Napló-pótló (beszélgetés)
Akkor lelkileg az az illető foglalkoztat? Komoly a dolog? Vagy már lassan kilábalsz belőle?
ügyes vagy, hogy be tudod tartani a diétát! Mozgás is van? A futás megvolt vasárnap?
Szia!
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Hadilábon állok egy bizonyos illetővel!
Amúgy már több mint két hete megy a diéta, tök jól, szerintem, a héten méreckedem és várok egy kis eredményt!:)))
Szia!
Mesélj valamit! :)
A mienk is egész jól sikerült. Egy barát párhoz mentünk, aztán később még egy régen látott ismerős pár jött el hozzájuk. Két helyen is voltunk, de táncolni egyik helyen sem lehetett :(( Ennek ellenére jól éreztük magunkat. Viszont legközelebb már táncos helyre megyünk, a párom megígérte.
Ma már én is dolgozom, tele munkával, csak kedv nem sok van hozzá.
Jó reggelt!
Hát... a bál jó volt :) 2x vacsoráztam, közben vörösbort ittam és táncoltam :) 4-ig voltunk. Én még bírtam volna, de a barátom már fáradt volt :)
Nagyon keveset aludtam hétvégén és ma már fél 4-kor felébresztett a szomszéd kutyája... kissé idegfeszítő volt, ahogy hajnalban kitartóan ugatott. Negyed 5-kor meg már ébresztő volt, fél 6-tól melózom...
Nektek hogy telt a hétvége?
Sziasztok! Jó reggelt! Igaz is, kinek jó ez. Én úgy nem szeretem a hétfőt...
Milyen volt a buli anduca?
:)))
Valahogy fásult vagyok, fáradt, kiégett, nyúzott.
Ja, de az, hogy ritkán alszunk együtt, az nem jelenti azt, hogy ritkán sz... :)))
Mi a gondod ezzel a héttel?
Vagy kivel-mivel van gondod?
Ja, persze, az torál romantikus!!!! :)))))
Most a romantika sincs a szótáramban.
Ez a hét kihozta belőlem a totális fásultságot!
:)
Amúgy még nem élünk együtt :) Csak járunk és csak nagyon ritkán alszunk együtt :)) Romantikus, ugye? :)
:)))))
Én is szokok aludni IS az ágyban :)))))
Jó munkát!
Kellemes hétvégét!
Köszi.
A barátom szüleivel megyünk :) De ott lesznek a barátom unokatesói is.
Próbáld rászedni a párodat, hogy ne mindig oda menjetek, ahova ő akar, hanem oda is, ahova Te :)
Szia!
Jó munkát és jó hétvégét Neked!:))
Jó reggelt!
Nekem sajnos semmi nem függ össze a szexszel!:))))) Ne is emlegessétek, léci, mer nem tudom, mi az!:)))))
Nekem az alvás az alvással függ össze! Az ágyról már csak az alvás jut eszembe!:))))
Szia! De jóóó neked! Bálozni fogsz? Az nagyon jó! Érezd jól magad, és táncolj helyettem is, mert már én is nagyon rég készülök egy táncos helyre, csak a párom inkább a beülős helyeket szereti, ahol nem is lehet táncolni.
Barátokkal mentek?
Jó reggelt!
Tegnap én is itt maradtam fél 6-ig dolgozni. Ma bejöttem korábban, negyed 7-től dolgozom.
De: tegnap befestettem a hajamat és berendeltem magamat manikűröshöz, ma megyek.
Szombaton csini akarok lenni a bálban :)
Nálunk éjjel nagyon fújt a szél. Azt hittem, elfújja a házunkat. Amúgy nagyon tavaszias idő van és itt is kezd kisütni a nap, de itt-ott be van borulva.
Jó reggelt! Megint szép napunk van. Ma már valószínű nem leszek, mert kész lett a program, amelyiken határidős feladataim vannak, és a jó idő ellenére behavaztam....
szép napot mindenkinek!
Jó reggelt!
Köszi :)
Valahogy szexbeütéses ez a topik a mai napon... :)))
Gondolod, hogy valahogy összefügg az alvás a szexszel? :)
Jó reggelt!
Tök szép eredmény az a -1 cm Anduca!!!!
Én is mennék ki! Mostanában alig birok felkelni, csak aludnék, aludnék. Sajnos nem szexelek, se reggel, sem este!:)))))))))
Szex közben összevesztetek? Az bizony ront a férfi önbizalmán...
Akkor most már elégedett a párod? :)
Ahogy kiszámoltam, rájöttem, hogy nem volt rá sok időtök reggel, szóval elég gyors akció volt :)))
:)))
Kellemes érzés lehetett :)