Most megy ötödikbe a gyermeked? Beszélgessünk! (beszélgetés)
Oké,nem akarok ám erőszakoskodni!!
És az oltás?
Hátha legközelebb tényleg elhagyja:-))
Igazolványt én nem akarok csináltatni neki. Lehet, hogy régimódi vagyok, de a SZIG nekem valahogy a kicsit felnőtté válást jelképezte, amikor 14 évesen a kezünkbe vehettük. Had maradjon meg ez az érzés neki is:-)
Ott az útlevele, lakcímkártyája, diákigazolványa. Szóval van mivel igazolnia magát.
Én úgy vagyok vele,hogy eddig sem volt a kicsiknek.Persze ez még változhat:)
Kár:(
Nevét sem mondod meg?
SZIG ügyben? Mármint hogy csináltatunk-e a gyerekeknek? Bevallom, még nem gondolkodtam ezen.
Táblázat: inkább nem, mert a gyerekem nem hatalmazott rá föl. Személyiségi jogok. ;)
A tájékoztató füzetbe is benne van minden adatunk.Barbara írta bele,igaz ceruzával!
Nem akarsz feliratkozni a gyerkőcök közé?
Személyi igazolvány ügyben hogy álltok?
Azt sz.tem tök jó,hogy nálatok mindent egybe vezetnek.
Nekünk külön van az üzenő f.,külön a tájékoztató,s külön a lecke füzet.....
Sziasztok!
Nekünk is az a zöld tájékoztató füzetünk van,de mellette van még az üzenő füzet,a magatartást,szorgalmat abban a hátsó oldalakon jegyzik,ez újítás,mert tavaj még ezt nem csinálták,de valószínűleg ide csak a rosszat írják be.Szintén ide írják be a múlasztásokat,h.f. elmaradást stb...
Az üzenő füzet első lapjára be kellett jegyezni az összes adatot,ami fontos lehet,köztük az elérhetőségeket,gyermek fontos adatait,taj-t is.
Valahol jó,mert ha gond van minden egy helyen le van jegyezve,de ha elhagyná a gyerek???
Nálunk abszolút a másik véglet, egyáltalán nem.
Matekverseny milyen volt?
Nálunk az első 16-án lesz, ez a Bolyai országos csapatverseny.
Igen,leesett:))
Szia:)
A szöveges értékelésben, nem? :)
Szia! ;)
Már mint milyen vonalat?
Ja,sziasztok:))
További ajánlott fórumok:
- 2009 február - párommal most kezdünk neki a babaprojektnek. Aki szintén most tervez babát, beszélgessünk!
- 2010 szeptember - párommal most kezdünk neki a babaprojektnek. Aki szintén most tervez babát, beszélgessünk!
- Akik most kerültek oviba, beszélgessünk!
- Akik most várják hogy felveszik e a fősulira/egyetemre beszélgessünk
- Akik most próbálják leszoktatni a gyermeküket a pelusról, beszélgessünk!
- Szt. István Általános iskola az V. kerületben. Tapasztalatokat várok, ha odajárt vagy most jár oda gyermeked...