Most megint feleslegesen áltattam magam, vagy mi lehetett a baj? (beszélgetés)
Hát nem tudom...Engem nem is konkrétan ez a srác érdekel már (na jó persze ő is) hanem ez az egész helyzet. Hogy mit és miért. Egyszerűen nem értem.
Amúgy 2 hete nem találkoztam vele, és igen mindig ott állt mellettem az egyik kolléganő. Ezt elmondtam egy fiú ismerősömnek hogy mi volt, és rögtön azzal jött hogy "Hát basszus ez volt abaj, hogy nem hagyott titeket kettesben, tudod kinek lenne kedve +1 ember előtt randira hívni valakit?"
De a kolléganőim ma is találkoztak vele, mondták hogy semmi érdeklődése nincs felém. Meg nekem kicsit nagyképűnek tűnt. Vagyis nem tudom...Vagy nagyképűség miatt volt olyan, vagy mert félénk. Ez a vigyorgás, lesütött szemek, de alig szólt hozzám. Mondjuk magamból kiindulva nekem ő tetszik, de én sem nagyon szóltam hozzá, mert zavarban voltam.
Nem idegenként jelölné be, mivel végülis ismerik egymást. Szerintem semmi ciki nincs benne. Nekem is van egy csomó ismerősöm, aki nem azért van bejelölve, mert akarunk valamit egymástól...
Egyébként meg (bár nem olvastam el mindent), ha jól láttam, mindig ott volt pluszban valamelyik kolléganő, tehát nem nagyon tudott a srác kibontakozni...
Szerintem meg igazad van.
vannak emberek,akik óvatosak,vagy lassabban esik le nekik a tantusz,még ebben a rohanó világban is.
Ha az ember nem segít rá kicsit,utána bánhatja,hogy meg sem próbálta.
Az is lehet,hogy a srácnak más,nagyobb gondjai vannak most,minthogy lutrizzon egy ismeretlen csajnál.
Ez nem nyomulás.
Az a nyomulás,ha azt mondja,h kösz,nem akarok tőled semmit,legyünk haverok maximum..és te ezt nem fogod fel.
Majd lesz akinek kell, és boldogan élnek amíg megnem.
Én sem voltam egy bátor gyerek, oszt mégis itt vagyok :)
szerintem az boven eleg visszajelzes vagy elorejelzes, hogy a kolleganok lerohantak szinte a sracot, mennyire tetszik a csajnak :) ha ennek ellenere egy biztos helyzetben sem probalt meg semmit a srac, valoszinuleg nem nagyon erdekli. ha ezek utan egy csaj nyomul, raakaszkodik egy pasira, ne csodalkozzon, ha az vagy cikin visszautasitja, vagy elviszi egy fordulora, gondolvan, ha mar a csaj ennyire akarja, valamire jo lesz :)
nem kell nyomulni minden pasira, az boven eleg volt, hogy a srac tudja, mennyire tetszik a csajszinak. ha ezek utan sem tesz lepest a tutira, minek eroltetni?
Eddig úgy hittem, hogy facebookon az ember az ismerőseit jelöli, nem pedig azokat, akikkel dugni akar :))))
Csatlakozom: addig hezitálsz, amíg majd nyithatod az újabb topicot ;)
Ennyire ne viselkedj szerencsétlenül,mert kiszalad az élet a kezed közül.
Szívesebben szülnél egy olyan pasinak gyereket később,aki téged jelölt be?Ezer ffi fog még bejelölni a facén..azok értékesebbek lesznek neked?Holott tudhatnád,hogy sok férfi puszta skalpgyűjtésből jelölget mindenkit.
Fog ez számítani valamit később?Nagyon remélem,hogy nem!
Ha a fickó arra lesz nagyképű,hogy "te futottál utána",azon nyomban dobni kell.Ha azt fogja mondani,hogy örül,hogy megkerested,akkor érdemes vele tovább is foglalkozni.
További ajánlott fórumok:
- Miért kell segítenünk azoknak a deviza hiteleseknek, akik teljesen feleslegesen vettek fel hitelt?
- Hasznos és haszontalan babadolgok, avagy mit érdemes és mit felesleges megvenni a babának?
- Junior tejital - tényleg felesleges?
- Mi az amire rájöttetek, hogy felesleges pénzkidobás volt az életetekben?
- Milyen felesleges ajándékot kaptál már karácsonyra?
- 10 éves gyerekkel hogy beszéljem meg, ne felesleges játékra költse a zsebpénzt? Egyáltalán mire gyűjtse?