Most megy ötödikbe a gyermeked? Beszélgessünk! (beszélgetés)
Jó reggelt! Visszatértem.
Végig olvastam a lapot!
Nagyon csodálkozom a kötelező olvasmányokon.
A lányom tanítónénijétől kérdeztem, hogy mikor lesz. azt mondta, hogy előbb rendesen tanuljanak meg olvasni írni és akkor van értelme.
Szia! Nekünk kell idénre új táska. A hagyományos fajta volt 1-2.-ba, és már alig fértünk el benne.
Megbeszéltem vele, hogy mától gyakorlunk, egyik nap írunk, másnap olvasunk, stb. Nem akarom nagyon nyaggatni, de kicsit bele kell rázódni.
Ha megkérdezik a véleményem, uyagnezt elmondom, unokaöcséim is így választottak nyelvet, végülis németesek lettek, a szomszéd gyerekek is, meg is lepődtek a szülők, h nem az angolt istenítettem.
Most nem tanítok, hiányzik is, várom a babánkat.
Vénszipirtyónak hívták az én kollégámat is, le volt maradva némileg a módszereivel, a nézeteivel, és ő igen, ő már tipikusnak mondható.;)
én azt mondtam, hogy mindent írjon le ami a mamáéknál történik :-)
kémkedő játék, de közben ír
Nektek is boldog névnapot,utólagosan!
LSD.Kötelező olvasmányok-nyári szünet!
Nekünk nincsen idén kötelező olvasmány....
Nektek mit kell elolvasni?
Sziasztok!
Mi is most megyünk 3.-ikba,de én már most rettegek.Most vért izzadunk a kötelező olvasmányokkal,mi lesz suliban?Már próbáltam többféle módszert,segítettem neki,jegyzeteltem neki stb,de nagyon nyögve-nyelősen haladunk.Totál kiborulok,hogy Dani ennyire nem akarja csinálni,de dolgozatot nem írhatok helyette!!!
Egyébként tavaj nyáron is 10 mese volt feladva,meg egy kis matek....
csak egy apró mezei kérdés:
A tanitványaid (-akikből élsz-)szüleinek megmondod, hogy birkáknak tartod őket?hm? vagy jópofizol nekik?
Tudod, ha én meghallanám, hogy valaki-mondjuk a gyermekem nyelvtanára, bárkiről igy vélekedne-ahhoz a gyermekemet be sem iratnám.
A másik pedig: egy 50 éves ember az nem "vénszipirtyó", hogy szavaiddal éljek.
Nem bántani akartam senkit, bocs a hangnemért.
Csak láttam ismerős gyerekeknél, tapasztaltam én is suliban, hogy hogy megy ez.Tanítottam mindkét nyelvet, aztán gondoltam leírom a tapasztalataimat.
Nem vagyok 50 éves kiégett szipirtyó;)
A birka szülő...nem bántónak terveztem,de rengeteg olyan szülő van, aki egy szót sme beszél, vagy mert nem volt lehetősége, vagy egyáltalán nem tartja fontosnak, és ők, birkán, azt hiszik, csak az angollal lehet bármit is kezdeni.
Ne haragudjon senki.
ÁÁÁ, múlt héten mondtam neki, hogy 6 hét, hát lehidalt :)
Ráadásul nálunk tanítóváltás is lesz, nem tudom, de kicsit félek az új tanítónénitől. Az első osztályost ugye "választjuk" de a 3-ost már nem tudjuk befolyásolni.
Azt mondták, hogy fel kell kötni mindenkinek a gatyát, mert a 3. cudar nehéz lesz.
ugye?
azért másképpen is lehet fogalmazni
További ajánlott fórumok:
- 2009 február - párommal most kezdünk neki a babaprojektnek. Aki szintén most tervez babát, beszélgessünk!
- 2010 szeptember - párommal most kezdünk neki a babaprojektnek. Aki szintén most tervez babát, beszélgessünk!
- Akik most kerültek oviba, beszélgessünk!
- Akik most várják hogy felveszik e a fősulira/egyetemre beszélgessünk
- Akik most próbálják leszoktatni a gyermeküket a pelusról, beszélgessünk!
- Szt. István Általános iskola az V. kerületben. Tapasztalatokat várok, ha odajárt vagy most jár oda gyermeked...