolgozol? Mert ma kaphattál volna egy szabit..:)))
Szia!
jól tetted, hogy pihiztél!:))
1 db gomba? Ez jó!:))
Én barátnőméknél voltam és ott aludtam, védéken. Főztünk, hülyültünk, szeretek ott lenni.
Képzeljétek,ma szülinapom van és tökre jó kedvem, pedig még öregebb léettem naptár szerint, szerintem meg fiatalabb!:)))
Sziasztok!
Az én hétvégém is egész jól telt. Após-jelölt szülinapján voltunk.
Mit néztetek meg a moziba?
Jó reggelt!
Pénteken nem voltam :) Csak úgy...
Úgy döntöttem, hogy megérdemlek legalább 1 napot a sok túlórázásért :) Voltunk erdőben gombát szedni :) Nem sokat találtunk. Csak 1 nagyot :) De lett belőle 3 adag gombás rántotta :) Talán nem volt mérges a gomba, mert még élek :)
Szombaton osztálytalálkozón voltam. Nem az enyémen, a barátomén. Ki lehetett bírni, ahhoz képest, hogy senki nem vitt párt, én voltam a fekete bárány... Elcseverésztem a többiekkel.
Tegnap este voltunk a barátnőmékkel moziban, rászedtek, hogy menjünk...
Veletek mi újság?
Szia!
Itt vagyok! Mizujs?
...sehol senki...Nemsokára megyek haza. Már csak a fél2-őt várom.
Megyek veszek valami ajándékot apósjelölnek. Ajánljatok valamit. Szülinapja van.
Jó reggelt! Péntek van végre!
Hogy vagytok?
Akkor az idegességtől lehetett a hugomnak.
Kellemes, nyugi munkát Neked!
Nem tudom, ez hogy függ össze, szerintem a magas vérnyomástól is lehet elájulni, de ez nem bizti. A stressz is okozhatja az ájulást, vagy hirtelen valami esemény, nem tudom a fizológiáját.
Van egy barátnőm, ő rendszeresen elájul, ha felidegesíti magát.
Szia!
Köszike! Már el is fáradtam, vissza is vettem a lendületből!
Akkor hasonló napunk van :)
Jó munkát!
örülök, hogy meggyógyultál legalább testileg.
Ha valaki felidegesíti magát, akkor felmegy a vérnyomása, jól tudom? Olyan esetben is el lehet ájulni? Vagy csak alacsony vérnyomásnál?
Szia Kiség!
Örülök, hogy meggyógyultál végre. Aztán a melóval csak lassan...
Én is 4-ig vagyok, leszek. Ma nekem is főnökmentes napom van. Remélem délutánig is így marad.
Igen, valószínű, hogy az én tüském az oka a kapcsolatunknak, valószínű érzi valahol.
Ja, akkor felhúzta magát, szegény, igen, van ilyen. Nekem fizikai volt, szerintem leesett a vérnyomásom, mert arra emlékszem, hogy kijöttem a szobából, hogy lázcsillapítót vegyek be, de az ajtónál elkezdtem nagyon szédülni, meg kellett kapaszkodnom, a következő kép, hogy nyitogatom a szemem a földön és nem értem, miért fekszem én az előszobában és halványan rémlik egy csattanás, ahogy földet értem. Hm...
Ó, bőven van mit kigyógyítani!:))
Nem tudom pontosan, mi volt a hugommal. Csak annyit tudok, hogy veszekedtek az autóban a barátjával, aztán kiszállt az autóból és összeesett, úgy hozta őt be a barátja. Ez is biztos ilyen lelki cucc.
És "felébredtél" magadtól? A lelked már gyógyulgat? Vagy még van mit kigyógyítani?
Sziasztok!
Meggyógyultam végre, már melózom is. Van egy-két x aktám, itt nyomozok, de hát izgalmas az élet!:)))
Helló!
Az volt a legdurvább az egészben, hogy egyedül voltam és senki nem vakart fel a földről, ez kissé ráébresztett helyzetem súlyosságára. Lelkileg sok minden fáj, ezért is betegedtem le.:(((((
Mi volt a húgoddal, hogy elájult?