Most megy ötödikbe a gyermeked? Beszélgessünk! (beszélgetés)
Sziasztok,
nálunk jó későre rakták a könyvosztást,szombat-vasárnap lesz,évnyitó hétfőn este.
Hány tankönyvük lesz?
á,dehogy:)
Tankönyveket megvettük,iskolatáska tökéletes,ma vettem befedőket és pár füzetet.Tornazsákot megvettem és tolltartó is kellett,pár dolog hiányzik még....jópár,nem is mind olcsó:(
szia!
minden megvan már?
na majdnem oda ment a lányom, ha nem jött volna a kistesó :-)
én Richteres vagyok a lányom is oda járt óviba .-)
Budapest,Kőbánya.
Van veblapunk:kadasuli@sulinet.hu
Szia! Tegnap nem mozdultunk ki itthonról,
majd ma teszünk egy kört :)
Köszi a tippet!
Emeletes?
én is így jártam tavaly.... szóval színtén zenész vagyok én is :-)
az aldiban láttam jópofa tolltratókat töltve 1199-ért
Nekünk holnap lesz a könyvosztás, most kaptam a hírt. Írok, hogy mennyiből jött ki.
Még sportcipőt meg tolltartót kell vennünk.
Okos anyuka kisikálta a kafa drága tolltartót.
Hát persze, hogy kartonpapír a textil alatt... Ne mondjam milyen lett.
borzasztó én azt sem értem miért nem adnak mindenhol egy listát hogy mi kell a következő évre..
mi nem kaptunk azért kérdeztelek titeket..
jó mi? a szülő az első tanítási napokban menjen vásárolni amikor már minden le van rabolva
Sziasztok!
Nálunk a héten lesz könyvosztás, kíváncsi vagyok, mennyi lesz a 3.-os könyvcsomag. Nektek megvan már?
sajnos igen ez van ma...
nálunk a napirendünk úgy alakul, hogy amikor haza jön a suliból ebédel majd kimegy játszani a kutyákkal és a tyúkokkal utána amikor sötétedik már (ha világos van még) 17 órakor bejön és tanulunk
Tudod az a baj, hogy ebben amai rohanó világban ez nem egy népszerű álláspont.
Mindenki a teljesítményre törekszik, mindenki attól fél, hogy lemarad valamiről.Érdekes attól igen kevesen félnek, hogy elveszik a gyreküktő az "igazi" játszós, szaladgálós, jókedvű, gondtalan gyerekkort. Már 4-5 évesen tanfolyamokra, edzésre hurcolják, hajnalban fölkeltik és meg vannak győződve róla, hogyha csak"Úgy játszik" az nem jó semmire!Nézd meg a felnőtteket is, nem divat csak pihenni, lustáőlkodva heverészni szinte bűn!
További ajánlott fórumok:
- 2009 február - párommal most kezdünk neki a babaprojektnek. Aki szintén most tervez babát, beszélgessünk!
- 2010 szeptember - párommal most kezdünk neki a babaprojektnek. Aki szintén most tervez babát, beszélgessünk!
- Akik most kerültek oviba, beszélgessünk!
- Akik most várják hogy felveszik e a fősulira/egyetemre beszélgessünk
- Akik most próbálják leszoktatni a gyermeküket a pelusról, beszélgessünk!
- Szt. István Általános iskola az V. kerületben. Tapasztalatokat várok, ha odajárt vagy most jár oda gyermeked...